Cosmin81 Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Salutare tuturor! Sunt posesorul unui y61, model 2009 si dupa vreo 75000 km cu bfg all terrain as vrea sa pun cooper discoverer stt. Masina are jante pe 17. Am vazut ca exista dimensiunea 33 / 12.5 / 17. Imi puteti spune ce ar trebui sa pun in plus pe masina? Trebuie inaltata? Va multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Re: roti 33 nissan patrol y61 Salutare tuturor! Sunt posesorul unui y61, model 2009 si dupa vreo 75000 km cu bfg all terrain as vrea sa pun cooper discoverer stt. Masina are jante pe 17. Am vazut ca exista dimensiunea 33 / 12.5 / 17. Imi puteti spune ce ar trebui sa pun in plus pe masina? Trebuie inaltata? Va multumesc anticipat la mine cu 33/12.5/15 cu suspensie ironman +5 cm si jante cu et negativ -44 tot atinge la flexari in aripile spate pe interior...eu am barile stabilizatoare taiate jos de pe masina...tot cooper stt am si eu Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tzucul Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 (editat) Re: roti 33 nissan patrol y61 Salut,intamplator sunt posesorul unui patrol fabricatie 2009 (oricum nu conteaza) si am cooper stt 33/12,5 r17 pe masina.Am lift de +5 cm cu barile stabilizatoare inca pe masina dar montate bielete mai lungi de la ironman si nu atinge deloc.Suspensia este Koni Heavy Track Raid cu arcuri de la Ironman +100kg fata si +200Kg spate. Editat Octombrie 11, 2015 de tzucul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Re: roti 33 nissan patrol y61 eu am 33x12,5x15 cu suspensie Iron Man +5 cm , cu barile stabi la locul lor si nu atinge nici pe strada si nici la flexari foarte mari. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Re: roti 33 nissan patrol y61 inseamna ca la mine atinge din cauza lipsei barilor stabi...sau? Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosmin81 Postat Octombrie 11, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Re: roti 33 nissan patrol y61 Va multumesc pentru sfaturi, revin cu poze dupa ce fac modificările. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Re: roti 33 nissan patrol y61 inseamna ca la mine atinge din cauza lipsei barilor stabi...sau? Sigur ca fara barile stabilizatoare puntile flexeaza mai mult, dar asa e de bine... :wink: Daca cumperi arcuri cu specificatia "+5cm" nu inseamna ca masina se va inalta exact cu 5cm. Depinde cat sunt de grele barele, troliul, ce cari in masina... Ai masurat inainte si dupa montarea noilor arcuri? Am constatat ca la Y61 incap roti mai mari decat la Y60, cu aceeasi inaltare. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: roti 33 nissan patrol y61 Salut ! Sa o stapanesti sanatos ! Am vazut ca sfaturi ( bune dealtfel) ai primit deja ... O sa indraznesc sa mai adaug unul : Scapa de jantele pe 17 " si pune unele de 16". Argumentele ar fi: - anvelope mai ieftine , la aceeasi dimensiune a diametrului exterior , respectiv 33" cam cat iti doresti matali. In plus o sa ai de unde alege ... - daca treci la janta de 16" , ia unele de tabla cu ET negativ ( recomandat -25 sau -30mm) , creste stabilitatea masinii si imbunatateste semnificativ look-ul agregatului Ref la kituri de suspensie , sunt f multe variante pe piata , dar cele mai semnificative sunt: - OME ( solutia clasica nitrocharger)... pe la 1200E - Ironman nitrocharger --- ieftin pe la 840E + bucse caster - Ironman foamcell -- tehnologie jmekera si amortizoarele serios mai groase .... 920E +bucse caster - Tough Dog ...diverse variante, diverse preturi - Dobinson..... diverse variante, diverse preturi Te risti un pic daca combini arcurile de la o firma si amortizoarele de la alta. Daca te hotaresti la asa ceva, trebuie sa apelezi la cineva cu experienta lucrurilor astora, altfel te trezesti cu masina fie minge de ping-pong , fie piftie... de o sa tot vrea sa se rastoarne pe viraje. PS: Masina din anul matali e ceva mai inalta decat modelele anterioare, asa a vrut fabrica , daca pui niste flanse de inaltare sub arcuri , incap anvelopele de 33" fara probleme. Te costa 40E/flansax4 buc + manopera aferenta ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Re: roti 33 nissan patrol y61 am 33 x 12,5 cu 10 latime et-44 pe un y61 din 2004 cu suspensia de fabrica, atinge doar in teren, pe spate la flexari mari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate