205 Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Dupa cum zice si titlul, caut un coleg binevoitor din Tg. Mures, care are troliu pe masina si care ma poate ajuta 10 minute... Vreau sa incerc sa indrept la o masina mica carligul de remorcare din fata, care in urma unui incident s-a indoit intr-o parte. Am incercat cu sufa legata de un stalp, am incercat cu ranga, am incercat cu ciocanul si cu o bara de metal, nu se misca deloc. Singurul lucru care ar mai putea sa functioneze e sa-l trag cu un troliu din lateral. Evident ca ma deplasez cu masinuta unde e nevoie... Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tutulina Postat Octombrie 31, 2015 Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Re: Caut coleg din Tg. Mures, cu masina dotata cu troliu, pentru 10 minute de ajutor Incearca cu un hi-lift,merge garantat. SEBY Tel 0749430212 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Octombrie 31, 2015 Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Re: Caut coleg din Tg. Mures, cu masina dotata cu troliu, pentru 10 minute de ajutor Roaga un coleg sa te loveasc in sens opus:ha:Lasand gluma la o parte daca este indoit prea tare chiar daca reusesti sa il indrepti nu as mai avea baza pe acel carlig. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
205 Postat Noiembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Re: Caut coleg din Tg. Mures, cu masina dotata cu troliu, pentru 10 minute de ajutor Mai fac un apel, poate totusi cineva se indura de mine... :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursuletz_82 Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Re: Caut coleg din Tg. Mures, cu masina dotata cu troliu, pentru 10 minute de ajutor Te ajutam cu mare placere dar nu am troliu.Eventual tine cont ca te-as putea ajuta cu stivuitor,sau macara,la firma am asa ceva. O zi buna! In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 (editat) Re: Caut coleg din Tg. Mures, cu masina dotata cu troliu, pentru 10 minute de ajutor Dupa cum zice si titlul, caut un coleg binevoitor din Tg. Mures, care are troliu pe masina si care ma poate ajuta 10 minute... Vreau sa incerc sa indrept la o masina mica carligul de remorcare din fata, care in urma unui incident s-a indoit intr-o parte. Am incercat cu sufa legata de un stalp, am incercat cu ranga, am incercat cu ciocanul si cu o bara de metal, nu se misca deloc. Singurul lucru care ar mai putea sa functioneze e sa-l trag cu un troliu din lateral. Evident ca ma deplasez cu masinuta unde e nevoie... Multumesc anticipat. :) probabil ca o vei trage pana va invata sa mearga numai pe 3 roti ... Mr Beam !!! Mergi bre la un tinichigiu sa iti faca lucrarea, daca o tragi cu troliul ( si nu te pricepi cum anume se face treaba asta) risti sa ii deplasezi vreun lonjeron , apoi sa vezi probleme cu lufturile de la capota si usa !!! PS: Ziua incepuse tare prost dar ai reusit sa ma binedispui , iti multumesc :) :) PS: Vezi de ce stalp te tragi , astia de la Electrica sunt tzepari, un cunoscut de-al meu a incarcat treaba asta si a venit stalpul pe masina + i-a rupt o mana . Deci cauta ceva strong, eventual uda-l bine la radacina inainte de a te agatza de el, ca sa stea pe pozitie !!! ( sper ca nu te superi, mai glumim si noi , ca de cand cu stirile astea , toata lumea umbla posomorata) Editat Noiembrie 12, 2015 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
205 Postat Noiembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Re: Caut coleg din Tg. Mures, cu masina dotata cu troliu, pentru 10 minute de ajutor Hai sa explic un pic incidentul, ca sigur nu ati mai auzit de asa ceva si poate de aceea nici nu se intelege ce vreau sa fac. Masina in cauza a ramas cu ambreiajul mort la vreo 2 km de casa. Am zis ca nu ma chinui sa o duc acasa fara ambreiaj, nici sa-l sun pe saracul prieten care m-a mai tractat de vreo 2 ori cu alte probleme, asa ca mi-am luat nevasta si cealalta masina, am instalat-o la volan (are permis de vreo 18 ani dar a condus doar de 2-3 ori in toti anii astia) si eu in fata cu cealalta masina am inceput incet-incet sa o tractez. Toate bune si frumoase pana la a doua curba, unde a luat curba exagerat de larg (a ajuns practic in paralel cu mine, pe celalalt sens), eu m-am oprit si ea n-a gasit frana si s-a tot dus. Asa ca tot ce a fost in calea franghiei s-a indoit. Nici Croitorasul cel viteaz (cel din poveste) nu reusea ca dintr-o lovitura sa faca dauna totala 2 masini dintr-o data... :ha: Am plecat acasa cu prima masina, iar pentru a doua (cea cu ambreiajul) am venit cu o platforma a doua zi. Cum am tras-o cu troliul pe platforma toata fata s-a reasezat frumos, numai suportul acela de remorcare a ramas indoit intr-o parte, si din cauza lui nici bara nu se aseaza cum trebuie. Deci trebuie tras doar suportul acela vreo 5-10 cm la 90 de grade fata de masina (in lateral), atat si nimic mai mult. De-aia ma cam grabesc ca daca vine frigul bara o sa devina casanta si se face bucati... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate