Levo Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II S-o stapanesti sanatos si sa ne mai vizitezi s-o vedem si noi (in actiune)! :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II :1 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II faina lucrare. sincere felicitari! Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II La pragurile custom made e vre-un lacas special pentru hi-lift?Poate sa vada si ochiu meu o poza? :h5 B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II La pragurile custom made e vre-un lacas special pentru hi-lift?Poate sa vada si ochiu meu o poza? :h5 Nu este prevazut locas pt hilift. Pragurile sunt foarte simple, facute totusi din teava groasa in pereti iar prinderea de sasiu este demontabila. Totusi, se poate pune hilift-ul sub ele si ridica masina. Plus ca pragurile se mai pot modifica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Lucrarea este clar una foarte reusita ...O sa vezi utilitatea acelor praguri in teren si in afara lui. Practic la o ridicare cu un hilift serios o sa poti schimba foarte usor rotile de pe o parte ...Cand pui hiliftul e bine sa-l pui la jumatatea usii cu usa deschisa ptr a se evita lovirea ei prin alunecarea hiliftului ... :h5 Altfel masina ta "avortonul de Oradea" (cum ar zice bunul nostru prieten Zoli) arata intr-un mare fel ... :1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Altfel masina ta "avortonul de Oradea" (cum ar zice bunul nostru prieten Zoli) arata intr-un mare fel ... :1 :grin: da de la ce ai dat numele asta la masina? ca sincer mi-a smuls un zambet, dar cred ca nu i se potriveste (numele). Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Prietenii stiu de ce (intreaba-l pe Zolimeister din BV)! Terrano e un altfel de Nissan mai putin Nissan! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II :ha: :ha: :ha: a fost o gluma de moment,cand undeva in inima deltei unde in barca a inceput o discutie....E terrano nissan sau nu?Era GPS-cu ,Paragusu.si mandrul posesor de Tractozaur alias Offroadrunner. Toti trei mandrii de patroalele lor :ha: :ha: :ha: au zis la unison ca terrano e un avorton :ha: :ha: :ha: Iar dupa trei zile de "izmeneala"un patrol s-a stricat ,unul nu intra in reductor si unul....dadea numa'n canale :ha: :ha: :ha: Nu-i baga in seama.....In afara de Ionutz care stie,ceilalti n-ar trece cu patroalele,pe unde am trecut eu cu terrano :h5 Astea toate evident la munte :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II :ha: :ha: :ha: De unde si vorba aia mare: "Toyota merge bine pe urme de Patrol care merge la randul lui pe urme lasate de Terrano!" :ha: :ha: :ha: Sa se consemneze copyright-ul! :ha: Zoli, asta-i viata ... trebuie sa fim corecti si sa spunem ca nu fac unii cu tancurile ce fac altii cu trotinetele ... E doar chestie de optica aplicata! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 23, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II No baieti, pana aci! Rogu-va frumos (in special pe moderatori) nu mai poluati topicul cu tot felul de balarii. Oricum nu ma asteptam la alt apelativ de la persoane dintr-o "gasca" care (scuzati cacofonia) considera ca singura masina de teren adevarata e Patrolul - vezi balacarelile de pe alte topicuri. Daca va uitati la clasamentele concursurilor veti vedea ca majoritatea sunt G-uri, Toyote, Suzuki si LR (nu neaparat in ordinea asta). Pe ici pe colo mai e cate un Patrol si cate un Mitsu. Asta-i viata. La toti ni' greu, la unii si mai greu :grin: . Multumesc. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Suntem niste ordinari cu totii :uameni ...(cei din gasca!) :ha: Drept urmare am hotarat sa ne luam cu totii Toyote ...tinem Nissanele de friptura si Toyotele de scandal! :sr :p N-am vrut sa-ti poluam topicul! Imi cer scuze in numele tuturor care au indraznit sa faca asta (si aici vb. serios nu in bascalie)! Daca te deranjeaza vreun post din acest topic care sunt offtopic semnalaza-mi-le si le sterg imediat . PS "Balacareala" mai in toate cazurile e una amicala (ca intre prieteni) sau una de infierare a unor atitudini nefiresti ale unora dintre noi! Nu cred(em) ca Patrolul e cea mai buna masina cum nu cred nici in falsa rivalitate intre marci! Conteaza doar un singur lucru in toate cazurile: PASIUNEA! Respecte, Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II ..... Nu cred(em) ca Patrolul e cea mai buna masina cum nu cred nici in falsa rivalitate intre marci! Conteaza doar un singur lucru in toate cazurile: PASIUNEA! Respecte, Yonutz Ai dreptate, conteaza doar pasiunea. Dar, in momentul in care devine PATIMA, devine daunatoare. Parerea mea! :p In rest lasa postarile acolo, pentru posteritate! Pace :hi ! Toate cele bune! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Septembrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Strajerul a primit pana la urma si un schimb de ulei la diferentialul spate LSD (recomandat la 60.000 dupa unii, la 30.000 dupa altii). NU se gaseste in mod curent in magazin, daca ceri ulei de genul asta se uita lumea la tine ca la moime... in fine, adus la comanda, aproape 60 RON per litru.DSC09296 (Medium).JPG[/attachment:20fq0t1m] Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Ma bucur tare ca ai grija de ea ! Si eu fac la fel cu a mea ! Ai cumva trapa la ea Bigdaddy? B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jolly Roger Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Nu este prevazut locas pt hilift. Pragurile sunt foarte simple, facute totusi din teava groasa in pereti iar prinderea de sasiu este demontabila. Totusi, se poate pune hilift-ul sub ele si ridica masina. Plus ca pragurile se mai pot modifica. Inainte sa te joci cu high-lift-ul constrans de imprejurari, incearca intai pe teren ferm sa vezi cum rezista pragurile (baga un cric hidraulic sub ele, salta masina si vezi cum se comporta, daca rezista la sarcina etc)! ... BRAKES ARE FOR PUSSIES !.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Septembrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Ma bucur tare ca ai grija de ea ! Si eu fac la fel cu a mea ! Ai cumva trapa la ea Bigdaddy? Este si trapa, sticla, functionala :grin: . Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Septembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Dupa mai bine de un an de la achizitionare :uameni (adica eu, ce puturos) am montat MRL-urile manuale. Totul a durat circa 20 de minute, cu un necesar minim de scule. De cuplat cupleaza bine, ramane de vazut cum se comporta in apa, ca mie-mi par ca nu prea sunt etanse. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Vezi ca in kit exita o garnitura de hartie decupata dupa forma MRL care se aseaza intre MrL si corpul cu discul+etrier(nu stiu denumirea). Daca nu o pui ai sanse sa nu etanseze ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Nici nu sint etanse , tre' sa le intretii cu dragoste si atentie dupa fiecare party de namoleala , altfel vor avea tendinte de intepenire . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Decembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: Zona Oradea Eu in WE-ul acesta stau pe tusa ...ieri cand impodobeam bradul cu copiii, un vecin :uamenicu un Tuareg mi-a plecat cu jumate din bara fata ... pana luni cand mergem la aigurare sunt "pedepsit"... Distractie maxima si CRACIUN FERICIT! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II LA MULTI ANI!!! Asta ar fi un motiv bun sa pui napoi una hevy duty de metal in locul celei de plastic. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate