crysst Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 cat de greu (complicat, costisitor) ar fi sa incerc sa pun AC pe un patrol K160 din 1986 care nu a visat in viata lui sa aiba asa ceva? Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Cred ca visul lui e ca tu sa nu poti monta pe el un AC si tu sa mori de cald in el :lol: :lol: :lol: , in rest ce sa zic, cred ca e la fel de costisitor si la fel de greu ca la oricare alta masina :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 Salut, Ce motor are Patrolul tau? Am instalatii de aer complete pt Patrol. Vand piese patrol http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.php?p=3738#3738 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Iunie 23, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2007 motor 3,3 SD Ai instalatie de aer? Daca da care este pretul si cat de greu este sa o montez? Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 salut, ti-am raspuns la mp. Montatul nu e asa greu, compresorul vine cu tot cu suportul de pe bloc, iar cu radiatoarele si furtunele lor + butelie + comanda nu e problema, se monteaza pur si simplu, fiind tot de patrol sd33. Trebuie incarcat cu gaz, evident. Daca e iti trimit poze cu cum vine totul. Vand piese patrol http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.php?p=3738#3738 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Iunie 24, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2007 e perfect...pune catevaq fotografii pe crysst_gsm@yahoo.com si luni sau marti o sa te sune cineva din Madrid sa va intalniti sa le ia si sa iti plateasca......o proba in vre-un fel s-ar putea face? Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Iulie 17, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2007 montat aeru...merge perfect...daca ar fi fost si mai puternic pe caldurile din ultimele zile ar fi fost si mai bine........ odata cu aerul s-au montat scaune fata de BMW full electrice, inchidere si alarma....peste cateva zile imi vin arcurile pe spate si amortizorul de directie.....cu putin noroc.....luna viitoare poate vine si vre-un blocant spate. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate