Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pana la urma am luat un Jimny nou

stanley

Postări Recomandate

Re: Pana la urma am luat un Jimny nou

Nu cred ca pentru un atelier de confectii metalice din aluminiu ar fi rentabil sa execute in serie mica un astfel de portbagaj (la nivelul calitativ in care-l fac italienii de la zanfi.it !).

E facut din tabla groasa (4 - 5mm) de aluminiu sudata, structura este extrem de rigida datorita profilarii speciale (tip "U") la marginile superioare ale laturilor, sub cutia portbagajului exista o rama dreptunghiulara din teava patrata cu 2 diagonale pentru marirea rigiditatii fundului (pe care eu am lipit-o cu silicon negru de fund pentru a elimina eventuala intrare in rezonanta) iar toata structura (fund si laturi) are aplicate multe decupari (gandite artistic in stil italian !) pentru a putea rezulta o greutate de 14 kg!

Partea anterioara iesind mult in fata si la inaltime suficienta am putut monta proiectoarele fara a fi necesara ridicarea lor exagerata. In plus am montat doua elemente scurte din aluminiu la colturi pentru ancorarea cablurilor de crengi.

Pretul e mare dar se justifica avand in vedere calitatea deosebita a confectiei din aluminiu, greutatea mica si aspectul practic pentru mici expeditii la munte (si nu numai !).

Initial am studiat varianta confectionarii unui portbagaj din inox dar iesea dublu ca si greutate, si pentru ca s-ar fi montat pe barele longitudinale iesea exagerat de inalt si ar fi costat cel putin 500 euro material +manopera

Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 80
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ai cumva si niste poze?

Salut Mihai,

In pozele astea cred ca se vede mai clar portbagajul

1461349317_CuntuValeaOltenei-Tarcu15august2016012.thumb.jpg.4ef9d3febac97884873da85c38dbee01.jpg

1163703564_CuntuValeaOltenei-Tarcu15august2016013.thumb.jpg.9ba2507adcb251d1121dce5aee2a1bd2.jpg

822634525_CuntuValeaOltenei-Tarcu15august2016078.thumb.jpg.d45c01b4d2d6ff46a0ce07d7f325d596.jpg

Link spre comentariu

Salut!

Arata foarte bine portbagajul. De unde ai cumparat antena aceea scurta?

Ca cea stoc a mea s-a rupt de la vant/viteza...

Salut,

E antena originala a masinii, dar ca mergand prin padure, ca sa o protejez, am lasat-o doar putin scoasa !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare