corneliu.s Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Am si eu o intrebare sunt mai multe tipuri de caroserie scurta de G klasse ? Imi caut o caroserie de G si sunt cam incurcat ,am vazut ca unele au o singura usa in spate altele doua ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 (editat) Re: Tipuri casoserie G Da, sunt mai multe tipuri de caroserie, cu o singura usa, doua usi, cu oblon(pt varianta acoperita cu prelata). Si poate diferi si la interior adica cu o bancheta transversala sau cu doua banchete longitudinale ori fara banchete. Editat Octombrie 18, 2015 de maxian paul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corneliu.s Postat Octombrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Tipuri casoserie G Eu ma intrebam daca astea difera ca lungime ,latime ,mod de prindere pe sasiu , am vazut eu ca sunt mai multe dar nu stiam cat de mare e diferenta intre ele ,daca se pot schimba intre ele ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Octombrie 24, 2015 Partajează Postat Octombrie 24, 2015 (editat) Re: Tipuri casoserie G Este diferenta la prinderea pe sasiu doar intre W460 si W463. Dar intre w460 scurt cu usa spate dintr-o bucata si W460 cu celelalte variante de usi nu sant diferente la prinderea pe sasiu. Lungimea,latimea caroseriei scurte nu difera intre seriile w460. Vorbeste totusi cu Liviu Iernean poate a montat el direct caroserie de w463 pe sasiu w460 sau invers sau iti spune ce modificari trebuiesc facute la suportii sasiului. Editat Octombrie 24, 2015 de maxian paul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corneliu.s Postat Octombrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Re: Tipuri casoserie G :grin: Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate