Alexey86 Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie Alex, vezi ca e acelasi film, montat de mai multe ori:wink: Da, cred ca de la ochelari mi se trage.:ha::ha::ha: Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Noiembrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie Am avut si un fotograf dedicat, dar fotografiile inca nu au ajuns la noi. Si totusi: Noi am fost N-a fost usor Am si mancat bine Au fost si victime Osteniti, la sfarsit de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobo Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie Foarte frumos !!! Bravo !!! Aveti cumva trackul de la iesirea asta ? incerc sa fac o baza de date cu trasee pe care sa o pun online. mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Phantom Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie Cu saracii copaci ce ati avut? Din 7 masini, una nu avea o amarata de sufa de 2m? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie Cu saracii copaci ce ati avut? Din 7 masini, una nu avea o amarata de sufa de 2m? Ba da, eu. Si o folosesc de fiecare data cand pun troliul. Nu pot fi, de fiecare data, si convingator:grin: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie Dan, Iulian, Bogdan, Giorgel va rog sa rezervati ziua de 15 noiembrie, duminica de pe acum unei noi iesiri desigur daca puteti si daca va face placere. Sambata aterizez si duminica mi-ar face mare placere sa va vad.....sa fim 3 Patroale... Nu numai Samuraie d'astea enervante!!! Razvan Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 (editat) Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie Care Samuraie, Razvan? Cele care dau dureri de cap prin munti?:grin: Se cam mestereste prin teren pe la cate unul, la ultima iesire chiar la vreo doua. Unul - pe baza de blocant fata si shpan, a rupt doar suruburile unei flanse, n-a rupt planetara. Al doilea - ceva cu pedala de ambreiaj. Ba prea sus, ba prea jos:ha: A existat si un al treilea, caruia i-am blindat o conducta de frana, dar de vina a fost o craca buclucasa. In rest, mai ca mi-as lua si eu unul:ha::ha::ha: Nu stiu daca pot pe 15, ma duc acum de vineri pana duminica. Vedem, vorbim. Editat Noiembrie 4, 2015 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Re: Festivalul noroiului 25 Octombrie Care Samuraie, Razvan? Cele care dau dureri de cap prin munti?:grin: Se cam mestereste prin teren pe la cate unul, la ultima iesire chiar la vreo doua. Unul - pe baza de blocant fata si shpan, a rupt doar suruburile unei flanse, n-a rupt planetara. Al doilea - ceva cu pedala de ambreiaj. Ba prea sus, ba prea jos:ha: A existat si un al treilea, caruia i-am blindat o conducta de frana, dar de vina a fost o craca buclucasa. In rest, mai ca mi-as lua si eu unul:ha::ha::ha: Nu stiu daca pot pe 15, ma duc acum de vineri pana duminica. Vedem, vorbim. Te duci la sprit dragul meu, crede-Ma, eram cu tine daca nu plecam din tara... Vedem vorbim desigur.... :) Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate