ar60lau Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 buna,am o feoza si la peste 60 la ora incepe sa vibreze si sa tremure destul de tare,poate sa fie de la grupul din fata,ca am miscat de planetare partea care intra in grup si misca destul de tare,cica ar fi ceva rulmenti acolo,daca ma puteti ajuta cu pareri sau sfaturi le astept Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Re: Vibratii enervante in mers la peste 60km Salut, sunt multe variante: -gume neechilibrate -jenti indoite -cardan descentrat -rulmenti Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar60lau Postat Noiembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Re: Vibratii enervante in mers la peste 60km Varianta cu rotile a cazut pentru ca am fost la vulcanizare si sunt ok,este o problema strict legata de 4x4,pentru ca am mai avut un Pajero Pinin si exact aceleasi trepidatii si vibratii avea, la fel peste 50-60 km,la Pajero nu am facut nimic pt ca lam vandut asa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian O Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Re: Vibratii enervante in mers la peste 60km Ai verificat jocul la roti.?Face doar cand e in viteza sau si pe liber?Daca face si pe liber nu prea cred ca are legatura cu transmisia.La mine erau mai multe cauze care cumulate dadeau vibratii puternice intre 60 si 70 la ora.(rulmenti roata uzati,anvelope usor dezechilibrate ,putin joc la bucsele barei panhard ). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smihai Postat Noiembrie 11, 2015 Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Re: Vibratii enervante in mers la peste 60km eu patesc asa cand am jantele incarcate cu noroi.dar daca zici ca ai fost la vulcanizare,se exclude din start asta. Nissan Patrol k260 SD33T:tr Suzuki Vitara 1.6 8V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate