Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achiziție lada niva

ursu4x4

Postări Recomandate

Salutare tuturor.Intenționez sa cumpăr o lada niva,fiind prima mașină 4x4.Am găsit pe un site de anunturi o niva din 2006 adusa din germania neimatriculata în România la prețul de 1600 euro.În poze mașină arată foarte bine și îngrijită. Doresc câteva păreri dacă merita.Nu am văzut mașina pentru ca se afla foarte departe de mine și anume în Timișoara.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sfat achiziție lada niva

Salutare,

Masina asta la vreo 100 m de casa mea, adusa de fratele unui vecin care cu asta se ocupa. De ok pare ok dar doar daca o pui pe Bulgaria - taxa de prima înmatriculare este astronomica la o masina EURO 3 de 9 ani si la 239g CO 2 parca

Spor,

Robert

Link spre comentariu

Dacă ar fi sa o cumpăr pe bulgaria o înmatriculez. Momentan nu am toți banii,aștept sa îmi intre niște bani în cont dar luna viitoare.Mai întâi vreau sa merg cu o niva pentru ca nu am condus niciodată o asemenea mașină. Ști ceva dacă prețul este negociabil?Am sunat acum doua zile și nu a răspuns.

Link spre comentariu

Salutare,

Masina asta la vreo 100 m de casa mea, adusa de fratele unui vecin care cu asta se ocupa. De ok pare ok dar doar daca o pui pe Bulgaria - taxa de prima înmatriculare este astronomica la o masina EURO 3 de 9 ani si la 239g CO 2 parca

Spor,

Robert

Daca o inmatriculezi pe Ro ANAF-ul o sa-ti bage mana in buzunar ca sa-ti scoata aprox. 4000euro...:br

"multumim'' carnatului de ponta, tariceanu, etc...

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Daca o inmatriculezi pe Ro ANAF-ul o sa-ti bage mana in buzunar ca sa-ti scoata aprox. 4000euro...:br

"multumim'' carnatului de ponta, tariceanu, etc...

Alooo domnu :)\

pai nu e frumos :) mai ales cand unii ii ridica in slavi pe facebook cu alea ca a scazut tva, ca a marit pensiile si alocatiile ca a facut, ca a dres :):):)

Link spre comentariu

Alooo domnu :)\

pai nu e frumos :) mai ales cand unii ii ridica in slavi pe facebook cu alea ca a scazut tva, ca a marit pensiile si alocatiile ca a facut, ca a dres :):):)

Pai, DA dar sa nu-l uitam pe jegul de Tariceanu :fk si cartelul lui, lor le datoram aceste taxe, cum zicea infectul de Berceanu :daisazacaji5:"sa sufere si ala cu motor mare de [jeep]'' si asa au ajuns mii de ARO :hl la fier vechi... :dr3

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Stai linistit, Niva papuc....vrei neaparat Niva?

Nu vreau neapărat lada niva,vreau o masina 4x4 robusta,ce se întreține ușor și cu piese de schimb ieftine.M-am gândit la niva pentru ca încă se mai fabrica și piesele sunt destul de ieftine.Va fi folosita ca a doua mașină mai ales pe timp de iarna.M-am uitat și la subaru forester dar depășesc bugetul.

Link spre comentariu

...nu prea m-am bagat pana acum la comentat, dar deja daca la tine in "algoritm" a intrat lada niva vs. subaru forester , e o varza totala in ceea ce priveste paleta de alegere a unei masini 4x4 pt o a doua masina. nu poti compara pe nici un palier o niva cu forester, indiferent de la ce criteriu vrei sa pleci.

Sfatul meu e sa pui picioarele intr-un lighean cu apa rece si sa vezi exact de la ce pleci. Daca banii sunt putini hotaraste-te, nu ai cum sa ridici ochii la forester( nu vorbim neaparat la pret achizitie). La forester un set de amortizoare e cel putin 5000 de lei standard

Plus ca si niva e destul de "simandicoasa", nu cred ca si-ar dorisa stie ca a concurat cu subaru, pentru ca s-ar putea sa isi arate coltii si sa ai numai probleme cu ea :ha: si apoi vei deveni unu care ar injura Niva intruna pt ca nu merge ca si foresterul :grin:

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

Nu compar lada cu forester,dar întâmplător am trecut pe lângă unul de vânzare și mi s-a părut interesant acel forester.Totuși îmi doresc o niva cât mai noua și fără alte modificări,iar cea de la Timișoara mi s- a părut destul de ok din poze.Nu am cum sa văd mașină momentan pentru ca se afla foarte departe și nu am toți banii.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

daca te uiti la niva atunci trebuie sa ai in vedere samurai, vitara si daihatu feroza cam astea sunt in zona pe talia lor

trebuie sa stii ce vrei benzina sau motorina fiecare cu plus si minus

personal pt oras si mers la munte cu familia as lua forester

da daca ar fi sa iau o masina pt placerea personala as lua niva

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare