Fantasy Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Salutare tuturor. Deschid acest topic pentru a prezenta evolutia masinii si ceea ce urmeaza sa fac la ea. In momentul de fata masina este stoc. Are jante pe 15" si anvelope 205 / 70 / R15. Am dat comanda de flanse distantiere de 30mm si intentionez sa cumpar anvelope BF Goodrich MT KM2. Sunt putin confuz in alegerea dimensiunii, deoarece as dori sa o latesc cat mai mult pentru o buna stabilitate, si de asemenea sa se si inalte. Dimensiunea 215 / 75 / R15 din ce am citit de la colegi si am vazut si la fratele meu care are tot Freelander insa el are BFG AT, se potriveste "la mustata" fara sa atinga. Intrebarea este daca montez flanse distantiere, am vreo sansa sa pot monta 235 / 75 / R15 ? Va multumesc si sper ca s-a mai lovit cineva de aceasta situatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie ...am vreo sansa sa pot monta 235 / 75 / R15 ? De ce ai vrea sa fortezi limitele masinii? Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GiantElbrus Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Te rog sa postezi si poze. Am si eu un freelander pe care l-as echipa (nu offroad) cu BFG A/T. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fantasy Postat Noiembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie De ce ai vrea sa fortezi limitele masinii? Salutare. E deja "chinuita". Am testat-o offroad cu anvelopele care le are acum (cooper discoverer), si am ramas surprins de performantele care le are. O folosesc ca a 2-a masina, special pentru asta, de strada am alta masina. Nu este ea facuta special pentru offroad, insa tocmai acest lucru ma ambitioneaza..si week-end se week-end merg cu prietenii pe diverse trasee. Ideea e ca sunt constient ca nu pot face cine stie ce cu ea, macar incerc. Am zis daca tot vreau sa cumpar anvelope noi, si tot ii pun si distantierele, as fi pus 235 / 75 / R15. Am tot rasfoit forumul insa nu am auzit pe nimeni sa fi pus aceasta dimensiune pe Freelander pana acum. Ar face-o mult mai stabila cu anvelopele mai late si ar si inalta-o in plus fata de 215 / 75 / R15. Astept pareri. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie @Fantasy,daca pui anvelope mai late,nu inseamna ca inalti masina:wink: Masina se poate inalta din flancurile anvelopei,nu din banda de rulare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fantasy Postat Noiembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie @Fantasy,daca pui anvelope mai late,nu inseamna ca inalti masina:wink: Masina se poate inalta din flancurile anvelopei,nu din banda de rulare Sper sa nu fie considerat spam urmatorul link. Folosind tool-ul de pe acest site, pare sa se si inalte, probabil cu maxim 1cm http://www.calcule.ro/Compatibilitate-Anvelope/Cu-alte-anvelope.aspx#&&/wEXCwURUGFnZUNvbW1lbnRzU3RhdGUFATAFAzUxNAUDMjE1BQM1MTUFAjc1BQM1MTYFAjE1BQM1MTcFAzIzNQUDNTE4BQI3NQUDNTE5BQIxNQUJVDVfVDQwX1Q1BQEwBQ1UNV9UNTBfVDJfVDYzBQEwBRBOZXdzUGFnZVN0YXRlS2V5BQEwBR9TY2VuYXJpb1ByZXNlbnRlcl9IYXNTdGF0ZVNhdmVkBQR0cnVlvLBr6nATuEt7+L5sK19WLIirtHg= Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 (editat) Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Ar face-o mult mai stabila cu anvelopele mai late si ar si inalta-o in plus fata de 215 / 75 / R15. Mai degraba pui dimensiunea stock, 195/80/R15 sau 215/65/R16, plus distantiere. Ce vrei tu sunt deja cam grele pentru transmisia si puterea masinii. Vrei stabilitate mai mare, schimba-i tot setul de bucse si monteaza-i bara de torsiune pe spate, dar o sa fie ca un ''logan'' in teren. Editat Noiembrie 10, 2015 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fantasy Postat Noiembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Mai degraba pui dimensiunea stock, 195/80/R15 sau 215/65/R16, plus distantiere. Ce vrei tu sunt deja cam grele pentru transmisia si puterea masinii. Vrei stabilitate mai mare, schimba-i tot setul de bucse si monteaza-i bara de torsiune pe spate, dar o sa fie ca un ''logan'' in teren. Pentru 215/65/R16 ar insemna sa schimb si jantele, si nu are rost... cred ca o sa renunt la ideea cu 235, si iau 215. Mai astept insa ceva pareri, poate a incercat totusi cineva flanse distantiere + anvelope cu latime 235 fara lift. Multumesc pentru raspunsuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fantasy Postat Noiembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie In momentul de fata (asa am cumparat masina) este echipata cu anvelope diferite fata/spate. Pe fata are Bridgestone si pe spate Cooper Discoverer. La viteze mai mari (peste 100km/h) incepe sa pluteasca pe sosea..e drept ca si amortizoarele sunt destul de slabe, urmeaza sa le schimb. Credeti ca ar putea sa fie cumva din cauza anvelopelor ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie In momentul de fata (asa am cumparat masina) este echipata cu anvelope diferite fata/spate. Si nu ai rupt nimic prin transmisie? Sau cardanul este demontat? Pune-i toate gumele acelasi tip, aceeasi dimensiune, acelasi producator, si mai vorbim dupa... Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fantasy Postat Noiembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Te rog sa postezi si poze. Am si eu un freelander pe care l-as echipa (nu offroad) cu BFG A/T. Ea este inculpata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fantasy Postat Noiembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Si nu ai rupt nimic prin transmisie? Sau cardanul este demontat? Pune-i toate gumele acelasi tip, aceeasi dimensiune, acelasi producator, si mai vorbim dupa... E cu cardanul montat, si am urcat-o peste tot si am forjat-o. Nu a schitat nici un gest. Acum intentionez sa schimb anvelopele. O am de 1 luna de zile. Initial am cumparat-o ca sa o folosesc iarna aceasta, sa las BMW-ul in garaj, ca iarna trecuta m-am chinuit putin cu el. Se pare ca mi-a intrat in sange partea cu offroad, m-am imbarligat cu niste prieteni, si de aceea am zis sa fac niste investitii in ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autoclinic Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Salut Poftim un set de poze cu masinuta mea, pentru inspiratie. http://forum.club4x4.ro/album.php?albumid=250 si inca un link cu si mai multe poze (sper sa nu fie probleme ca am postat link de pe alt site) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.459454454093067.101639.220124904692691&type=3 Spor la modificari (si la bani) :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fantasy Postat Noiembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Salut Poftim un set de poze cu masinuta mea, pentru inspiratie. http://forum.club4x4.ro/album.php?albumid=250 si inca un link cu si mai multe poze (sper sa nu fie probleme ca am postat link de pe alt site) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.459454454093067.101639.220124904692691&type=3 Spor la modificari (si la bani) :wink: Foarte frumoasa masina ta. Intradevar am cu ce sa ma inspir. Imi poti spune te rog flansele distantiere, portbagajul de sus, si cele 2 scuturi ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autoclinic Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Foarte frumoasa masina ta. Intradevar am cu ce sa ma inspir. Imi poti spune te rog flansele distantiere, portbagajul de sus, si cele 2 scuturi ? Salut De flanse ti-am spus 30mm tot de unde ai gasit si tu. Portbagajul este custom, (modificat de la Dacia) Scut motor de la producator autohton . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GiantElbrus Postat Noiembrie 11, 2015 Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Putin offtopic dar sper ca nu prea mult. - Ce dimensiuni de la BFG A/T s-ar potrivi pe freelander fara sa inalt masina. - Are cineva de vanzare ștenderele de la cardan ? Sau se pot comanda de undeva la preturi decente ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fantasy Postat Noiembrie 11, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Putin offtopic dar sper ca nu prea mult. - Ce dimensiuni de la BFG A/T s-ar potrivi pe freelander fara sa inalt masina. - Are cineva de vanzare ștenderele de la cardan ? Sau se pot comanda de undeva la preturi decente ? Salutare. 215 / 75 / R15 ar fi maximul fara sa faci alte modificări mașinii. Si din ce am inteles de la colegii de pe forum, o dimensiune mai mare ar îngreuna masina. Succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Colegule, nu forta "limita masinii" chiar daca niste anvelope mai agresive ti se par ok. Vad ca este trecuta prin RAR, acolo au trecut in certificat dimensiunile ok. Poti gasi destul modele agresive pentru jantele de 15....... Restul, investitie si..... doar aspect estetic. L.E. Oblogatoriu toate 4 aceesi marca/dimensiune, ca altfel :cr .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fantasy Postat Noiembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Marti imi ajung BF Goodrich MT KM2 215/75/R15. Am ramas insa putin dezamagit ca nu este scris pe ele M+S. Insa cum este romanul putin inventiv, o sa fac un sablon si cu ajutorul unui spray negru mat o sa scriu eu pe ele. O sa postez poze cu rezultatul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Ei ... cum naiba sa nu scrie M+S pe KM2 ? ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fantasy Postat Noiembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Ei ... cum naiba sa nu scrie M+S pe KM2 ? ... Am primit deja unele si le-am refuzat pe motivul ca nu aveau scris M+S. Apoi am sunat la mai multe magazine online si toti spuneau ca nu este scris. Majoritatea le au trecute ca "anvelope de vara". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Hai ca m-am dus sa ma zgaiesc la rotile mele , au M+S , deci sunt doua posibilitati dinspre partea asta - nu mai au trecute la versiunea noua ( tare putin probabil dar , na ... poate e timpul sa revizuim cunostintele ) .. ori piata s-a dus de rapa si nu mai esti sigur pe ce dai banii ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fantasy Postat Noiembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Fratele meu are magazin de piese auto si a comandat de la Intercars, le gasise la un pret bunicel si mi le-a dat la pret de achizitie. Cand i-au sosit am constatat ca nu scrie M+S pe ele, si i-am zis sa le dea inapoi, sperand ca o sa gasesc la vreun magazin online cum vroiam eu, insa am constatat dupa cateva telefoane ca toti aveau fara M+S din pacate... Pana la urma o sa le iau asa si incerc sa marchez eu pe ele, nu stiu insa cat va tine, dar macar incerc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Tare buna ar fi o poza cu minunea ! Sa mai vedem cate una ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Pana la urma o sa le iau asa si incerc sa marchez eu pe ele, nu stiu insa cat va tine, dar macar incerc. Este usor ilegal, iar in caz de vreun incident cu tabla sifonata poti s-o dai in chestii mult mai grave. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate