bigdaddy Postat Septembrie 13, 2008 Partajează Postat Septembrie 13, 2008 M-am gandit daca tot am inceput usor modificarile la masina sa-i fac si un topic de prezentare. Initial am zis ca pana trec de RAR nu fac nimika la masina, dar cu programarea asta la 45 de zile ( :uameni ) nu mai am astampar. Deci inainte de toate, prezentarea: Nissan Terrano II 2.4 i benzinica, an 1994. Stare generala buna. Performante initiale pe masura asteptarilor. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Septembrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2008 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Primul lucru modificat - de fapt inlocuit - anvelopele. Cele cu care era echipata masina sunt anvelope de strada normale, nici macar AT. Asa ca am hotarat sa-mi iau niste incaltari mai de Doamne'ajuta... ramane de vazut cum se vor comporta in noroi adevarat, pentru ca prima impresie - in noroi amestecat cu nisip (lacul Fantanele si imprejurimi) nu prea descarca... Gumele sunt 215/80 R15 , iexact cum scrie la talon' ... mama lor de RAR :hm :bb Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Septembrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2008 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II OOPS! Am uitat PRIMA modifcare!!! Autocolantele :cl !!! Multumesc Mugur :h5 ! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Septembrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2008 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Azi a venit si randul antenei si statiei (multumesc Gepetto), deocamdata ambele provizoriu. Antena pe bullbar - se va muta pe bara originala a masinii, in spatele bullbar-ului sau poate daca se mai aduna ceva banuti, pe o bara custom pentru troliu. Statia si-a gasit si ea in final locul pe bord, din pacate alimentarea a ramas "provizorie" pentru ca nu am curaj sa o las (statia) in masina, la vedere ( din nou :uameni ) - deci trebuie sa fie usor demontabila... deocamdata e alimentata de la priza de bricheta, dar ma gandesc sa caut ceva gen priza sau ceva similar. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Septembrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2008 (editat) Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Masina a mai primit in dotare o shufa T-max (9 m / 10 to) si ocheti ( thanks Calinvas). PS> Poate va intrebati ce e cu toate aceste "multumesc"-uri din posturile de mai sus... doar marfa e pe bani... OAMENII acestia m-au impresionat prin promptitudine si bunavointa. Editat Februarie 27, 2010 de bigdaddy Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Septembrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2008 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Urmatorul pas va fi scut motor si diff fata de la "Scutmotor.ro" - pont primit de la AdrianZUZ. Deocamdata e doar comandat, dar sper sa fie montat inainte de MMOF :grin: :grin: :grin: :grin: Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Septembrie 14, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2008 (editat) Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Si mai am o problema ... nu va fi o simpla modificare... Azi ma luptam cu o frigaruie, iar banditii m-au pozat. Rezultatul analizei - portbagajul Strajerului e prea MIC!!!! :ha: :ha: :ha: Editat Februarie 27, 2010 de bigdaddy Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Septembrie 14, 2008 Partajează Postat Septembrie 14, 2008 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Am vazut masina e chiar frumoasa :1 Sper s-o vad si in lucru la MMOF. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 14, 2008 Partajează Postat Septembrie 14, 2008 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Mult succes si spor la treaba....Asteptam sa vedem si ce urmeaza :g Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 14, 2008 Partajează Postat Septembrie 14, 2008 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Nu vreu sa te intristez dar Kobra este f slab in noroi este mai mult pentru macadam.Ai reusit echilibrare se mai intimpla sa nu se poata . 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Septembrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2008 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II S-a montat in final si scutul, a iesit destul de bine. E identic cu cel din poza de mai sus. Va trebui sa mai fac in final si o "prelungire" la scutul acesta, reductorul ramanand "pe afara" ! @Unimog - asa e , Cobra nu e un profil stralucit, a fost o decizie de moment... De echilibrat sunt de bine de rau echilibrate , dar a trebuit f. mult plumb. La 100 km/ora nu se simt vibratii specifice, iar mai sus nu ma risc cu gume resapate. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 16, 2008 Partajează Postat Septembrie 16, 2008 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II ptr inspiratie .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II :fr2 :fr2 :fr2 :fr2 :fr2 :fr2 :fr2 BGP!!!!Am depus azi actele pentru inmatricularea definitiva... a venit in final raspunsul de la RAR Bucuresti, handicapatii mi-au facut o bucurie- masina a iesit EURO1 :sh2 . Azi mi-am luat adio de la 56 meleoane, daca afla nevasta ca vreau sa-mi mai iau si un troliu zilele astea ma tundeeeeeeeeeee! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 11, 2008 Partajează Postat Octombrie 11, 2008 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Nu mergea sa o mai lungiti cu numere provizorii? ...Poate cade taxa? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Nu mergea sa o mai lungiti cu numere provizorii? ...Poate cade taxa? Nu prea ca e din iulie luata, plus ca in BH se dau numere pe 90 de zile in sensul ca de 3 X 29 zile , si se plateste de fiecare data. Naspa! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Am mai adus o imbunatatire "substantiala" la masina ... a primit numere :ha: !! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II daddy ce inaltime ai? :P peste 190 asa-i? :hi Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Cea mai importanta realizare...Eu stiu(ca tre sa dau fuga la BG) :sr Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II daddy ce inaltime ai? :P peste 190 asa-i? :hi 195 si 140kg. Tre' sa pun suspensie OME numa' pe partea soferului, ca sa stea masina dreapta:ha: Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II cam asa arat si io pe langa al meu. Io-s de 195 cm si 100 kg :ha: .(varianta mai slim) :ha: . Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Fii bun si spune-mi cam cat consuma motorul asta de 2.4 i. Multumesc anticipat Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Noiembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Fii bun si spune-mi cam cat consuma motorul asta de 2.4 i. Multumesc anticipat Ce am "masurat" pana acum : Consum asfalt 90 km/h in tr.5, mers linistit, fara depasiri fortate - 10 litri/100km Urban - 12 -18l /100km depinde de anotimp si talpa Consum teren "usor" , pana la 40 km/h max tr.3 - 15...18 litri/100km Consum teren "greu" - fara numar fara numar Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II am si eu un terrano numai ca mi a cam facut probleme semicaseta de directie,mai precis in teren sa deformat axul ei,ai intimpinat asa ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II bigdaddy i mi place scutul de la nissan vreau si eu ,cit a costat ,de unde l ai procurat astept raspuns,multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II din cate inteleg gepeto e cu statiile.cum pot sa dau de el? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate