teo pes Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 A desfacut cineva sonda din rezervor? banuiesc ca e o panarama stil ,,pt romani ca inghit" , urc masina pe bordura lateral si surpriza din patru liniute raman cu 0 si se aprinde becul :grin: ori rezervorul este compartimentat la misto ori sonda mea se blocheaza , fenomenul a persistat 15 min inclusiv cu ,, baltacaieli "si frane :dr2 VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Re: Sonda rezervor combustibil A desfacut cineva sonda din rezervor? banuiesc ca e o panarama stil ,,pt romani ca inghit" , urc masina pe bordura lateral si surpriza din patru liniute raman cu 0 si se aprinde becul :grin: ori rezervorul este compartimentat la misto ori sonda mea se blocheaza , fenomenul a persistat 15 min inclusiv cu ,, baltacaieli "si frane :dr2 Hai sa punem problema altfel, intrand pe forum duster vei vedea toate aceste istorii si tot ceea ce sa scris si se mai poate scrie despre acest subiect si altele,iar dac adiscutia nu mai e pe acolo sigur se va gasi cineva din cei de acolo care sa te lamureasca, daca nu pana atunci iti spun eu :) am desfacut si nu ai ce vedea mare lucru nu e un defect fizic vizibil cu ochiul liber as spune ca e mai mult o problema de interpretare electrica a unui semnal si transpunerea lui in liniute in bord si da rezervorul e compartimentat si si asta poate contribui la indicarea eronata iti pot da un alt exemplu,sonda de temperatura din motor care daca ,sau a carei rezistenta interna se decalibreaza sa spunem asa,poate conduce la a iti indic adoar 2 linii in bord in loc de 4 cat e teoretic normal asta e patita pe pielea mea,si am schimbat antigel, termostat si in final sonda si asa s-a rezolvat problema indicarii, daca stiam ma duceam direct sa schimb zonda si gata treaba. e drept ca o indicatie de genul poate insemna ori sonda praf ori termostat blocat pe deschis, pentru problema ta ce amai simpla rezolvare e sa iei o alta sonda litrometrica noua si sa o inlocuiesti,nu ca a ta ar avea ceva da poate liniutele alea de la reostat sunt desenate mai intr-o parte si atunci iti arata cat vrei tu.(eu am mers 5 zile cu masina si nu scadeau deloc aveam plin la rezervor,dupa care in 30 de km a scazut 3 linii :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin1 Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Re: Sonda rezervor combustibil La rezervor plin mai este si gitul care mai ia 1 litru 2 .La acest raspuns am gindit .Din cauza aceasta scade linia la aproape 100 km, sau te trezesti cu 2 linii scazute la 250 km .Si ultimele 2 scad foarte repede .Citi km poti merge cu becul aprins sau mai bine la citi litri se aprinde ? Acum gindesc ca tinind pe buton apasat vedem citi l avem in rezervor . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate