geticul Postat Octombrie 20, 2015 Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Dacă se considera că am greșit aria rog să se mute unde se crede că e necesar. Motivul creării aici e că senzorul e folosit pentru reglarea farurilor. Am avut bieleta senzorului de elevație pe axa spate ruptă și farurile nu se mai reglau. Am rezolvat problema in felul urmator: - cumpărat 2 bucăți de articulații sferice - cumpărat o bară cu filet de 6 mm. - protejat articulația sferică cu tub termo-constrictor pentru cabluri electrice (am folosit tuburi de 16mm, 13mm și 9 mm) - asamblat bieleta dupa mărimea celui din față - lungimea bieletei din față e de 85 mm, eu făcând-o de 81 mm. Astfel am rezolvat o problemă care m-ar fi costat la reprezentanță 500 euroi (senzor și mecanism), că mecanismul separat nu se aduce. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Octombrie 20, 2015 Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Re: Bieletă senzor elevație șașiu Aceasi metoda am folosito si eu la o Honda Accord 2008. Aceasi problema cu bieletele blocate, doar ca eu le-am inlocuit cu ceva uniball -uri in miniatura, si am folosit pentru protectie degete de manusi de cauciuc. :grin: Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
COBAR Postat Octombrie 27, 2015 Partajează Postat Octombrie 27, 2015 Re: Bieletă senzor elevație șașiu Buna ziua, Imi poti indica ce articulatii sferice ai folosit?Multumesc MITSUBISHI PAJERO V80 -08 BMW M5- 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticul Postat Octombrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Re: Bieletă senzor elevație șașiu Buna ziua, Imi poti indica ce articulatii sferice ai folosit?Multumesc Am folosit articulatiile sferice de aici: http://www.epiesa.ro/articulatie-unghiulara-febi-bilstein-07041-part-2115185.htm PS. Daca se considera reclama rog un moderator sa stearga postarea si iti voi da un PM cu linkul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate