avolocaru Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Cat de curand ajung si la faza in care trebuie sa vopsesc sasiul. Nu ma pot hotara la culoare, parca nu l-as vopsi negru, alb-ul este prea vizibil... voi in ce culoare v-ati vopsit sasiul? poate incarcati si ceva poze. Merci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Re: Culoare sasiu pe Panzer II e culoare ruginei :ha: pe Panzer IV e vopsit negru de fostul eu sincer daca as face sasiul la Panzer II , negru mi-ar placea. Daca il faci alta culoare tot timpul o sa fie murdar. De fapt cred ca inafara de negru si alb eu nu am mai vazut alte culori. Eu as merge classic, deci negru sau alb. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Re: Culoare sasiu Si eu optez pentru negru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate