Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

VIN y60

avolocaru

Postări Recomandate

Re: VIN y60

Salut... Asta e masina pe sasiu, nu o sa gasesti serie pe caroserie ci doar pe sasiu. Cum stai cu fata la el seria este pe sasiu in partea stanga la circa 25 cm de capatul de sasiu...te uiti de sus ...sau dai aparatoarea de la aripa la o parte si o gasesti acolo.

Daca nu mai este vizibila se poate repansona la RAR, cei mai multi repansoneaca seria pe sasiu in lateralul sasiul in dreptul rotii spate stanga sau dreapta. Conditia repansonarii este sa se vada ultimele cifre de la serie sau declaratie pe proprie raspundere ca masina nu e furata. Bineinteles cu setul de acte in completare...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Rog un coleg amabil sa ma ajute cu o fotografie. Eu aveam impresia ca este pe oala de la arc, dar nu am verificat. Am pus niste intarituri pe sasiu dar nu am vazut nimic stantat. Azi am vrut de curiozitate sa vad ca totul este ok, mai mult in gluma si... surpriza! Prin urmare daca este sa tai ceva sa tai acum. Merci

Link spre comentariu

Salutare

Din pacate masina mea e inca in service si nu am posibilitatea sa pun poza de la masina mea dar iti pun poze cu alt sasiu sa vezi si sa iti faci o idee unde se afla.

Personal am fost la RAR cand a facut identificarea deci stiu exact unde au gasit-o la masina mea (era sub o gramada de teroson )

970360427_seriesasiunissany60.jpg.ba18e61631c6900917b88268dca6573d.jpg

308505394_seriesasiunissany60.jpg.79d0c60514bbb17ca3be369f91da68d9.jpg

Editat de impero

:fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc

Link spre comentariu

Te salut max

Ala e sasiu generic, ca sa isi faca omul o idee, si pun pariu cu tine pe o bere rece si un mic cald ca e exact acolo unde se vede - pe partea superioara a sasiului intre roata din fata si masca - exact acolo unde e inegrit sasiul in poza

Link spre comentariu

Te salut max

Ala e sasiu generic, ca sa isi faca omul o idee, si pun pariu cu tine pe o bere rece si un mic cald ca e exact acolo unde se vede - pe partea superioara a sasiului intre roata din fata si masca - exact acolo unde e inegrit sasiul in poza

Dar in schita respectiva, locul marcat este partea stanga/spate a sasiului. A fost o mica confuzie.

Link spre comentariu

@avolocaru - bucata pe care este poansonat VIN este relativ dreapta, nu este nimic sudat in jurul seriei pe o raza de minim 10 cm ca sa poti sa iti faci o idee.

Nu tre decat sa iei ca si mine o perie de sarma si finut de tot indepartezi de pe partea superioara a sasiului in zona indicata de mine si max , tot ce ai (rugina plus izolatii)

Dupa curatare dai cu putin diluant sau un solvent si baietii de la RAR se descurca mai departe (au o camera foarte performanta in varful unui bat pe care o introduc prin compartimentul motor si ajung la zona cu pricina)

Bafta

Link spre comentariu

Multumesc colegii! am gasit seria, era acoperita cu ceva antifon si nu mi-am dat seama pt ca eu stiam ca este pe oala de la arc. Era cat pe ce sa trac cu cordonul de sudura peste ea. trebuie doar sa tai piesa sudata peste.

Am sunat la RAR Bucuresti, mi-a raspuns un cap patrat. I-am explicat ca vreau sa fac o reparatie sa pun un petec pe sasiu. Mi-a raspuns ca trebuie sa schimb sasiul! Desigur daca seria ar fi ruginita totul devine posibil. Daca vrei sa fii corect in tara asta este foarte complicat...

Editat de avolocaru
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare