Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

reparatii

zahei

Postări Recomandate

Re: reparatii

Salut, ce reparatii, ai ceva stricat sau vrei sa o aranjezi un pic adica gresare, verificare frane, directie, antigel etc.

Scrie si tu Bucuresti cu B mare ca doar este capitala noastra scumpa si draga.

Imi spui ce ai nevoie si in functie de raspuns te pot trimite undeva.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cand scrii de pe telefon economisesti caps-ul :)

pai are cateva problemute de rezolvat si desigur gresari, etc, pus un troliu, confectionat o bara pentru troliu..

problemele sunt:

- nu mai tine frana pe roata dreapta spate, s-ar putea sa trebuiasca inlocuita vreo conducta. cred ca au ruginit rau.

- cateodata nu decupleaza fata complet/corect si ramane cu un gajait/uruit la trenul de rulare fata. la inceput dadeam cu spatele cativa metri si se rezolva. probabil de la mrl-uri?

Editat de zahei
Subaru Forester, Daihatsu Feroza.
Link spre comentariu

Bara/troliu, nu te pot ajuta pentru ca nu am avut nevoie si nu stiu unde sa te trimit dar gasesti pe aici pe forum (reclamele din stanga si dreapta) cativa colegi care fac asa ceva.

Gresari, frane, verificat cardane, cuplari-decuplari si alte din astea iti trimit numarul pe privat, este baiatul la care merg eu de obicei.

Ti-am trimis mesaj.

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

Este singurul la care am apelat eu, daca vrei alternative mai intreaba.Pe la service-uri consacrate o sa te intrebe '' ce masina....Daihatsu....aaahh?''.

Vorbeste cu Silviu Grigore poate iti mai recomanda ceva.

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

Alternative ne dorim toti,treaba e ca nu prea sunt.Eu abia am gasit in târgoviste un băiat care mi o rezolva de fiecare data si e si oarecum pasionat,aproape rugandu ma sa vin dupa program sa mai lucram ceva la masina.sfatul meu e sa încerci,fara încercare n ai cum sa ai un raspuns si n ai cum sa iei o decizie.Am umblat pe la o grămadă de service uri,unii m au rupt la bani,dupa altii asteptam cu săptămânile...

Nissan Patrol k260 SD33T:tr

Suzuki Vitara 1.6 8V

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare