iulianul Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Dragi posesori de simex si troliu, aripa exaltată vă invită duminica asta la Festivalul noroiului, o ieșire axată pe distracție, pe un traseu superb de padure în jurul Câmpinei, fără a fi periculos dar cu destule provocări, nu va fi ușor! Să profitam de soarele blând de toamnă și de culorile pastelate. Romantic, sau ce? Offroaderii sunt suflete sensibile. Ca să ne tragem sufletele ostenite de atâta distracție, se lasă cu grătar, fiecare ce poftește. Cine crede ca înfrânge și cu MTuri e binevenit, dar să aibă troliu. Nu are rost să vă mai spun ca se vor respecta natura și regulile de bun simț, iar siguranța e pe primul loc. Ne vedem duminică dimineață la 8.30 la Petrom Fantana Miorița. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie de pe acum va urez DIATRACTIE PLACUTA!!! ne vedem next week!! Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie Saptamana trecuta a fost asa: Dupa 150 m de traseu, dejantare stanga fata: Am umflat roata, dupa 150 m de traseu - dejantare ambele roti pe dreapta: Air-jack pe namol: pistol cu apa, inutilizabil, iesea de sub masina. Cauza dejantarilor: jante aliaj late, MT-urile au fost cireasa de pe tort:wink:. 1 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie Noi avem buna tradiție de a nu dejanta...foarte des. E o problemă legată de perechea anvelopa-janta, mai puțin de teren. Și de greutatea maşinii. Oricum, în eventualitatea puțin probabilă a unei dejantari, kit-ul spray-brichetă se află în portbagaj, iar procedura de remediere e bine cunoscută și exersată. Rămâne răspunderea inculpatului de a-și sălta mașina după posibilități. Să privim cu optimism, să ne bucuram de ieșire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie Abia astept "intrarea" ca sa depresurizam cauciucele!:grin: Atunci ne vom incalzi nitel!!:x Buna tuica de saptamina trecuta marca Bobaru!:old Poate ne ia urma maestrul Danut!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie Săptămâna asta va fac eu o surpriză marca Valea Jiului :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie Suna interesant Iuliane! Eu am pus deja berea la rece ca sa acompaniem cum trebuie gratarele!:wink: Sper ca Bogdan sa nu uite de traditionalul tzatiki(nu stiu daca am scris bine dar ce importanta are)!!:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie salutare doctore si iuliane...eu si marian crevedia vom fi in zona. ne auzim duminica dimineata la un telefon. nr meu 0723496380 Cristi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie Ok,nu l-am mai vazut de ceva vreme pe domnul Crevedia! Va asteptam!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie normal...de cand am scos prezoanle de la bara sa ii reparam caseta de directie ;))) a stat ascuns.....acum o "arde "cu un mitsu 3500 benzina. venim si noi duminica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie Ooooh,3500 V6 benzina!!:oo Inseamna ca e insetat RAU!!!:x:x:x Sa ne traiasca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie da....şpan maxim...nu iarta nimic...:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie O să avem nevoie, la cum se prezintă vremea :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 24, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie Nu uitați că în această noapte se schimbă ora, mâine nu se poate considera scuză pentru întârziați :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Octombrie 24, 2015 Partajează Postat Octombrie 24, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie Pai ora se da in urma,neavizatii ar veni la intilnire cu o ora mai devreme!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 24, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie Iar noi am fi întârziații :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie Am ras, am dat span, am gratarit si ne-am distrat, am mai rupt una-alta, am avut noroi si-n c_r. 8 masini de toate categoriile, de la Samurai la Patrol. Vreme superba, o gasca pe cinste si voie buna! In mare, cam asta am facut: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Octombrie 26, 2015 Partajează Postat Octombrie 26, 2015 (editat) Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie Ce sa zic.... Super distractie va felicit... Nu am putut ajunge... Nu regret ..am fost la un botez la cineva drag. Patrolul argintiu f misto am vb cu Dan la telefon si am inteles ca era foarte dotat, samuraiele enervante ca de obicei si roata olarului de final de la Giorgel mirifica. Comentariile lui Bogdan ... In stilul caracteristic.. De vineri sunt in teren in Chiojdu pana duminica poate ne intalnim prin paduri sambata ... Cine stie.. Ps. Iulianul de cand am iesit cu voi ma uit pe Olx dupa Samauraie....:grin: Editat Octombrie 27, 2015 de Razvan Dinescu Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sami 1300 Postat Octombrie 27, 2015 Partajează Postat Octombrie 27, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie samuraie cu 35-uri:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DMM74 Postat Octombrie 27, 2015 Partajează Postat Octombrie 27, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie Ce sa zic.... Super distractie va felicit... Nu am putut ajunge... Nu regret ..am fost la un botez la cineva drag. Patrolul argintiu f misto am vb cu Dan la telefon si am inteles ca era foarte dotat, samuraiele enervante ca de obicei si roata olarului de final de la Giorgel mirifica. Comentariile lui Bogdan ... In stilul caracteristic.. De vineri sunt in teren in Chiojdu pana duminica poate ne intalnim prin paduri sambata ... Cine stie.. Ps. Iulianul de cand am iesit cu voi ma uit pe Olx dupa Samauraie....:grin: Schimbi barca Răzvan ?:wink: LR Discovery 300 TDI, 1998 LR Freelander TD4, 2005, automat http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie Nu Mircea .. Posibil sa mai completam.... Mi-ar amas mintea la benzinarul de dinainte si ma eneveaza tare cum trec veveritele astea fluierand pe unde noi ne incordam muschiuletii.... Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie Razvane, nu ești singurul patrolist care se uită după Samuraie, mai e și Dan care cred că o să cadă în păcat :grin: Nu aveți scăpare, după Bogdan, Bobaru...și lista e lungă, tot la Samurai ajungeți :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie Dupa o matura si RATIONALA chibzuinta ramin totusi la vechea dragoste,Patrol!:grin: Am investit prea mult suflet si bani in el ca sa-i fac vint! Daaar...ma gindesc foarte serios la un upgrade: sa-i pun 35-uri fie Insa Turbo fie mai degraba Silverstone!:wink: Am vazut si masina lui Giorgel si Patrolul lui Lecus pe 35-uri si parca se misca mai altfel,mai elegant si nu se suspenda foarte des. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie Super iesire! Sa va fie de bine, vad ca micutzul hobbyt aka Giorgel a stat mai mult in troliu.:ha::ha::ha: Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie Alex, vezi ca e acelasi film, montat de mai multe ori:wink: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate