Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Festivalul noroiului 25 Octombrie

iulianul

Postări Recomandate

Dragi posesori de simex si troliu, aripa exaltată vă invită duminica asta la Festivalul noroiului, o ieșire axată pe distracție, pe un traseu superb de padure în jurul Câmpinei, fără a fi periculos dar cu destule provocări, nu va fi ușor!

Să profitam de soarele blând de toamnă și de culorile pastelate. Romantic, sau ce? Offroaderii sunt suflete sensibile.

Ca să ne tragem sufletele ostenite de atâta distracție, se lasă cu grătar, fiecare ce poftește.

Cine crede ca înfrânge și cu MTuri e binevenit, dar să aibă troliu.

Nu are rost să vă mai spun ca se vor respecta natura și regulile de bun simț, iar siguranța e pe primul loc.

Ne vedem duminică dimineață la 8.30 la Petrom Fantana Miorița.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie

Saptamana trecuta a fost asa:

Dupa 150 m de traseu, dejantare stanga fata:

2136433005_20151017_110224(Large).thumb.jpg.5e161ad6d4c49eadbf9beef9ede20e57.jpg

1582231829_20151017_110243(Large).thumb.jpg.888ec6eada11f685bc7894a4fffc579c.jpg

Am umflat roata, dupa 150 m de traseu - dejantare ambele roti pe dreapta:

216004208_20151017_123248(Large).thumb.jpg.cd62ba0ef28ed6d03468cd2ed42187b1.jpg

713101543_20151017_123300(Large).thumb.jpg.5914278e0636b075cc086dcb4d3d1439.jpg

Air-jack pe namol: pistol cu apa, inutilizabil, iesea de sub masina.

1727363235_20151017_112255(Large).thumb.jpg.a94c5ebc152cc7723d295e5261ffe5ad.jpg

Cauza dejantarilor: jante aliaj late, MT-urile au fost cireasa de pe tort:wink:.

• Like 1

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Noi avem buna tradiție de a nu dejanta...foarte des. E o problemă legată de perechea anvelopa-janta, mai puțin de teren. Și de greutatea maşinii.

Oricum, în eventualitatea puțin probabilă a unei dejantari, kit-ul spray-brichetă se află în portbagaj, iar procedura de remediere e bine cunoscută și exersată. Rămâne răspunderea inculpatului de a-și sălta mașina după posibilități.

Să privim cu optimism, să ne bucuram de ieșire.

Link spre comentariu

Abia astept "intrarea" ca sa depresurizam cauciucele!:grin: Atunci ne vom incalzi nitel!!:x Buna tuica de saptamina trecuta marca Bobaru!:old Poate ne ia urma maestrul Danut!:h5

Link spre comentariu

Suna interesant Iuliane! Eu am pus deja berea la rece ca sa acompaniem cum trebuie gratarele!:wink: Sper ca Bogdan sa nu uite de traditionalul tzatiki(nu stiu daca am scris bine dar ce importanta are)!!:2dr

Link spre comentariu

Am ras, am dat span, am gratarit si ne-am distrat, am mai rupt una-alta, am avut noroi si-n c_r.

8 masini de toate categoriile, de la Samurai la Patrol. Vreme superba, o gasca pe cinste si voie buna!

In mare, cam asta am facut:

Link spre comentariu

Ce sa zic.... Super distractie va felicit... Nu am putut ajunge... Nu regret ..am fost la un botez la cineva drag. Patrolul argintiu f misto am vb cu Dan la telefon si am inteles ca era foarte dotat, samuraiele enervante ca de obicei si roata olarului de final de la Giorgel mirifica. Comentariile lui Bogdan ... In stilul caracteristic..

De vineri sunt in teren in Chiojdu pana duminica poate ne intalnim prin paduri sambata ... Cine stie..

Ps. Iulianul de cand am iesit cu voi ma uit pe Olx dupa Samauraie....:grin:

Editat de Razvan Dinescu

Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS

Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8

Link spre comentariu

Ce sa zic.... Super distractie va felicit... Nu am putut ajunge... Nu regret ..am fost la un botez la cineva drag. Patrolul argintiu f misto am vb cu Dan la telefon si am inteles ca era foarte dotat, samuraiele enervante ca de obicei si roata olarului de final de la Giorgel mirifica. Comentariile lui Bogdan ... In stilul caracteristic..

De vineri sunt in teren in Chiojdu pana duminica poate ne intalnim prin paduri sambata ... Cine stie..

Ps. Iulianul de cand am iesit cu voi ma uit pe Olx dupa Samauraie....:grin:

Schimbi barca Răzvan ?:wink:

LR Discovery 300 TDI, 1998

LR Freelander TD4, 2005, automat

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Nu Mircea .. Posibil sa mai completam.... Mi-ar amas mintea la benzinarul de dinainte si ma eneveaza tare cum trec veveritele astea fluierand pe unde noi ne incordam muschiuletii....

Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS

Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8

Link spre comentariu

Razvane, nu ești singurul patrolist care se uită după Samuraie, mai e și Dan care cred că o să cadă în păcat :grin:

Nu aveți scăpare, după Bogdan, Bobaru...și lista e lungă, tot la Samurai ajungeți :banana

Link spre comentariu

Dupa o matura si RATIONALA chibzuinta ramin totusi la vechea dragoste,Patrol!:grin: Am investit prea mult suflet si bani in el ca sa-i fac vint!

Daaar...ma gindesc foarte serios la un upgrade: sa-i pun 35-uri fie Insa Turbo fie mai degraba Silverstone!:wink:

Am vazut si masina lui Giorgel si Patrolul lui Lecus pe 35-uri si parca se misca mai altfel,mai elegant si nu se suspenda foarte des.

Link spre comentariu

Alex, vezi ca e acelasi film, montat de mai multe ori:wink:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare