bigdaddy Postat Decembrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Deci , cateva raspunsuri, pe rand: @daniel66 - pana acum nu am avut probleme cu caseta/semicaseta. Adevarul e ca eu merg "slow" in teren, nu-mi plac "sariturile" cu masina, cursele gen Rally Raid. Incerc sa trec peste denivelarile serioase cat mai lin - bineinteles unde se poate. Sper ca adoptand un stil mai pasnic am sa pot evita neplacerile de acest tip. Nu trebuie uitat ca Terrano, mai ales in varianta stok nu e o masina de extrem. PS - Terrano-ul meu e cu servodirectie - au fost si variante fara servo in primele loturi... Scutul este luat de pe net, de la scutmotor.ro Pretul , incluzand si montajul a fost 9 milioane, dar ai nevoie si de mici ajustari ale scutului, nu se potriveste chiar din prima... @serban - incearca PM, sau vezi in cartea de telefon. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Multam mult! dar sa sti ca semicaseta la nissan e super slaba si asta nu mai datorita faptului ca avem brate pe fata,oricum am rezolvat o,mi a trimit antidotul zoli (Unimog) al meu e din 2002 ,si nu a avut nici un fel de scut din fabrica;si crede ma e o masina super ,tu nu ai incercat o sa vezi ce poate fiindca ai menajat o,inteleg ,zoli s a dat cu terrano la extrem si e super multumit,noi traim cu frica de ce ne spune unul si altul de fapt pina nu ne convingem nu stim ce masina avem.eu am tras patroluri modificate din namoale si mai erau si cu simex uri incaltate,eu am niste trialuri de la recip foarte bune cauciucuri pe care tot unimog mi le a trimis,si ti le recomand si tie.multam mult inca odata ,o zi frumoasa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Ianuarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Inainte de iesirea de Craciun, Strajerul a primit o pereche de "ajutoare" la opinci - un set de lanturi, care s-au dovedit foarte bune la gheata si zapada batatorita. Urmeaza in curand inca o pereche. Pret - 2 bulioane , luate de la Cridem - Oradea Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II salut , si eu mi-am incaltat freelanderul cu niste cobre dar inca nu am apucat sa le bag niciunde , cum se comporta? si la tine "urla" pe sosea? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Ianuarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II salut , si eu mi-am incaltat freelanderul cu niste cobre dar inca nu am apucat sa le bag niciunde , cum se comporta? si la tine "urla" pe sosea? Pai depinde cu ce compari.... fata de Pirelli de pe Focusu' familiei, da , urla. Fata de Fimex-uri sau alti Adibasi, e silentios. Sau cum scrie in semnatura unui co-forumist ... ce mai conteaza daca mai "canta" si rotile, pe langa cutie, reductor, motor, punti si alte cele.... Acu serios - nu sunt foarte zgomotoase, le tin umflate la circa 2 atm. Kecske mi-a atras atentia insa, ca in timp cobrele imi vor "manca" directia, incet dar sigur. La capitolul comportament off-road calificativele sunt -excelent pentru macadam/forstier pietros uscat sau umed , multumitor pe noroi plus frunze in padure, insuficient pe noroi "slinos" gen maramu' - dar acolo nici BFG-urile nu au excelat, insuficient pe zapada batatorita+gheata - se impune folosirea lanturilor. Deci e loc de mai bine. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Superb , e tot ce imi trebuie avand in vedere ca eu masina o folosesc numai la munte unde ma duc la pescuit , Smida , Valea Draganului , Dealu' Botii. la cati km fac eu cu ea.....cred ca vreo 2000 pe an ma tine mult si bine directia...sper...mersi de informatii. P.S....da , cunosc si eu citatul co-forumistului :bannana Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Ianuarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Daca tot vorbim de noroi "slinos" de Maramu' : am devenit "vedeta" :banana !!! Adica am gasit un filmulet pe e-maramures , de la MMOF :grin: http://emaramures.ro/Video-Maramures/Video.aspx?id=314&title=VIDEO-TRASEU-MARAMURES-OFFROAD-FEST-2008-Urcare-cu-peripetii-in-poiana-de-langa-Valea-Romana-zona-Baraj-Firiza Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II :ha: mai bigdaddy sper ca maramuresencele nu sunt prea frumoase sa ma aventurez pana acolo , ca risc sa patesc si eu ca tine.....frumos noroi bata-l vina :)) Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Februarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II A venit Mosuuuuuuuuuuuuuuu! ... :banana :banana :banana :banana Bine, a intarziat putin ... :ha: :ha: Dar mai bine mai tarziu decat niciodata!!! Strajerul a primit un troliu T-Max EW10000 cu tot ce-i mai trebuie pe langa - sufa de copac, scripete. Urmeaza montajul... numa' sa se mai incalzeasca un pic pe afara. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II fain :) Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Unul din useri m-a intrebat de uleiuri pentru Terrano - intervale de schimb si calitati. M-am gandit sa pun o poza cu uleiurile recomandate pentru masinutza mea (cea din semnatura). Poate lista va fi utila si altora. Toate cele bune! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Unul din useri m-a intrebat de uleiuri pentru Terrano - intervale de schimb si calitati . M-am gandit sa pun o poza cu uleiurile recomandate pentru masinutza mea - utilizare normala. Poate lista va fi utila si altora. Pentru utilizare dura si in medii/conditii grele in principiu se injumatateste intervalul de service. Toate cele bune! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
norbertyno Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II buna tuturor.bigdaddy mar interesa si pe mine niste informati despre troliu, cat a costat, unde se gaseste cum se monteza si ce piese mai sunt necesare pentru montat, trebuie schimbat si bara sau nu?. eu am un terrano 2 2,4 benzina an 1995. astept raspunsul tau, multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Februarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Despre consumul de bezina la Nissan ... pai s-au cuibarit paianjenii la buson! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Martie 27, 2009 Autor Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Strajerul a mai primit un cadou - un farm jack de 48", proaspat achizitionat. Nu e tocmai calitatea la care ma asteptam, dar asta e, nimic nu poate fi perfect. In schimb am ramas surprins ca NU e de 3 tone, cum spunea vanzatorul , peste tot (pe el si in instructiuni) scrie numai de 1500 kg. Noroc ca masina nu e foarte grea (1700 kg). Asta e, daca ma ambitionez sa cumpar fara sa vad marfa :P . Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Martie 27, 2009 Autor Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Si o poza cu "animalu" - acum mai tre' sa-i gasesc loc si la asta, ca la 3 usi eram prea in largul nostru :grin: Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Mai 5, 2009 Autor Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Am iesit in WE sa ne distram putin, la aer curat. Am verificat "travelul" suspensiei stock a Strajerului ... nu-i rau, dar parca mai e loc de mai bine. In poztia din poza, rotile spate erau inca ambele pe sol, dar intr-un echilibru destul de precar :-( Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II fain, amu mai tre pus sus troliul , si luat un kit de suspensie :). Apropo ce dimensiune au pneurile tale? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Am si eu o curiozitate...troliul merge direct pe bra stock? Ca de a mea nu prea sunt multumit...cam incepe sa capete un luft destul de mare fata de caroserie...cred ca trebuie sa o schimb cu ceva Arb :grin: , dar intreb daca merge direct pe stock... Cu stima Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Am si eu o curiozitate...troliul merge direct pe bra stock? Ca de a mea nu prea sunt multumit...cam incepe sa capete un luft destul de mare fata de caroserie...cred ca trebuie sa o schimb cu ceva Arb :grin: , dar intreb daca merge direct pe stock... Cu stima Iti zic parerea mea de neavizat, nu ma pricep la mecanica, dar am vazut montate la altele direct pe bara stock , dar nu stiu cum se face sau daca mai tre ceva suport.... Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iunie 10, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2009 (editat) Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Strajerul a mai primit niste accesorii - MRL-uri manuale AVM, prin amabilitatea lui CALINVAS (multumesc). Vor fi montate in curand in locul celor automate, usor "obosite" dupa multi ani de functionare. Editat Februarie 9, 2010 de bigdaddy Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Sunt foarte bune si eu am pus ! Asta daca nu vrei sa te trezesti ca nu iti cupleaza si te bagi in namol sau zici ca ai decuplat si de fapt tu invarti si rotile fata cu tot cu planetare , etc. Plus ca la fiabilitate astea sunt vesnice! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Acum vin si cu o intrebare fiindca am vazut ca Stejarul are in dotare si Hi-Lift , de unde se salta cu el pe Terrano? Care sunt punctele care "tin" la ridicare? Daca poti Bigdaddy sa bagi o poza doua sa vada si ochiu meu, saru' mana mult!Nu de alta da am achizitionat si eu si mi-e sa nu raman si cu platice ,bucatele de fier prin portbagaj aiurea! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iunie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Cu "dotare" stok Terrano NU poate fi ridicat cu Hi-lift (nu vorbim de ridicat de jenti cu lift-mate). Hi liftul deocamdata e pe post de troliu manual. Am mai ridicat masina cu el de proba sprijinit in bullbarul fata, se ridica dar e cam slabut. Dupa ce montez troliul urmeaza si construirea de puncte de ridicare heavy-duty(praguri laterale si in bara fata/spate). Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Re: Proiectul STRAJERUL - Nissan Terrano II Cu "dotare" stok Terrano NU poate fi ridicat cu Hi-lift (nu vorbim de ridicat de jenti cu lift-mate). Hi liftul deocamdata e pe post de troliu manual. Am mai ridicat masina cu el de proba sprijinit in bullbarul fata, se ridica dar e cam slabut. Dupa ce montez troliul urmeaza si construirea de puncte de ridicare heavy-duty(praguri laterale si in bara fata/spate). Placa de troliu ti-o fac oricum cu puncte de ridicare cu Hi-Lift. :grin: Asa ca fata e rezolvata. Mai trebuie rezolvata problema in spate si in lateral. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate