Optimus Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Vand catel Ciobanesc Alb Elvetian - lup alb, are 3 luni, toate vaccinurile facute, deparazitari interne si externe, trecute toate in carnetul de sanatate, cip-ul obligatoriu prin lege. Are pedigree, provine din parinti campioni, este sanatos, un exemplar foarte reusit. Il vindem pentru ca de 3 saptamani de cand il avem, nu am mai facut aproape nimic altceva decat "crescut si ingrijit catel"... :grin: Am crezut ca ne vom descurca cu el, si ne-am descurcat, dar nu am mai avut timp si de altceva in afara de el. Cred ca s-ar simti mai bine intr-o curte, sau macar cu niste stapani cu mai mult timp liber la dispozitie. Pe langa catel, mai avem si un sac de 20kg de mancare super premium, lesa + zgarda, lesa retractabila + ham, castronase, jucarii si alte accesorii, toate incluse in pret. Pretul este de 1700 lei. Noi am dat mult mai mult pe el. 0746.333.600 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Vand catel Ciobanesc Alb Elvetian - lup alb Scuzati ratacirea, nu-l mai vindem! :grin: Este un catel prea frumos, destept si deosebit ca sa-l dam. Imediat ce am pus anuntul, am simtit un gol in suflet de fiecare data cand il priveam, si apoi zilnic ne-a convins ca locul lui este alaturi de noi. Si in plus, stie sa joace si fotbal! :wink: Asa ca se poate inchide anuntul. Multam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Vand catel Ciobanesc Alb Elvetian - lup alb Inainte sa se inchida as dori sa te felicit pentru schimbarea deciziei. Nimic nu o sa te iubeasca asa mult si atat de dezinteresat ca un catel pe care il cresti tu . Sigur ca te va enerva cand va incepe sa iti sape gazonul , dar face asta ca sa ii acorzi atentie . Te iubeste asa mult ca face prostii ca sa il mai altoiesti , adica sa ii acorzi atentie ( in mintea lui ). Fa-i un tarc spatios in care sa il tii cand nu esti pe acasa si da-i drumul prin curte cand cineva din familie este . O sa tefaca fericit de cate ori o sa ajungi acasa si o sa il vezi cum se bucura .:wink: Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Vand catel Ciobanesc Alb Elvetian - lup alb Multam. Catelul asta este chiar incredibil de cuminte, in sensul ca nu face stricaciuni prin casa, l-am lasat sa-si faca de cap doar cu papucii de casa din guma, atat. In primele zile a perforat perdeaua din living, dar mie oricum nu-mi placea asa ca am motiv sa o schimbam. :wink: In rest, daca ii zici NU, isi vede de treaba in alta parte. Altfel, foarte jucaus, foarte inteligent si afectuos, si sigur va fi un companion de nadejde. Abia astept sa-l scoatem pe munti in sezonul urmator. :grin: Din pacate, curtea va veni "in episodul 2", de-asta ne-am gandit ca poate ar fi mai bine sa-l dam si sa luam altul mai incolo, dar deja nu ne mai putem desparti de el, si cred ca nici el de noi. Doamne ajuta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanp Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Vand catel Ciobanesc Alb Elvetian - lup alb Salut Optimus, Am un golden retriever de 7 ani si cand l-am luat la 3 luni dupa 2 saptamani ma incercau aceleasi sentimente ca si pe tine, astazi poate sa ia si casa foc si sa nu mai am nici dupa ce sa beau apa cum se zice in popor si tot nu l-as da. Mi-a oferit si imi ofera in continuare atata dragoste si fericire si mie si sotiei si familei ca este cu adevarat membru al familiei cu drepturi depline, probabil peste cateva luni o sa intelegi mai bine despre ce vorbim. Ma intristat foarte tare cand am vazut prima data anuntul si ma bucur ca te-ai razgandit si de aceea iti scriu acum ca sa-ti confirm daca mai este cazul ca ai luat decizia corecta sa nu-l dai. Numai bine, Bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Octombrie 24, 2015 Partajează Postat Octombrie 24, 2015 (editat) Re: Vand catel Ciobanesc Alb Elvetian - lup alb Grija mare la vecini ,unii poate din rautate sau din inconstienta pun otrava....asa au reusit sa mi-l rapuna pe al meu..... EDIT: foarte frumos catelul sa-ti traiasca multi ani Editat Octombrie 24, 2015 de tonytherunner If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate