iulianul Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 As ieși maine dimineata pe malul Argesului să vad ce știu Cooper-urile de pe Grand Vitara, deci ceva soft. Probez si un troliu manual, sa-l facem de ras, daca nu e serios. Iese cineva la un sandwich si o bârfa pentru cateva ore, pana in prânz? Zic sa plec pe la 9.00 de la Metro Militari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Re: Câteva ore maine, pe malul Argesului Iuli , ieseam cu mare placere daca aveam un cotet terminat! Ce frumoase iereau iesirile astea ...defiecare data ma placut in ultima suta de metri!! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2015 Re: Câteva ore maine, pe malul Argesului Asa suntem noi, spontani :grin: Da, faine ieșiri... Așteptăm să se mai strice vremea, sa se mai îngroașe noroiul :ha: O sa ies si singur, sa vad cum se comporta Grand Vitara, așa, mai ușurel. Sper sa nu lansez vreun SOS, să mă extragă cineva de pe câmp :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2015 Re: Câteva ore maine, pe malul Argesului Vremea superba, lipsa de noroi, deci am testat doar iarba uda si autostrada. Totul bine, nu m-am incotopenit, am fost prudent. Sumarul in 40 de secunde, cat am avut rabdare sa scot camera. Zona promite, buna pentru tot felul de probe. [video=youtube;J8Dt-bVhJbg] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kali Postat Octombrie 4, 2015 Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Re: Câteva ore maine, pe malul Argesului Aha, deci ne-ai refuzat la gratar si iesire cu off-road adevarat ... ca sa te dai cu masina prin parcare ? :) :) Arata bine fierul ... cum sunt cooper-urile ? Tot Samuraiul ' ii cel mai tare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Re: Câteva ore maine, pe malul Argesului Da, lovește in oameni nevinovați. N-am putut sa ies mai mult de 2-3 ore dimineata si am profitat de ocazie. Lasă ca ne răzbunăm săptămana viitoare. Sunt foarte ok AT3-urile, nu mi-au dat emoții, au grip bun. Iarba uda, un picuț de noroi, totul bine. Mai vedem. Pe autostrada la 140 sunt foarte silențioase, precum niște HTuri, s-au echilibrat ușor, nu vibrează. Mulțumit de ele. Probabil ca le asortez cu niște lanțuri permanent in portbagaj, pentru liniștea mea. Nu ca as intra cu GV pe unde intra Samuraiul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate