Vizitator tudor3d Postat Septembrie 13, 2008 Partajează Postat Septembrie 13, 2008 cam cat costa un set de suspensi de alea . care vine in maramures la o plimbare cu jepurile stiu eu locuri faine ;)) tudor_3d_m id Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 13, 2008 Partajează Postat Septembrie 13, 2008 Re: citeste Salutare,fa-ti si tu o prezentare pe forum si complecteaza-ti locatia la profil :rules Suspensiile incep de la 850E > indiferent ca sunt OME,Calmini..... Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Septembrie 14, 2008 Partajează Postat Septembrie 14, 2008 Re: citeste cam cat costa un set de suspensi de alea . care vine in maramures la o plimbare cu jepurile stiu eu locuri faine ;)) tudor_3d_m id ??????? imi scapa firul logic? sau ..... :pr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Septembrie 14, 2008 Partajează Postat Septembrie 14, 2008 Re: citeste Salut, trebuie sa completezi locatia :rules sa stim de unde vii la MMOF si o mica prezentare nu strica :hi :hi sa stim cine esti , cu ce te ocupi si ce masina ai,sa stim ce suspensii te intereseaza :h5 , "jipuri " avem cu totii... :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator tudor3d Postat Septembrie 16, 2008 Partajează Postat Septembrie 16, 2008 Re: citeste sunt din somcuta mare am 19 ani sunt elev in clasa 12 si am un suzuki samurai 1.3 il am de cam 1 luna http://tudor-3d-m.hi5.com aicea puteti vedea niste poze cu mine si masina :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 16, 2008 Partajează Postat Septembrie 16, 2008 Re: citeste :W Natura din zona ta este superba....cu putin exercitiu vei putea face niste poze absolut superbe. Sper ca dupa betie si foc de tabara va comportati ca niste ecologisti :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator tudor3d Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Re: citeste va astept :ypu :bannana ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate