Talpa Iute Postat Septembrie 17, 2008 Partajează Postat Septembrie 17, 2008 Re: Bucuresti - Moscova sau Moscova nu crede in lacrimi :) felicitari !!!! felicitari pt travel si mai ales pentru topic!!! foarte bine structurat si explicat!!! recunosc ca eu nu am rabdarea asta. am de gand o calatorie mai lunga, marea necunoscuta fiind rusia si china. si ma gandeam ca daca mai bagi vreo tura la moscova sau st petersburg poate ma iei si pe mine sa adulmec aeru... daca nu mai mergi, macar ceva info... pe vodca bineinteles, ca cu berea te jicnesk... multam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Re: Bucuresti - Moscova sau Moscova nu crede in lacrimi :) Bravo voua :h5 Pozele sunt foarte frumoase iar comentariile delicioase :grin: Ma bucur ca masina ta a fost centrul ateniei la intrunire,cu siguranta te-a facut sa te simti foarte bine :banana :banana :banana Inca o data felicitari :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Re: Bucuresti - Moscova sau Moscova nu crede in lacrimi :) @Vitalies : Vezi doctore ce inseamna sa iesi "la o socializare" cu gasca de betivi :x ? ... uite asa iti dotezi acaretu' cu tot ce trebuie, si dupa aia te poti da mare in fata prietenilor de la club Galloper.ru :ha: ... nici nu vreau sa ma gandesc de cate ori a povestit Vitali al nostru, intre o sticla de vodca si-o gura de apa :ha:, episodul cu rasturnarea in rapa si cu recovery action-ul baietilor :h5 :h5 :h5 ... nici nu vreau sa ma gandesc cum a deschis el ca un sef laptopu', pe capota murdara de noroi a masinii, si le-a aratat poze "hot", de pe la iesirile noastre :ha: ... ... este domnu' doctor, ca "le vad in clar" ? :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Septembrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2008 Re: Bucuresti - Moscova sau Moscova nu crede in lacrimi :) Ricardo - esti un vizionar :) Un Nostradamus al zilelor noastre!! :ha: :banana :ha: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 20, 2008 Partajează Postat Septembrie 20, 2008 Re: Bucuresti - Moscova sau Moscova nu crede in lacrimi :) Vitali...jos palaria....pozele si comentariile care le insotesc....la inaltime :1 Ps.....pozele tale mi-aduc aminte de vremurile tineretii :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Septembrie 21, 2008 Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: Bucuresti - Moscova sau Moscova nu crede in lacrimi :) Super excursie, super poze, super comentarii. La cat mai multe din astea. :bravo Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Micutu Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Re: Bucuresti - Moscova sau Moscova nu crede in lacrimi :) Frate, esti tare. M-ai pus pe ganduri. exceptand vama, m-as baga 110%. stai sa-mi iau si eu un tanc. poate ne iei cu tine. inca o data, felicitari, cat despre comentarii...............no comment. :1 :g :bravo Anii 70' au trecut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Re: Bucuresti - Moscova sau Moscova nu crede in lacrimi :) :B si felicitari ... super experienta si cu siguranta este de repetat. Extraordinar felul in care te-ai descurcat la evenimentul cu bujia. Tot respectul stimate domn. :rsp Cat despre detalii si poze, absolut de nota 10. :1 " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Re: Bucuresti - Moscova sau Moscova nu crede in lacrimi :) :1 :bravo :g Ma-ti lasat fara cuvinte.Tot respectul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacer82 Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: Bucuresti - Moscova sau Moscova nu crede in lacrimi :) felicirari :1 .frumoasa expeditie de mult timp ma bate gindul de o vizitare a Moscovei... bravo si succese la expeditia catre Piter Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: Bucuresti - Moscova sau Moscova nu crede in lacrimi :) Sau spus toate laudele, insa parca nu e destul..........multumiri din suflet ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: Bucuresti - Moscova sau Moscova nu crede in lacrimi :) REALMENTE FASCINANT!!! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: Bucuresti - Moscova sau Moscova nu crede in lacrimi :) :bravo :bravo :bravo ...o masina, o calatorie, o viata ...atat de multe inveti! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Bucuresti - Moscova sau Moscova nu crede in lacrimi :) Trebuie viza pentru Rusia ? Daca da , se poate lua de la frontiera ? As vrea sa tranzitez la vara dinspre Estonia catre Finlanda. Oare cum e cu tranzitul ? 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Bucuresti - Moscova sau Moscova nu crede in lacrimi :) Trebuie viza pentru Rusia ? Daca da , se poate lua de la frontiera ? As vrea sa tranzitez la vara dinspre Estonia catre Finlanda. Oare cum e cu tranzitul ? Viza e obligatorie si se da numai la consulat si numai pe baza unei invitatii oficiale tip inclusiv pentru tranzit. Dureaza cam o saptamana. Frontierele sunt ok numai ca rusii sunt foarte lenti si e o birocratie de te lasa nervii :T . Daca nu ai musai treaba pe la rusi te sfatuiesc sa te duci din estonia cu feribotul in Finlanda - succes. PS am in plan (inca vag) sa ma duc pe la Sankt Petersburg - tot prin Estonia in vara asta. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Bucuresti - Moscova sau Moscova nu crede in lacrimi :) Acelasi lucru vreau si eu ! Pacat sa trec la 500 km de Sankt Petersburg ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Bucuresti - Moscova sau Moscova nu crede in lacrimi :) Mai rar oameni cu atata tupeu.......super excursie........ :cl :cl :cl Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Bucuresti - Moscova sau Moscova nu crede in lacrimi :) :1 :1 :1 :1 Felicitari pentru poveste si pozele extraordinare. Sa va fie de bine!! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Bucuresti - Moscova sau Moscova nu crede in lacrimi :) Extraordinar. Bravo Vitalie! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator PetruP Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Bucuresti - Moscova sau Moscova nu crede in lacrimi :) Am fost si eu in Rusia. Cred ca am cateva sfaturi de urmat. Cand traversati Ucraina e mai simplu sa spuneti ca mergeti intr-un oras din Ucraina, nu tranzit, si asa scapati mult mai repede de vama. De exemplu ziceti ca mergeti la Kiev, asta nu inseamna ca trebuie sa iesiti din tara prin aceeasi vama prin care ati intrat, adica puteti sa iesiti din Ucraina prin orice vama. Si mai nou, de la 1 ianuarie 2009 Rusia a intrat in conventia Carte Verde, adica nu mai e nevoie de o asigurare auto facuta la vama. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Re: Bucuresti - Moscova sau Moscova nu crede in lacrimi :) Cautam detalii pentru un city break la moscova si am dat de povestirea ta. Bate la fundul gol toate sfaturile de calatorie de la The Telegraph si alti profesionisti ai genului. Nu stiu ce faci in viata reala (in afara de off road), dar cred ca ai avea un mare succes in turism. Multyumesc pentru postare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate