Irod Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Re: BFGoodrich AT KO2 - am găsit în România Va salut, eu le am puse pe un Grand Cherokee 2,7 crd si sunt foarte multumit de ele (modelul KO2).Pe sosea presiune 2,7 iar in padure chiar si 1,2. Se uzeaza greu. Iarna au aderenta fantastica, vara pe asfalt ud franeaza foarte bine, nu au zgomot deranjant la rulare cu viteze mari iar in off road, cu presiunea scazuta ,mergi oriunde. Cum spunea cineva mai sus limitarile apar in noroi cleios dar de, nu le poti avea pe toate ! Per ansamblu super cauciuc. Chiar duminica am ieșit la o tura prin zăpadă eu eram cu Patrolu pe MT și era GC ul unui prieten pe KO2 . GC a mers extraordinar în ciuda rotilor mici cam 29 estimez eu la ochi. Au fost clar peste MT. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Re: BFGoodrich AT KO2 - am găsit în România Salutare, incepand din vara am si eu un set de BFG AT KO2 pe masina, dar nu am avut prea mult timp sa ies ca sa pot exprima o parere despre cat de capabile / eficace sunt in teren. Pot sa va spun insa ca sunt foarte grele :( m-am cam cocosat cu ele cand am schimbat rotile... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Re: BFGoodrich AT KO2 - am găsit în România ...Pot sa va spun insa ca sunt foarte grele :( m-am cam cocosat cu ele cand am schimbat rotile... Apropo, a gasit cineva vreo baza de date cu masa diverselor anvelope? Ar fi foarte utila. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ccristi27 Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Re: BFGoodrich AT KO2 - am găsit în România Apropo, a gasit cineva vreo baza de date cu masa diverselor anvelope? Ar fi foarte utila. http://www.tirerack.com Pentru BFG AT/KO2 la dimensiunea LT265/65/R17 greutatea este 50 pounds, adica 22.68 kg. Stima, "Good goods are never cheap / Cheap goods are never good" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Re: BFGoodrich AT KO2 - am găsit în România http://www.tirerack.com Pentru BFG AT/KO2 la dimensiunea LT265/65/R17 greutatea este 50 pounds, adica 22.68 kg. De unde? Scuze, daca n-am vazut! Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bankerul Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Re: BFGoodrich AT KO2 - am găsit în România cei care le-au adus au disponibile acum doar 4 buc 285 - 75 - 16. Nici o șansă de a le pune pe Duster, Nu cred că mai sunt altele pe la distribuitori, dar poți încerca să dai și de mărimile care se potrivesc la tine. Eu caut din vară... Salut, Da-mi si mie te rog datele celor care le au pe stoc pe mesaj privat si pretul desigur . Merci!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Re: BFGoodrich AT KO2 - am găsit în România Copy of All-Terrain T-A KO2-Off-Road Tires-TechSpecs.xls Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Re: BFGoodrich AT KO2 - am găsit în România Mi-am luat si eu KO2, dupa ce am mers 1 an cu KO1 foarte tocite, dar de care am fost impresionat. Cu KO1 tocite am urcat fara absolut vre-o problema pana pe creasta Baiului, in noiembrie, dupa ploi. Urcarea s-a facut pe forestier cu devieri din cand in cand pentru distractie. :h5 Patrol cu AT-uri la sufa :ha: Deci, la sfarsit de Noiembrie, m-am incaltat cu 225x75x16 BFG A/T KO2 Si aratam asa, cu masina noroita si anvelopele noi noute pe jante de 7j. Nu recomand mai mari de 6j, insa nu am gasit deloc pe aliaj si ET mic/negativ, asa ca le-am jantat cu flacara. Sunt intr-adevar foarte grele, insa s-au echilibrat f usor cu in medie 15g plumb/roata. Pe strada se comporta foarte bine si pot confirma ca sunt silentioase, nu se aud deloc in timpul rularii, chiar si la viteze mari (pentru Jimny :wink: ) de 120km/h Pe gheata se comporta ca orice alta anvelopa de iarna, adica aluneci fara nici o problema :ha: insa comparativ cu MT-urile ce le-am avut pana acum, derapajul cand intervine pe polei, mazga sau gheata este oarecum controlabil, nu te invarti in continuu si nu te mai opresti, daca ai experienta la covrig te descurci. Pe zapada insa, sunt absolut incredibile, am urcat pe 31 dec pana aproape de cabana Ciucas (mai putin ultimele 2 rampe unde a necesitat reductor din cauza inclinatiei si a pietonilor) in 2WD fara nici o problema, cu o presiune in anvelope de 2 bar. De la sosea pana la cabana am plecat de pe loc in rampa, am mers si cu 50km/h in portiunile drepte atat pe urcare cat si pe coborare, iar la franare si demaraj, nu am derapat deloc. Am simulat si o frana de urgenta cu blocarea rotilor de la 25km/h, pe coborare in conditii de zapada cu geata, masina s-a comportat excelent, oprind in siguranta pe o distanta de sub 15m Au un perete lateral foarte gros, in pozele de mai jos presiunea in ele este de ~ 0.8 bar. Le tot dezumflam si nu faceau balon, pana am vazut ca am ajuns la 0.8 si m-am oprit de frica sa nu dejantez. Dupa ce le-am dezumflat, am reusit sa urc pana la releu si sa cobor. Loc unde doar un duster cu senile mai urcase. M-am inzapezit doar unde zapada mi-a ajuns in dreptul troliului (se vede urma in poza). Dar cu lopeti si 2 prieteni hotarati, am reusit sa trec. Comparativ, a mai fost cu mine un amic, tot cu jimny, incaltat cu General Grabber A/T 215/75/15 care a trebuit sa urce drumul pana la cabana cu 4x4 cuplat, iar la plecari in rampa a avut probleme. A trebuit in 2 locuri sa dea inapoi pana la baza si apoi sa urce cu demaraj. Per total sunt foarte multumit, in ciuda pretului imens (600 lei/buc) si le recomand oricui vrea o anvelopa pentru asfalt si off-road usor, adica forestiere, in orice conditii de vreme. Editat Ianuarie 3, 2017 de koais Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Re: BFGoodrich AT KO2 - am găsit în România Frumos; si poze si documentarul! " Si aratam asa, cu masina noroita si anvelopele noi noute pe jante de 7j. Nu recomand mai mari de 6j, insa nu am gasit deloc pe aliaj si ET mic/negativ, asa ca le-am jantat cu flacara. " Dece? Aceleasi dimensiuni de anvelope, pe aceleasi jante, le-am montat fara probleme. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Re: BFGoodrich AT KO2 - am găsit în România Deoarece latimea anvelopei avand cam aceasi latime cu janta, riscul de dejantare exista. Buza jentii este cam la acelasi nivel cu latimea anvelopei, deci nu va fi protejata de lovituri. Fiind o anvelopa cu pereti grosi, cu multe straturi, jantarea fara flacara/explozie nu a fost posibila. M-am chinuit impreuna cu baiatul de la vulcanizare, impreuna, o ora jumatate sa le punem pe jante. La o roata ne-am chinuit mai bine de 30 min, pur si simplu nu vroia sa sara pe "umarul" jantei orice solutie am fi adaptat. Mai lipsea putin si incendiam vulcanizarea. Sper sa nu fiu nevoit vreodata sa le dau jos de pe jante. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 (editat) Re: BFGoodrich AT KO2 - am găsit în România Ceva nu-mi suna bine: janta de 7" inseamna 177,8 mm, deci, la presiune normala, anvelopa de 225mm depaseste janta cu cel putin 10-15mm pe fiecare latura. De dejantat, n-am dejantat niciodata, dar n-am redus presiunea sub 1,2 bari si nici n-am intrat cu viteza in bolovani sau gropi. Ati incaltat jantele cu levierul, sau la bancul de "incaltat/descaltat"? Anvelopa se trece usor pe janta; dificultatea intervine la umflare, la cele cu flancuri mai rigide si inaltime mai mare, pt ca nu se asigura presiunea/etanseitatea necesara lipirii talonului pe umerii jantei. Treaba se rezolva fie cu un dispozitiv/chinga de strangere, fie cu flacara/explozie. Iti urez sa nu le dai jos pana cand nu te saturi de ele! le. Nu sunt cam grele pt Jimny? Jante+anvelope? Editat Ianuarie 4, 2017 de ctinu Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Re: BFGoodrich AT KO2 - am găsit în România eu aveam emotii cu gume de 31x10,5 pe jante de 7, in sensul ca e prea ingusta janta, dar a fost invers, s-au chinuit un pic mesterii cu umflatul, probabil din acelasi motiv Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costin-G Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Re: BFGoodrich AT KO2 - am găsit în România 295 75 r16 KO2 a vazut cineva prin Romania ? Eu amgasit doar primul model... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Re: BFGoodrich AT KO2 - am găsit în România știți, desigur, că nu mai există inscripția M+S pe ele... http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianfd Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Re: BFGoodrich AT KO2 - am găsit în România știți, desigur, că nu mai există inscripția M+S pe ele... hmm, poate KM2, astea au si M+S si fulgul. le-au facut special sa le vanda pt zapada. fata de o guma adevarate de iarna gen nokian hakkapeliitta lt2 au cu vreo 50% mai putina tractiune pe zapada/gheata, cer mai des blocantul in punti. @koais 225x75xR16 e load rating E (cel putin la BFG pe site), pe o masina usoara e normal sa nu flexeze peretele lateral pana nu te duci jos de tot cu presiunea... nici pe o masina de 2 tone nu flexeaza cum trebuie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Re: BFGoodrich AT KO2 - am găsit în România știți, desigur, că nu mai există inscripția M+S pe ele... Din contra , exista atat inscriptia M+S cat si fulgul de nea. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patrolvalu Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Re: BFGoodrich AT KO2 - am găsit în România Bf ko2 le gasiti la gtc ,la razvan si la delta la bucuresti pe stoc. Sper sa nu fie interpretat ca si reclama,dar nu prea vad solutia de a informa pe toti din forum altfel. Eu le am inca din septembrie 2015 si sunt dimwnsiunile pe care le cautati voi. Am deja 4000 km cu ele si bag aici plus si minus: + aderenta buna pe sosea uscata/umeda Liniste in masina Robuste Pe pietre esti super safe cu ele -nu prea suporta presiuni sub 1.4 (aproape le pui pe burta) Pe zapada de sosea sunt ok,insa in troiene esti in plus Flancuri f tari de unde rezulta rigiditate In noroi usor sunt ok insa in noroi mai mare nu descarca( oricum nu sunt facute pt asa ceva) Pret mare 975 ron f tva They just imagine! We already did it! As a matter of fact.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Re: BFGoodrich AT KO2 - am găsit în România -nu prea suporta presiuni sub 1.4 (aproape le pui pe burta) de ce ar fi valoarea absoluta a presiunii un minus? scopul este marirea suprafetei de contact. e de preferat o presiune mai mica la aceeasi suprafata de contact? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bezergheanu Postat Ianuarie 6, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Re: BFGoodrich AT KO2 - am găsit în România Mașina mea are aproape 3 tone, merg prin Șureanu des, și uneori am coborât presiunea la 1 fără să observ că s-ar lăsa. De obicei merg cu ele la 1,5 în teren și cu 2,1 pe asfalt. Flancurile extrem de groase probabil țin și greutatea patrolului meu. Sunt extrem de mulumit de aceste anvelope. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinpuv Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Re: BFGoodrich AT KO2 - am găsit în România Salut! Am achizitionat 4 anvelope BF A/T KO2 215 /65/16 si nu au scris pe lateral cu alb ... Stie cineva de ce? Sunt dezamagit din punctul asta de vedere:( sau sunt contrafacute?!? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Re: BFGoodrich AT KO2 - am găsit în România păi nu toate au trecut la specificații că au raised white letters (RWL) http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaicostineanu Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Re: BFGoodrich AT KO2 - am găsit în România Dupa cum a remarcat si colegul, mai sus, nu toate au "scrisul" cu alb. Asta nu inseamna ca sunt contrafacute. In State multi le monteaza cu literele albe spre caroserie, ca asa da mai bine.... chipurile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 (editat) Re: BFGoodrich AT KO2 - am găsit în România cauta in tabelul cu specificatii pus mai sus sau in pagina anterioara si vei vedea ca au trecut in dreptul lor BSW = black side wall. cele care au scrisul alb au trecut RWL = raised white letters (cred ca asta inseamna) eu cel putin le-am montat cu partea cu scrisul alb in interior. Editat Ianuarie 20, 2017 de alexei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radui Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Re: BFGoodrich AT KO2 - am găsit în România Tabelul ala e pentru US. O parte din dimensiuni si variante nu sunt valabile in europa. TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Re: BFGoodrich AT KO2 - am găsit în România Tabelul ala e pentru US. O parte din dimensiuni si variante nu sunt valabile in europa. ce inseamna ca nu sunt valabile? Poate nu se comercializeaza, poate nu sunt omologate, etc... Am postat fisierul pentru informatiile din el legate de greutate si alte detalii, pentru cine are nevoie sau este interesat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate