georgenk4 Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II daca inalti un pic masina din suspensii nu i-ar trebui si niste flanse distantiere la roti pentru pastrarea unui echilibru cat de cat ? avand in vedere ca terrano este o masina facuta mai mult parca pe inaltime? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iunie 15, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Cei cativa cm (2...3 cm) care se pot castiga fata de pozita normala sunt practic nesemnificativi din punct de vedere al stabilitatii. Dar, acei 2 cm in plus pot sa faca diferenta in teren : trece sau nu trece :grin: ... vorbim bineinteles despre suspensia stok. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Cei cativa cm (2...3 cm) care se pot castiga fata de pozita normala sunt practic nesemnificativi din punct de vedere al stabilitatii. Dar, acei 2 cm in plus pot sa faca diferenta in teren : trece sau nu trece :grin: ... vorbim bineinteles despre suspensia stok. tin sa te contrazic ! am montate de o luna flanse la de Geppeto de 3,2 . Merg cu ele peste tot , adica si pe sosea si dpdv al stabilitatii se simte un castig semnificativ ! Si merg cu masina fara flanse de 2 ani , deci stomacul stie !!! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iunie 15, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II OK, daca spuneti voi, cu toate ca geometric vorbind, inaltind masina NUMAI din suspensia fata din barele de torsiune cu 2 cm, nu se intampla aproape nimik. Daca-i faci un bodylift de 10 cm (ceea ce la terrano II e maximum maximorum) si un suspension lift de +5 cm poate ca simte stomacul ceva... :x :x :x ===>> :bleah PS> Apropo NU era vorba de felul in care se aseaza masina pe drum cu sau fara flanse ci daca este sau nu necesara compensarea liftului de 2 cm cu flanse. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II de acord , se pare ca fiecare a inteles ce a vrut , cel putin eu :P , dar daca ne uitam si la postul anterior parca se leaga ceva !!! p.s. scuze de offtopic ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iunie 15, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Nu e nici o problema de off-topic... pana la urma poate invatam ceva nou fiecare, din experienta celuilalt :h5 . Masina e la Baia Mare, la un mic "face lift" ... vai ce dor mi-e de ea ! :ang Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II pt. Adionweb: mie masina mi se pare super stabila, nu inteleg de ce i-ai pus flanse daca nu ai inlocuit cauciucurile cu unele mai mari. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Nu e nici o problema de off-topic... pana la urma poate invatam ceva nou fiecare, din experienta celuilalt :h5 . Masina e la Baia Mare, la un mic "face lift" ... vai ce dor mi-e de ea ! :ang Stai linistit ca masina va suferi si alte modificari in afara de "face lift". Oricum, montarea unui troliu cu placa aferenta nu se cheama chiar face lift. E drept ca o sa aiba alta "moaca" dar o sa fie utila. Masina nu pleaca de aici pana nu o inalt cum vreau eu. Desi urasc suspensiile pe bascule, am deja o idee pentru ridicat suspensia fata. :grin: Eu m-as gandi pe viitor si la niste anvelope mai mari, (31x10,5x15) , de preferat pe niste jante de otel cu offset negativ, sau cu aceleasi jante dar cu un set de flanse. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II pt. Adionweb: mie masina mi se pare super stabila, nu inteleg de ce i-ai pus flanse daca nu ai inlocuit cauciucurile cu unele mai mari. incerca cu flanse daca ai de unde sa imprumuti ! Crede-ma se poate mai bine !!! :h5 p.s. daca erai mai aproape te ajutam eu cu mare placere ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iunie 15, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Max , :ang3 , tu in loc sa lucri la masina stai si citesti bazaconiile noastre????? :ha: :ha: :ha: Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Max , :ang3 , tu in loc sa lucri la masina stai si citesti bazaconiile noastre????? :ha: :ha: :ha: Bre, lasa-ma sa respir si eu putin. Ca e noapte deja. :grin: :T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Din 10% cauze proprii si 90 % neseriozitatea altora care se ocupa cu prelucrari metale :P , nu am reusit pana acum sa montez troliul pe masina. :sr M-am ocupat doar de partea de suspensie. Va pun aici poza cu situtia initiala si cea de acum. E maximum ce se poate face la Terrano cu suspensia lui independenta. Mai exista doar varianta BodyLift-ului sau masuriele extreme cum ar fi trecerea la o punte rigida pe fata. Mai trebuiesc facute niste reglaje de egalizare si testele de teren. Sper ca pana miercuri sa termin si cu troliul. Imi cer scuze si pe aceasta cale Paul. :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Oho ! Mare diferenta !Obtinuta din bari de torsiune ? B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Desi urasc suspensiile pe bascule, am deja o idee pentru ridicat suspensia fata. :grin: E secreta ideea? Merita impartasita...pentru cei blestemati de soarta sa aiba "fata independenta"... Oricum, masina arata bestial! Felicitari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 4, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Ideea nu e secreta, doar ca nu stiu exact ce a facut MAX la masina, eu sunt la Oradea , ea si el la Baia Mare. Deci putintica rabdare ... mai primeste si un troliu T-max de 10000lbs in bot, nu va sta chiar asa ridicata. :hi Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Masina e gata. Cel putin etapele de pana cum. Inaltare suspensie. Montaj troliu. Constructie si montaj praguri. Masina merge excelent, suspensia sta foarte bine, masina e mai stabila in curbe si totusi nu scutura. Am mai coborat-o fata de cum era la un moment dat pentru a mari confortul. Oricum, decat cu aripa la 2 cm de cauciuc era initial...acum e mult mai bine. Constructia placii de troliu , montajul si mai ales ajustarile au fost un chin. :grin: Mai ales gasirea pozitiei cutiei de relee. Nu e cea mai buna pozitie dar nu am gasit alta. Am modificat maneta de cuplaj a troliului in asa fel incat sa iasa afara. Bine ca s-a terminat si clientul e multumit. Sper. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II foarte frumos a iesit , felicitari . daca nu e secret , nu ne dezvalui cum ai ridicat masina numai din bascule? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Frumos :h5 Hotarit BIGDDADY,incet si sigur a investit banuti in masina.In mai putin de 1 an a facut schimbari majore :1 :1 si celor care au facut schimbarea posibila :h5 Mult succes in teren! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II :1 :1 :1 :1 :1 Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II foarte frumos a iesit , felicitari . daca nu e secret , nu ne dezvalui cum ai ridicat masina numai din bascule? Nu e nici un secret si nici ceva deosebit.. Inaltarea a fost numai din bascule. Desi am testat niste solutii dar nu am ajuns la rezultate bune. Asa ca am renuntat. Singura chestie este sa gasesti echilibrul intra inaltime si rigiditate. Din punctul asta sunt multumit de cum este suspensia acum. Pentru ca sa fie totul ok mai trebuie modificate bieletele de la bara stabilizatoare care ar trebui sa fie putin mai lungi. Sau, trebuie coborati suportii barii stabilizatoare la prinderea de sasiu. Oricum, pentru ce doreste sa faca Bigdaddy cu masina, inaltimea e ok. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Bigdaddy zicei ceava de puncte de ridicare hi-jack , poti sa ne exemplifici si noua cu poze ? Oricum congratulations for the car ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Bigdaddy zicei ceava de puncte de ridicare hi-jack , poti sa ne exemplifici si noua cu poze ? Oricum congratulations for the car ! Punctele de ridicare cu Hi-jack-ul sunt placa de troliu (exista loc sub ea pentru bagat hi-jack-ul), iar in lateral sunt pragurile noi construite. Mai ramane de facut ceva pe spate. Bigdaddy zicea ca ar trebui sa puna oricum un carlig de tractare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator van Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Foarte aratos utilajul. :bravo Mult noroi sub roti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 17, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Multam pentru aprecieri. Aratos este cu adevarat, seamana cu stapanu' :ha: ! A iesit bine masina, suspensia lucreaza acum la parametrii. Pana acum , fiind lasata de fata, avea o cursa de circa 5mm in jos, lovea bascula in limitator(tampon) la cea mai mica denivelare, zdruncinand rau. Contrar asteptarilor (si a ceea ce am mai citit) , dupa reindexarea barelor de torsiune masina NU mai zdruncina, a devenit mai confortabila decat o stiam eu. Troliul functioneaza, l-am testat zilele trecute in padure. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate