soimu Postat Septembrie 17, 2008 Partajează Postat Septembrie 17, 2008 am schimbat uleiurile la Patrol Y60 daca in puntea spate, fata si C transfer nu au fost decat pilitura f f fina si putina, in cutia de viteze am gasit spanuri de 5-7 mm lungime si de grosimea firului de par ce o fi? nu sunt zgomote din cutie si totul pare ca e ok uleiurile au aratat f bine, aurii si cel din transfer parca mirosea a ulei ars o idee si era mai negricios dar numai daca te uitati la o cantitate mai mare (bidon), daca luai pe deget sau il turnai, era auriu ... care a patit ceva asemanator si ce sa fac? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 17, 2008 Partajează Postat Septembrie 17, 2008 Re: Spanuri de grosimea firului de par in cutia de viteze Asta este semn de imbatrinire a materialului datorita unui ulei necorespunzator , dinti cand calca, uleiul nu rezista la presiune si musca din varful dintilor. Daca mai ai desfacuta verifica atent varful dintilor 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2008 Re: Spanuri de grosimea firului de par in cutia de viteze nu am desfacut-o, doar am schimbat uleiul acum am pus ce se cere... 75-90 GL4 de la vallvoline sper sa nu se accentueze poate o sa iau o cutie "de schimb", dar nimeni nu poate garanta ca cea care o iau e mai buna decat prezenta...ca numai sh pot sa ma intind merci mult forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate