Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Unde sablam -Bucuresti

RZV
 Share

Recommended Posts

Avand in vedere topicul:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?90313-Nisip-sablare

si problemele/calitatea ce le ridica instalatia si sablatul "in curte" propun un topic de informare/share de info folositor.

LOCATII SI PRET.

Eu am urmatoarea problema jantele de iarna Aliaj pe 17'- praf, necesita sablat.

de vopsit ma descurc electrostatic sau la mana, nu conteaza.

Pentru moment exista o firma ce sableaza+vopsit Doar tabla cu 300lei au o oferta in octombrie,pentru aliaj si 17 ' au cerut 600lei

Edited by RZV

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Re: Unde sablam -Bucuresti

Multumesc.Ne apropiem de adevar.

Am vazut la cei din Straulesti 300 lei jante aliaj 17 un pret ok.

Altundeva? Am alocat un maxim 200 lei pt moftul cu sablat jante....

Repet, vopsitul nu este o problema.

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Mai sunt unii "celebri" pe Giurgiului, nu am mai gasit aici pe forum indicatiile privind localizarea exacta, dar am fost pe acolo la un atelier, am ajuns la el intreband prin zona. Am si vorbit la telefon cu un tip Mihai. Vreau si eu sa-mi vopsesc jantele de pe masina in cazul in care nu o vand curand, si imi convenea zona. Daca poate da cineva detalii despre atelierul de pe Giurgiului... citisem pe aici ca ar fi profi, dar nu-s sigur daca eu am ajuns acolo unde trebuie...

Nu mai sunt acolo, s-au mutat pe drumul Bercenarului.

0724267909 Dan Dragomir

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Asta vroiam sa zic si eu, ca am aflat ca s-au mutat pe strada aia ultima, care face stanga inainte de rondul tramvaiului, cred ca Bercenarului ii zice, vorba lui Giorgel.

SRZ cei de pe Giurgiului.....mutati de curand.

Am sunat,am discutat, au ofeta la jante tabla luna asta.300 lei cum spuneam mai sus sablat + vopsit -imbatabil si pret real.

La aliaj si 17 - cu vopsea electro 600 lei > peste buget cu mult...

Deci unde sablam cu maxim 50 lei buc de janta?

Salut, este un atelier la ilioara de sablat si vopsit, acolo le-am facut eu cu 100€ 5 jenti de tabla vopsit negru mat

0764388955 nu mai rețin numele

Seara buna!

LR Discovery 300 TDI, 1998

LR Freelander TD4, 2005, automat

http://www.lroc.ro

Salut, este un atelier la ilioara de sablat si vopsit, acolo le-am facut eu cu 100€ 5 jenti de tabla vopsit negru mat

0764388955 nu mai rețin numele

Seara buna!

IL vom freca pe om sa se sature de 4X4 si posesori care intreaba.

Acest topic este pentru oamenii cu idei care nu dau oricat s-ar cere.

Va rog sa dati detalii exacte- daca nu cunoasteti preturi exact, ce ati facut de 100E de mai sus,de exemplu?

Sablat -ce fel de jante tabla sau aliaj? de 14 inch sau de 18? ca poate difera preturile.....

Si vopsitul ce fel de vopsit? electostatic,la pistol ,la pensula? ca poate difera preturile....

VA rog sa dati aceste detalii care conteaza destul de mult in ecuatie...

Am dat exemplul SRZ oferta 300 lei pentru jante de tabla, orice dimensiune VS 600 lei aliaj pe 17.....

m-am plimbat pentru ca binevoitorii mei amici au sustinut sus si tare ca este 300 lei....inca mai cred ca am fost eu prea bine imbracat si am Jeep

IL vom freca pe om sa se sature de 4X4 si posesori care intreaba.

Acest topic este pentru oamenii cu idei care nu dau oricat s-ar cere.

Va rog sa dati detalii exacte- daca nu cunoasteti preturi exact, ce ati facut de 100E de mai sus,de exemplu?

Sablat -ce fel de jante tabla sau aliaj? de 14 inch sau de 18? ca poate difera preturile.....

Si vopsitul ce fel de vopsit? electostatic,la pistol ,la pensula? ca poate difera preturile....

VA rog sa dati aceste detalii care conteaza destul de mult in ecuatie...

Am dat exemplul SRZ oferta 300 lei pentru jante de tabla, orice dimensiune VS 600 lei aliaj pe 17.....

m-am plimbat pentru ca binevoitorii mei amici au sustinut sus si tare ca este 300 lei....inca mai cred ca am fost eu prea bine imbracat si am Jeep

Pe 16, electrostatic

LR Discovery 300 TDI, 1998

LR Freelander TD4, 2005, automat

http://www.lroc.ro

• 4 years later...
  • 1 year later...

Sablare de finete (bicarbonat de sodiu) sau de profunzime (oxid de aluminiu) pentru metal, aluminiu, magneziu.

PowderCoating - vopsire electrostatica orice material metal, aluminiu sau aliaje cu scule profesionale de ultima ora in culori normale sau speciale (cromare, satinare, candy, vopsele rezistente la temperaturi inalte, etc).

Vopseaua de acest gen este foarte rezistenta la actiuni mecanice si termice, are o textura de sticla, nu exista scursuri sau lac, se aplica foarte repede, costuri reduse comparativ cu vopsirea uzuala.

PRETURI DECENTE si STANDARDE RIDICATE.

preturi orientative pentru un set de 4 jante si pot varia in functie de complexitatea lucrarii (sablat + vopsit electrostatic + calire la cuptor).

preturi orientative, pot varia in functie de complexitatea lucrarii (sablat + vopsit electrostatic + calire la cuptor+reconditionare).

JANTE TABLA (pret pentru set de 4):

- 13”, 14”, 15”, 16” - 400 lei

JANTE ALIAJ (pret pentru set de 4):

- 13”, 14”, 15” - 500 lei

- 16” - 550 lei

- 17" - 600 lei

- 18" - 700 lei

- 19" - 800 lei

- 20" - 900 lei

- 22" - 1100 lei

Optional strat aditional de lac electrostatic pentru protectie si stralucire deosebita + 50 lei / set

ETRIERI + SUPORTI:

- Fata 350 lei

- Fata+spate 600 lei

- Montat, demontat, aerisire, completare lichid 800 lei

MOTOCICLETE:

- Cadre 350-600 lei

- Bascule 150-250 lei

- Scarite, suporti, ghidoane, etc 100-200 lei

Vopseaua este de o duritate incredibila si este pe VIATA ! Avem experienta a peste 1000 de seturi de jante si multe alte elemente reconditionate !

Vizitati-ne pe facebook pentru a vedea toate lucrarile noastre !

https://www.facebook.com/SRZPowdercoatingCustoms

https://srzpowdercoating.ro/

SRZ Powdercustoms

Drumul Bercenarului nr. 4 sector 4 București,

Romania 0722.340.642 / 0724.267.909

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use