Costti Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Va salut baieti. Am constatat la jucaria mea, un usor joc la rulmentul fata stanga.Acum vin si va intreb,cum e la Feroza rulmentul la roata de pe fata,se mai poate strange sau trebuie obligatoriu schimbat?? Si daca se schimba,ma puteti ajuta cu un producator si eventual ceva preturi?? Multumesc.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hyadum Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Joc in rulment fata la Daihatsu Feroza Am si eu problema asta. Trebuie schimbat, si e bine sa pui ceva de calitate: OEM, SKF sau FAG. Nu luat Optimal, ASHIKA, Starline, BTA sau alte prostii. :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gameness Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Joc in rulment fata la Daihatsu Feroza L-am schimbat eu acum vreo luna...partea buna e ca nu ai nevoie de presa :) E o operatie relativ usoara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smihai Postat Octombrie 25, 2015 Partajează Postat Octombrie 25, 2015 Re: Joc in rulment fata la Daihatsu Feroza Va salut baieti. Am constatat la jucaria mea, un usor joc la rulmentul fata stanga.Acum vin si va intreb,cum e la Feroza rulmentul la roata de pe fata,se mai poate strange sau trebuie obligatoriu schimbat?? Si daca se schimba,ma puteti ajuta cu un producator si eventual ceva preturi?? Multumesc.:tk Salutare,in caz ca nu ai remediat problema.Am avut aceeasi problema si la mine era putin slabit.A strans suruburile si s-a rezolvat.Spor! Nissan Patrol k260 SD33T:tr Suzuki Vitara 1.6 8V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costti Postat Octombrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Re: Joc in rulment fata la Daihatsu Feroza Multumesc, inca nu am rezolvat problema. Am sa incerc in prima faza sa-l strang putin. O zi buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costti Postat Noiembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Re: Joc in rulment fata la Daihatsu Feroza Am rezolvat problema,am strans putin rulmentul si jocul a disparut. Multumesc,se poate inchide. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlaviusWetter Postat Aprilie 8, 2020 Partajează Postat Aprilie 8, 2020 Salut. Stiti cumva ce dimensiune au piulitele care strang rulmetii? Am auzit ceva de 55... Voi cum le-ati strans? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarabostes92 Postat Aprilie 8, 2020 Partajează Postat Aprilie 8, 2020 Mie mi se tot desface, cred ca e uzat. Am schimbat is saibele alea si nimic. Tot isi face joc. Cu un cleste papagal le`am strans relativ ok. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate