raduvitalaru Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 (editat) Salut, am un samurai sj413 model spaniol, înaltă cu vreo 5 cm, cauciucuri de 235/75/15. Anul viitor vreau sa particip la cat mai multe întâlniri și acțiuni. Așadar, am nevoie de ajutor la partea de piese; săptămâna viitoare sa îi schimb caseta directie, cele 3 cardane,cauciucurile, apoi barile, troliu..., anul viitor sa fiu pregătit. Orice info e binevenita, mulțumesc mult, radu Samurai4x4.ro e un site / vânzător bun? Mulțumesc frumos Editat Octombrie 20, 2015 de teddybear postari consecutive cu acelasi subiect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dolmarfan Postat Octombrie 20, 2015 Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Re: Mici modificări sj413 Da ! Daca ai intrebari apeleaza cu incredere la el! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Octombrie 20, 2015 Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Re: Mici modificări sj413 Si nu numai vanzator bun .... MAXITEHNICUS. Apeleaza cu incredere. SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_TM Postat Octombrie 20, 2015 Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Re: Mici modificări sj413 Salut si bine-ai venit printre noi! Si eu mi-am luat de putin timp un Samurai si l-am dus la restaurare... Il folosesc in zona Hategului, poate ne intalnim vreodata... :wink: Am cumparat si eu cate ceva de pe samurai4x4.ro si sunt foarte multumit si de produse si de site! Cand ai timp...PUNE POZE!! Eventual deschide-ti un topic al masinii, sau pune macar aici cateva! :wink: Numai bine iti doresc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduvitalaru Postat Octombrie 20, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2015 (editat) Re: Mici modificări sj413 Multumesc mult, revin cu amănunte :) Da ! Daca ai intrebari apeleaza cu incredere la el! Multumesc Si nu numai vanzator bun .... MAXITEHNICUS. Apeleaza cu incredere. Multumesc Salut si bine-ai venit printre noi! Si eu mi-am luat de putin timp un Samurai si l-am dus la restaurare... Il folosesc in zona Hategului, poate ne intalnim vreodata... :wink: Am cumparat si eu cate ceva de pe samurai4x4.ro si sunt foarte multumit si de produse si de site! Cand ai timp...PUNE POZE!! Eventual deschide-ti un topic al masinii, sau pune macar aici cateva! :wink: Numai bine iti doresc! Multumesc. Nu știu să deschid topic, o sa postez aici. Poate ne vedem la. Anul, stai sa termin ce am început :) cu bine Editat Octombrie 20, 2015 de teddybear postari consecutive cu acelasi subiect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduvitalaru Postat Octombrie 20, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2015 (editat) Re: Mici modificări sj413 Anul asta am participat la amatori la Buzău, sarata monteoru organizat de gtc, a fost lux. Am văzut la alte mașini ce modificări pot face și pe samuraiul meu. Foarte faini și băieții de la xline România, ma gândesc să îmi fac destul la ei în primăvara. Tabla tot în primavara Pana atunci mecanica. Pot cumpăra de undeva sistemul electric sa îl schimb nou? Recomandare cauciucuri? Acum am Pirelli scorpion mud 235/75/15 Spor! Erata: xline pentru sașii și tabla sub masina Foarte de treaba baietii: Editat Octombrie 20, 2015 de teddybear postari consecutive cu acelasi subiect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduvitalaru Postat Octombrie 20, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Re: Mici modificări sj413 Mai am o dilema: când accelerez, se aude un zgomot mecanic ca la mașină de cusut. Am reglat tachetii bine de 2 ori, sunt ok; de la ce altceva poate fi? Cardane? Mulțumesc mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Octombrie 21, 2015 Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Re: Mici modificări sj413 Bataie piston. SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduvitalaru Postat Octombrie 21, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Re: Mici modificări sj413 Bataie piston. adica sa vorbesc cu prietenul meu mecanicul si sa desfacem motorul sa vedem care e. multumesc mult. azi am comandat de pe samurai 4x4, un amortizor directie si caseta directie. incet incet e de bine. bafta tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Re: Mici modificări sj413 Samurai4x4.ro = Super. daca e ceva ce ei nu pot , nu stiu cine in Ro ar putea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dolmarfan Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Re: Mici modificări sj413 Samurai 4X4=:br Primesti si sfaturi gratis chiar daca nu comanzi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduvitalaru Postat Octombrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Re: Mici modificări sj413 Samurai4x4.ro = Super. daca e ceva ce ei nu pot , nu stiu cine in Ro ar putea. Da, sunt buni. Au și pagina de Facebook și e chiar buna. Spor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate