Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Baterii - Acumulatori panouri fotovoltaice

Bjerik

Postări Recomandate

Neata buna,

pentru un om batran care locuieste tot timpul anului la o stana la munte caut o Baterie/Acumulatori pentru panoul fotovoltaic pe care are deja montat pe casuta lui. Marimea panoului este aproximativ de 100mm x 60 mm. Pana acuma avea doar baterie de la masini care bineinteles nu prea sunt potrivite.

Cine imi poate recomanda ceva sau se pricepe la asa ceva, unde pot cumpara in zona Sibiu cat mai repede asa ceva? Am strans de la prieteni niste banuti si vrem sa-l ajutam pe nea Vasile din Muntii Cindrel.

Mersi si o duminica faina

Paul

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Baterii - Acumulatori panouri fotovoltaice

Neata buna,

pentru un om batran care locuieste tot timpul anului la o stana la munte caut o Baterie/Acumulatori pentru panoul fotovoltaic pe care are deja montat pe casuta lui. Marimea panoului este aproximativ de 100mm x 60 mm. Pana acuma avea doar baterie de la masini care bineinteles nu prea sunt potrivite.

Cine imi poate recomanda ceva sau se pricepe la asa ceva, unde pot cumpara in zona Sibiu cat mai repede asa ceva? Am strans de la prieteni niste banuti si vrem sa-l ajutam pe nea Vasile din Muntii Cindrel.

Mersi si o duminica faina

Paul

cauta celulele A 123 Systems

http://int.search.myway.com/search/video.jhtml?searchfor=a123+systems&p2=%5EB5J%5Echryyy%5ETTAB02%5Ero&n=781bdf84&ss=sub&st=tab&ptb=990FA91F-3BC8-45FC-AE62-6C8578048000&tpr=sbt

M-uri , KTM-uri si altele GR-uri

It's Not a Passion.

It's An Obsession.

Link spre comentariu

sigur nu te-ai incurcat la dimensiuni,panoul descris de tine este de dimensiunea unui pachet de tigari

Da si probabil acumulatorul era de telefon :ha:

Mai mult ca sigur panoul e de 100 cm/ 60 cm

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

:ha: Scuze... :) da era vorba de 100/60 cm ... Chiar azi am vizitat pe nea Vasile, si l-am gasit cu lacrimi in ochi.... cand i-am dus o straita cu Ulei, Zahar, Orez, Faine si altele.... Om batran, dar o fire foarte interesanta si placuta, care sta singur tot anul, si iarna acolo sus in Muntii Cindrel in apropieres Satelor Fantanele/Sibiel. Zicea ca daca n-u reusesc sa fac rost de o baterie, nu stie ce va face Iarna asta...

Daca sunteti interesati, va invit sa ne insotit la o iesire la nea Vasile...

Poze de azi aici: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.943268182385379.1073741921.183208978391307&type=3

Salutari din Apoldu de Sus

Paul

Editat de Bjerik
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare