Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum spalati luneta la un pickup cu hardtop ?

FordRanger

Postări Recomandate

Va rog sa ma luminati ca nu am reusit sa gasesc o solutie. Cei care aveti sau ati avut pickup cu hardtop , cum spalati luneta masinii si geamul transparent din spatele ei al hardtopului ? Cei care fac hardtopuri nu s-au gandit sa faca geamurile din fata cu posibilitatea de deschidere ( urat din partea lor ) si spalarea serioasa este practic imposibila din cauza spatiului stramt. Nu incape nimic pe acolo iar duza unui spalator cu presiune nu prea poate fi manevrata la unele masini, la care distanta intre hardtop si cabina este extrem de mica .

Geamurile respective sa murdaresc foarte tare si foarte repede , mai ales pe ploaie , pentru ca mizeria se scurge in spatele cabinei iar acolo nu o mai indeparteaza nimic fiind oarecum protejata de spatiul ingust si lipsa curentului de aer .

Aveti vreo solutie ?

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cum spalati luneta la un pickup cu hardtop ?

La modele mai noi am vazut ca se poarta luneta fractionata. Cel mai bine il dai jos din cand in cand si le cureti, nasol pentru ca trebuie sa fi doi oameni mancati bine.

Un alt moment neplacut intervine cand se acumuleaza zapada inghetata in spatiul mai sus pomenit.

Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!
Link spre comentariu

In afara de bagat jet-ul la spalat nu prea ai alta solutie decat cand dai hardtop-ul jos. Cel mai neplacut am observat sa fie iarna cand intra si zapada, aduna mizerie multa care mai si ingheata. Am vazut la cineva care isi lipise un fel de acoperitoare din cauciuc gros peste spatiul respectiv, nu stiu cat de eficienta e solutia dar in mod cert arata foarte urat.

Link spre comentariu

Ma gandeam sa caut o firma care imi poate face geamul din fata al hardtopului fractionat , pe rama celui actual. Nu exista pericol de efractie , pentru ca nu incape nimic intre cele doua si ar merge ceva dintr-un plexic rezistent si flexibil . In felul acesta intru in bena si spal si geamul de la masina si cel de la hardtop. Oricum cel de la hardtop este cam zgariat .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Am Road Ranger si verific daca exista geamuri de schimb care m-ar putea ajuta , insa ma tem mult de pret. Ultima data cand un prieten a spart un geam lateral la un hardtop CarryBoy , pretul cerut a fost de 400 euro. Cu banii aia a gasit un alt hardtop complet SH pe internet .

Editat de FordRanger
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare