Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mici modificări sj413

raduvitalaru

Postări Recomandate

Salut, am un samurai sj413 model spaniol, înaltă cu vreo 5 cm, cauciucuri de 235/75/15. Anul viitor vreau sa particip la cat mai multe întâlniri și acțiuni. Așadar, am nevoie de ajutor la partea de piese; săptămâna viitoare sa îi schimb caseta directie, cele 3 cardane,cauciucurile, apoi barile, troliu..., anul viitor sa fiu pregătit. Orice info e binevenita, mulțumesc mult, radu

Samurai4x4.ro e un site / vânzător bun? Mulțumesc frumos

Editat de teddybear
postari consecutive cu acelasi subiect
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Mici modificări sj413

Salut si bine-ai venit printre noi! Si eu mi-am luat de putin timp un Samurai si l-am dus la restaurare... Il folosesc in zona Hategului, poate ne intalnim vreodata... :wink:

Am cumparat si eu cate ceva de pe samurai4x4.ro si sunt foarte multumit si de produse si de site!

Cand ai timp...PUNE POZE!! Eventual deschide-ti un topic al masinii, sau pune macar aici cateva! :wink:

Numai bine iti doresc!

Link spre comentariu

Multumesc mult, revin cu amănunte :)

Da ! Daca ai intrebari apeleaza cu incredere la el!

Multumesc

Si nu numai vanzator bun .... MAXITEHNICUS.

Apeleaza cu incredere.

Multumesc

Salut si bine-ai venit printre noi! Si eu mi-am luat de putin timp un Samurai si l-am dus la restaurare... Il folosesc in zona Hategului, poate ne intalnim vreodata... :wink:

Am cumparat si eu cate ceva de pe samurai4x4.ro si sunt foarte multumit si de produse si de site!

Cand ai timp...PUNE POZE!! Eventual deschide-ti un topic al masinii, sau pune macar aici cateva! :wink:

Numai bine iti doresc!

Multumesc. Nu știu să deschid topic, o sa postez aici. Poate ne vedem la. Anul, stai sa termin ce am început :) cu bine

Editat de teddybear
Link spre comentariu

Anul asta am participat la amatori la Buzău, sarata monteoru organizat de gtc, a fost lux. Am văzut la alte mașini ce modificări pot face și pe samuraiul meu. Foarte faini și băieții de la xline România, ma gândesc să îmi fac destul la ei în primăvara.

Tabla tot în primavara

Pana atunci mecanica.

Pot cumpăra de undeva sistemul electric sa îl schimb nou?

Recomandare cauciucuri? Acum am Pirelli scorpion mud 235/75/15

Spor!

Erata: xline pentru sașii și tabla sub masina

Foarte de treaba baietii:

Editat de teddybear
Link spre comentariu

Bataie piston.

adica sa vorbesc cu prietenul meu mecanicul si sa desfacem motorul sa vedem care e. multumesc mult. azi am comandat de pe samurai 4x4, un amortizor directie si caseta directie. incet incet e de bine. bafta tuturor!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare