Alin Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Salut , stie cineva de unde se poate achizitiona nisip pentru sablare , in Bucuresti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iliedragosmihai Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Re: Nisip sablare La Bricolaj / Bricostore , am mai vazut si la Dedeman pe Giurgiului depinde si de granulatie , cauta pe net nr de tel si suna , sa nu te duci de geaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Re: Nisip sablare Din pacate este nisip normal,vandut pentru constructii- nu cunosc oamenii granulatia. Si eu sunt interesat dar as vrea sa-mi ia banii cineva care stie ce vinde.... PS: mai trebuie sa fie si bine uscat. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iliedragosmihai Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Re: Nisip sablare http://www.emag.ro/sac-nisip-pentru-sablat-karcher-25-kg-62801050/pd/D5F9CBBBM/?gclid=CLfApsb6zcgCFUcUwwod_n8IzA&gclsrc=aw.ds http://sculegero.ro/curatitoare-cu-presiune-nisip-pentru-sablat-karcher-c-1948_1949_2342/nisip-pentru-sablat-25-kg-sac-karcher-p-9580 http://www.chimforex.ro/nisip_cuartos.html Nisip pt sablat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 (editat) Re: Nisip sablare Salutare, depinde ce doriti sa sablati.Colegul Grigsilviu a incercat si nu prea a reusit se pierdea foarte mult nisip in procesul de sablare, a cumparat tot ce a gasit pe la Dedeman pana la urma a apelat la cineva pentru sablare sasiu.Avem la depozit un pistol si un compresor foarte mare, ne-am jucat cu niste jenti si nu prea avem randament.O sa dau 300 roni pentru cele 4 jenti adica sablat si vopsit. Sablare de amator in fundul curtii nici macar nu poarta manusi Sablare profesionala Editat Octombrie 19, 2015 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iliedragosmihai Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Re: Nisip sablare Am sablat eu cu nisip cernut si uscat la soare. Functioneaza bine / depinde si de aparat / duze etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Re: Nisip sablare exista la hornbach nisip uscat la sac de 25kg costa cred din memorie 8 lei sacul si are granulatie intre 0,1 -1 mm e bun de sablat la limita dar nu stiu in timp cum se comporta cu aparatura ca e abraziv:) eu il folosesc la betoane de finisare pentru un aspect de suprafata fin si putin poros :) se preteaza bine dupa la vopsiri, rasini epoxy ...etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Re: Nisip sablare de la chimforex am luat si eu....dar ca stii ca da numai cu tona. deci daca ai nevoie de cantitatii mici cauta horbach sau dedeman.....mai era o firma pe otopeni centura....dar era scumpa.....din import...acolo gasetsti orice inclusiv alice si forme pentru site vibratoare.... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Octombrie 20, 2015 Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Re: Nisip sablare http://gebotools.ro/shop/index.php/nisip-pentru-sablat-cod-sns501.html Dupamasa voi trece pe la ei (au sediu in Cluj) pentru un sac de nisip, cred ca livreaza si prin curier. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Octombrie 20, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Re: Nisip sablare M-am edificat , nu vroiam sa cumpar nisipul din afara Bucurestiului pentru ca transportul ar fi costat mai mult decat marfa insasi.Am incercat sa sablez cu o scula care costa 3 lei , nu merge.Nu degeaba o masinarie buna de sablat costa de la 2000-3000 lei in sus , am primit de la Edy (Airwolf , ii multumesc pe aceasta cale pentru amabilitate si dorinta de a ma ajuta) material de sablat (sticla) , material bun de altfel dar....materialul bun si scula proasta nu fac minuni , de fapt nu fac nimic.M-am lamurit , daca vreau sablare merg la atelier de sablare , daca vreau o piesa strunjita din metal merg la strungar si nu incerc sa o fac eu acasa , etc. Morala : daca nu ai cu ce .... mergi la unul care are cu ce... si nu incerca tu acasa ca nu iese... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate