Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

perne aer freelander

ambrusianas

Postări Recomandate

buna ziua, de mult ma tot gandesc la a trece freelanderul meu pe perne de aer, ma gandeam ca daca la range rover se pot inlocui pernele cu arcuri si telescoape, de ce nu se poate si viceversa la freelander. la mine telescoapele sunt praf si trebuie schimbate, ma gandeam ca ar fi misto cu perne de aer. astept sugestii, pareri. multumesc
Land rover freelander diesel an 1999
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: perne aer freelander

Salut, în primul rând nu telescoapele se înlocuiesc ci arcurile, doar ca invers e simplu în timp ce montarea.de perne care să lucreze automat presupune și ceva senzori, compresor, calculatoare și bătaie de cap, am văzut aici pe forum firme care montează așa ceva dor cu operare manuală.

Link spre comentariu

Exista o firma undeva prin State care produce kit-uri de suspensie pentru Freelander 1, cam 1000 $ perechea + taxe, electronica aferenta se vinde separat. Ori, la pretul asta mai bine ramai la varianta clasica.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Cautam mai demult ceva amortizoare mai speciale....treaba e sa nu te uiti la pret,nu de alta dar cu banii aia iti mai iei una bucata freelander:ha:

http://www.airbagit.com/Air-Suspension-kits-all-4-wheels-p/fbs-lan-01-kit3.htm

If you own a land rover everyone expect to be a mechanic
Link spre comentariu

buna ziua. eu ma gandeam ca trebuie montate doar pernele si un compresor, care sa fie comandat direct, cu doua barometre atasate undeva la bord(unul pt fata altul pt spate) adica fara electronica, etc. legat pe direct, asa cum au facut altii la range rover. multumesc

Link spre comentariu

Salut, în primul rând nu telescoapele se înlocuiesc ci arcurile, doar ca invers e simplu în timp ce montarea.de perne care să lucreze automat presupune și ceva senzori, compresor, calculatoare și bătaie de cap, am văzut aici pe forum firme care montează așa ceva dor cu operare manuală.

eu credeam ca se pun doar pernele de aer.multumesc

Editat de ambrusianas
Link spre comentariu

cum sa se inlocuiasca arcurile? se inlocuiesc telescoapele ca alea se duc. stima

Cred ca ai o impresie gresita: telescoapele raman in ambele variante de suspensie, fie pe arcuri (elicoidale), fie pneumatica (pe perne):wink:

Exista cateva variante de imbunatatire a comportamentului arcurilor, in special in cazul unei incarcari suplimentare, prin adaugarea unor perne, fie in interiorul arcurilor, fie separat de suspensia masinii. Cauta pe aici pe forum ca ai sa gasesti solutii pentru ambele variante.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

rost are daca iti permiti dar e scump, pernele de aer cu kituri de umflare manuala iti dau optiunea de a mari garda la sol a caroseriei pana la 10cm din presiune sau de a reduce inclinatia perpendicular pe panta... e doar pentru ''premianti":wink:

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Sunt multe avantaje pentru suspensia pneumatica....ruliu scazut,comfort sporit ,nu mai trebuie sa umblii cu fel de fel de kituri de inaltare ...

exact la asa ceva ma gandeam eu, fara arcuri. telescoapele tot trebuie sa le schimb, le inlocuiesc cu asa ceva+un compresor puternic(il pot pune in locul cricului, care la freelander e sub capota) 2 manometre, unul pt fata si unul pt spate. dar oare cat costa toate astea? as putea sa le iau de la alte masini, de la care s-ar potrivi? multumesc

Editat de ambrusianas
Link spre comentariu

(il pot pune in locul cricului, care la freelander e sub capota)

Doar la prima generatie, 1997-2000.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Salutare, cunosc pe cineva care si-a pus pe o masina de strada perne aici la Cj, daca nu ma insel pretul a fost de 1000 de euro- pernele, compresorul, comanda si tubulatura.

Daca doresti detalii pot sa il intreb.

Numai bine

Editat de MihaiK
Link spre comentariu

Buna ziua

Un kit de perne este foarte bun din toate punctele de vedere dar singurul minus este costul ...

Atentie la ceea ce doriti de la kit , solutii tehnice exista suficiente dar trebuie sa gasiti ceea ce va trebuie , confort , stabilitate , lift ... trebuie cumparat exact ce va trebuie .

ReparatiiCardane.ro

ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro

Vodafone: 0729898278 0721479812

Orange: 0754823618

Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 .

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Daca e sa vorbim de sh,ar fi interesant de stiut de la ce model de masina s-ar potrivi sau adapta,avand in vedere ca suspensia de LRF,este destul de comuna cu a altor auoturisme.Eu as renunta la kit-ul de inaltare,daca as gasi o adaptare la costuri rezonabile. Mi-ar placea sa merg cu masina stok si sa o inalt decat cand merg pe coclauri:y

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare