zippo Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Ieri seara s-a incheiat concursul de hard enduro de la Sibiu. Timp de 5 zile au fost prezenti in Sibiu circa 250 de concurenti din 28 de tari. Concursul, cotat ca fiind cel mai dificil din lume, nu s-a dezmintit nici in acest an. Am fost una din cele 7 masini de asistenta medicala care au stat in traseu si au intervenit in caz de accidente. Si au fost vreo cateva: maini, picioare rupte, umeri si genunchi dislocati, degete strivite, taieturi pe fata si maini. Din cauza ploilor traseul a fost foarte dificil si pentru noi, cei cu masinile. Personal dupa o troliere continua de vreo ora si 20 de minute, am reusit sa-mi parlesc alternatorul. Practic m-am troliat din copac in copac intr-un noroi infernal. Dar asta este. Pana diseara cand voi avea si fotografii de la paramedicul SMURD si savamontistul cu care am facut echipa, va invit sa priviti cateva filmulete postate pe http://www.youtube.com/results?search_q ... arch_type= Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbinder69 Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Re: Adrenalina si distractie la Red Bull Romaniacs 2008 Baga poze Zippo, ca eu n-am avut cu ce face deoarece camera mea este stricata. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Re: Adrenalina si distractie la Red Bull Romaniacs 2008 ete ca incep eu ... :grin: : Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Re: Adrenalina si distractie la Red Bull Romaniacs 2008 inca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Re: Adrenalina si distractie la Red Bull Romaniacs 2008 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Re: Adrenalina si distractie la Red Bull Romaniacs 2008 ultimele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Re: Adrenalina si distractie la Red Bull Romaniacs 2008 era sa uit...cel mai dragut paramedic smurd de la mine din echipaj :wink: ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Re: Adrenalina si distractie la Red Bull Romaniacs 2008 din pacate nu am poze din timpul actiunilor de salvare, si nici prea multe cu zona sau traseele...promit sa refac o parte din trasee (sper ca baietii sunt si ei de acord la o tura) si sa revenim cu mai multe poze...cel mai mult imi pare rau ca nu am poze cu valea dobrei si o parte din valea sebesului + traseul jina - crint - sibiel...(si mai sunt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbinder69 Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Re: Adrenalina si distractie la Red Bull Romaniacs 2008 Sunt de acord sa refacem traseele, dar cand mi-am reparat camera. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Re: Adrenalina si distractie la Red Bull Romaniacs 2008 tu adu fotograf nene....dau eu camera si cd-uri... :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts