BigElf Postat Septembrie 15, 2008 Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Va rog sa ma ajutati! Am un Ford Maverick 2.7 TDI din 1994 si caut o supapa pt.instalatia de A/C; cea de Ford Maverick nu se potriveste, am fost sfatuit sa incerc una pt. Nissan Terrano II . Pt.a comanda piesa respectiva am nevoie de o copie dupa Certif. de Inmatric. sau de seria de caroserie/ nr.identificare de la un Nissan TerranoII 2.7tdi, 1994. Astept si sfaturi... Multumesc! :hi FORD MAVERICK 2.7 TDI, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 15, 2008 Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Re: copie Certificat de Inmatriculare Salut CRISTI, :W Sunt sigur ca se va gasi cineva sa te ajute...Poti incerca si un PM lui BIGDADDY care are parca un TERRANO 2 dar in 2 usi... Ma bucur ca ai avut timp pina la urma sa ajungi aici si sunt sigur ca o sa iti placa.Succes! :1 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Septembrie 16, 2008 Partajează Postat Septembrie 16, 2008 Re: copie Certificat de Inmatriculare Asa e, am un T2 din 1994 , doar ca motorizarea este 2.4i benzina... Gepetto are ( si e si de vanzare daca nu ma insel) un T2 diesel , ce-i drept ,mai nou... Sigur se va gasi cineva sa te ajute. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigElf Postat Septembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2008 Re: copie Certificat de Inmatriculare As incerca si cu o copie de CI de la un benzinar. Oricum, multumesc pt.ajutor si promptitudine. FORD MAVERICK 2.7 TDI, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate