raresbazu Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Re: Reconditionare Mercedes G 240 by Cosmin Mares Sa-i fie rusine pentru cine ti-a ofertat cablul la pretul acela. Eu am luat tot original la 300 lei bucata. wdb46332717079151 Te rog cauta.mi si mie unul Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Re: Reconditionare Mercedes G 240 by Cosmin Mares http://www.g-manufaktur.de/shop/index.php?cPath=2_19_55 Ii poti scrie la om in engleză fiindcă e foarte prompt si amabil . Poate mai găsești ceva pe acolo fiindcă are multe chestii bune . Livrare 20 de euro cu DPD sau DHL . - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Decembrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Re: Reconditionare Mercedes G 240 by Cosmin Mares Lucram mai departe la acest proiect dupa ce proiectul cu Toyota j8 este aproape de final! Am vopsit interiorul!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 (editat) Re: Reconditionare Mercedes G 240 by Cosmin Mares Cosmin, gaura mare din coltul suportului pentru baterie nu are ce cauta acolo. Mai mult ca sigur a fost facuta de un fost propietar. Daca incerci sa treci un cablu, in pozitia aia va fi dificil si inestetic de etansat. Editat Decembrie 16, 2015 de maxian paul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Decembrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Re: Reconditionare Mercedes G 240 by Cosmin Mares Maxian! Nu stiu, daca este in plus am sa o astupam!:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin_HOT Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Re: Reconditionare Mercedes G 240 by Cosmin Mares Acea gaura este facuta de fabrica. Original vine astupata cu un dop de plastic la varianta civila. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White_vyper Postat Iulie 13, 2016 Partajează Postat Iulie 13, 2016 Re: Reconditionare Mercedes G 240 by Cosmin Mares Buna ziua! As dori sa stiu daca masina este gata si la ce pret se vinde.Astept raspuns in pm si cateva poze daca este posibil.O zi buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate