andreic Postat Octombrie 26, 2015 Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Pentru ca Pajero-ul meu a implinit o varsta si nu mai e "bijuteria familiei" m-am gandit ca ar putea primi un lifting. Si pentru asta as vrea sa il inalt, sa primeasca niste BF MT si un troliu in bara fata. Ceva indrumari? Just Me Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian696 Postat Octombrie 27, 2015 Partajează Postat Octombrie 27, 2015 Re: MK4- schimbare suspensie+inaltare Suspensie poti incerca iron man..eu acu recent mi-am pus pe un mk3 si m-au costat 550£ aici in uk cu tot cu trimis acasa si mi le-am montat cu un prieten.De inaltat am luat maximum recomandat de ei 45mm pt ca e suspendie independenta.Acum depinde ce i-ti place si tie pt ca sunt mai multe modele.Cat despre winch nu stiu sa zic.Bafta oricum!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Re: MK4- schimbare suspensie+inaltare Suspensie poti incerca iron man..eu acu recent mi-am pus pe un mk3 si m-au costat 550£ aici in uk cu tot cu trimis acasa si mi le-am montat cu un prieten.De inaltat am luat maximum recomandat de ei 45mm pt ca e suspendie independenta.Acum depinde ce i-ti place si tie pt ca sunt mai multe modele.Cat despre winch nu stiu sa zic.Bafta oricum!!! De unde le-ai luat din U.K? Magazin on-line? Pretul e foarte bun. Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate