Razvan Dinescu Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Va salut, as vrea maine sa abordez ceva trasee care sa ne permita sa ne intoarcem seara... Propuneri: Sarata daca gasim si track-uri.. Parti interesante din Ziua cea mai lunga.... Aici ne puteti ajuta !!! cu ceva track-uri din nou... Urcare din Traisteni spre Lutul Rosu, gol alpin retur, papa in poienita superba... am track Urcarea din Valea doftanei spre Orjogoaia cu papa in gol alpin sau chiar la lac.... am track Plecarea maine de dimineta de la McDonalds Otopeni de principiu..pt. Prahova iar daca atacam BZ vorbim unde ne vedem. Papa la purtatori daca vreti gratare... sau la pachetel...cum preferati Va astept. Razvan ps. la cum a plouat ar fi bine sa aveti MT + troliu... Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Iesire 24.10.2015 Succes Razvane,sper sa gasesti si iubitori de "ciocolata" care sa te insoteasca!:grin: Noi iesim duminica,eu in continuare copilot pe Samurai!:ang2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Octombrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Iesire 24.10.2015 Merci Dane. Ce sa fac am doi sarbatoriti duminica si nu pot lipsi... veneam teava si duminica cu voi... nici un week-end fara sa ne dam ...doar a venit sezonul. Lasa ca next week e gata si albastrelul!!! Si ne vedem Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Octombrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Iesire 24.10.2015 cum nimeni nu se anunta... mare pacat cred ca era... vorba lui Dan o ciocolata.. numa buna... ma vad nevoit sa aman pt. next week. Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Re: Iesire 24.10.2015 Se face ceva weekendul asta ? XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Re: Iesire 24.10.2015 Eu ies aproape sigur simbata prin zona Valea Doftanei!:wink: Azi iau Patrolul de la Yonutz unde a suferit mici retusuri si a primit troliu nou. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Re: Iesire 24.10.2015 Traseul de miine: urcare pe virful Grohotis din Valea Neagra,apoi creasta Grohotisului spre Valea Doftanei,coborire in Valea Crasna pe la stina pina in albia unui piriu,urcare pe acelasi drum(panta misto,daca e smekleu va fi chiar tare) si apoi coborire in Valea Negrasului pe Piciorul Cucioaia-Valea Doftanei. Vremea se anunta superba,soare din plin si putin frig. Mincare la pachet. Plecam la 8.45 de la Petrom Baneasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Re: Iesire 24.10.2015 Ai făcut ce ai făcut și m-ai convins cu traseul ăsta :grin: Să nu fac eu ceva soft cu Grand Vitara, cum planuisem... Iar intrăm in nenorociri :beat, ziceam că mă odihnesc weekendul ăsta. De unde! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 31, 2015 Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Re: Iesire 24.10.2015 sa aveti distractie baieti , va astept pa seara cu pozele. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate