Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Spanuri de grosimea firului de par in cutia de viteze

soimu

Postări Recomandate

am schimbat uleiurile la Patrol Y60

daca in puntea spate, fata si C transfer nu au fost decat pilitura f f fina si putina, in cutia de viteze am gasit spanuri de 5-7 mm lungime si de grosimea firului de par

ce o fi?

nu sunt zgomote din cutie si totul pare ca e ok

uleiurile au aratat f bine, aurii si cel din transfer parca mirosea a ulei ars o idee si era mai negricios dar numai daca te uitati la o cantitate mai mare (bidon), daca luai pe deget sau il turnai, era auriu ...

care a patit ceva asemanator si ce sa fac?

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Spanuri de grosimea firului de par in cutia de viteze

Asta este semn de imbatrinire a materialului datorita unui ulei necorespunzator , dinti cand calca, uleiul nu rezista la presiune si musca din varful dintilor. Daca mai ai desfacuta verifica atent varful dintilor

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Re: Spanuri de grosimea firului de par in cutia de viteze

nu am desfacut-o, doar am schimbat uleiul

acum am pus ce se cere... 75-90 GL4 de la vallvoline

sper sa nu se accentueze

poate o sa iau o cutie "de schimb", dar nimeni nu poate garanta ca cea care o iau e mai buna decat prezenta...ca numai sh pot sa ma intind

merci mult

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare