Alin B. Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Buna! Maine o sa devin proprietarul unei/ui Feroza din 1998. As dori un manual de utilizare in limba romana (daca exista asa ceva). Mentionez ca nu am mai avut pana acum nici o masina off-rod. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Re: Manual de utilizare Salut, in limba romana personal nu am dar iti trimit un link in engleza.Daca mai ai intrebari o sa te rog inainte sa citesti bine pe aici pe forum pentru ca sunt o multime de raspunsuri. http://www.warfs.org/index.php?PHPSESSID=6fmddpff2tmbqcr8i6s96ht0k3&page=manuals Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin B. Postat Noiembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Re: Manual de utilizare Multumesc! Am reusit sa deschid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate