Fantasy Postat Noiembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Am mai auzit niște vorbe cum ca anvelopele gen profil simex sau offroad in general ar fi excluse de la legea cu m+s Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie ai dreptate, sunt vorbe... nici pe internet nu o să găsești scris asta :grin: http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fantasy Postat Noiembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Astazi am constatat ca in momentul in care pun contactul nu se aprinde becul de la ABS. Cel de TC stiam ca nu se aprinde, insa m-am gandit ca nu are. Acum se pare ca trag concluzia ca nu are nici ABS...o sa trebuiasca sa fiu ceva mai atent la iarna. Totusi nu inteleg ce a fost in capul celui care a cumparat-o de noua si nu i-a pus ABS. Cate freelanderuri am vazut, toate au ABS si TC. Sa fie ore becurile astupate ? A mai auzit cineva de Freelander fara ABS ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Noiembrie 15, 2015 Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie dacă ABS sau alt component e defect, becul (becurile) stă aprins și ca să o vinzi repede, scoți becul :) du-te la un tester și o să afli toate simptomele invizibile ochiului http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fantasy Postat Noiembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie dacă ABS sau alt component e defect, becul (becurile) stă aprins și ca să o vinzi repede, scoți becul :) du-te la un tester și o să afli toate simptomele invizibile ochiului Deci spui ca ar fi cam imposibil sa nu aiba ABS sa inteleg ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Noiembrie 15, 2015 Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie păi vezi și tu cam ce mașină ai... http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fantasy Postat Noiembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Am sunat fostul proprietar si mi-a spus ca are ABS, chiar el a schimbat un senzor, si intr-adevar este scos becul, a observat si el lucrul acesta, probabil cel de la care a luat-o el l-a scos. Acum nu trebuie decat sa il testez, deoarece el zice ca a schimbat un senzor si apoi a mers perfect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 15, 2015 Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Am sunat fostul proprietar si mi-a spus ca are ABS, chiar el a schimbat un senzor, si intr-adevar este scos becul, a observat si el lucrul acesta, probabil cel de la care a luat-o el l-a scos. Acum nu trebuie decat sa il testez, deoarece el zice ca a schimbat un senzor si apoi a mers perfect. Eu tind sa cred ca asta ar fi motivul pentru care nu ai rupt transmisia pana acum. Cu ABS-ul inactiv nu functioneaza nici TC-ul. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fantasy Postat Noiembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Eu tind sa cred ca asta ar fi motivul pentru care nu ai rupt transmisia pana acum. Cu ABS-ul inactiv nu functioneaza nici TC-ul. Te referi la faptul ca nu sunt la fel toate 4 anvelopele ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 15, 2015 Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Exact, fara TC nu se repartizeaza tractiunea in functie de nevoie, masina fiiind echipata cu diferentale open pe ambele punti si fara cutie de transfer. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autoclinic Postat Noiembrie 15, 2015 Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Si pentru cunostinta ta, sa stii cu sunt Freelandere fara ABS si fara TC :wink: Al meu este din 98 si e chel, nu tu ABS, nu tu TC, nu tu clima, nimic. Si cu toate lipsurile acestea merge foarte ok Primele modele 97-98 au fost fara cele amintite mai sus. Numai bine si vezi cum rezolv cu ABS-ul si neaparat cu anvelopele (toate la fel, daca se poate noi) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fantasy Postat Noiembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Si pentru cunostinta ta, sa stii cu sunt Freelandere fara ABS si fara TC :wink: Al meu este din 98 si e chel, nu tu ABS, nu tu TC, nu tu clima, nimic. Si cu toate lipsurile acestea merge foarte ok Primele modele 97-98 au fost fara cele amintite mai sus. Numai bine si vezi cum rezolv cu ABS-ul si neaparat cu anvelopele (toate la fel, daca se poate noi) Salutare. Am rezolvat cu ABS-ul. A avut dreptate vechiul proprietar al mașinii ca merge. L-am testat si merge Ok. Vreau sa dau ceasurile jos sa vad ce becuri sunt scoase sau sparte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fantasy Postat Noiembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Cat despre cauciucuri, nu gasesc nicaieri BFG MT pe care sa scrie M+S. Am tot sunat peste tot..toti le au fara....Am comandat de la un magazin online, trebuie sa soseasca marti. Sincer nici nu stiu ce sa fac..la iarna o sa stau putin stresat..nu de politie..ci de cum zicea un coleg mai sus, daca se intampla un eveniment..nu o sa fie valabil RCA-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fantasy Postat Noiembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Am gasit la dezmembrari la cineva un set de jante de tabla cu 300 lei. Ma bate gandul mai degraba sa iau asa ceva -> http://www.vadrexim.ro/anvelope-off-road-215-80-r15-resapate-insa-turbo-sahara-102q.html sau http://www.vadrexim.ro/anvelope-off-road-215-80-r15-resapate-black-star-mud-max-100l.html Cand ies offroad sa le montez pe masina, iar pe sosea le pun pe cele vechi. Ce parere aveti ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Noiembrie 15, 2015 Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie parerea mea este ca cele reesapate sunt grele ele si greu de echilibrat si cam mult pt transmisia de freelander si pentru motor implicit! Oricum pentru a profita de TC rotile trebuie sa se invarta... un profil agresiv si o putere mica nu vor putea invarti acele cauciucuri si sa le descarce in conditii specifice... Astfel TC nu o sa fie stimulat si uite asa ramai impotmolit cand ti lumea mai draga cu tot cu profil MT! Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fantasy Postat Noiembrie 20, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 (editat) Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Salutare. Astazi am montat flansele distantiere de 30mm pe masina. Am cumparat si anvelopele BF Goodrich Mud Terrain KM2 215 / 75/ R15, urmeaza sa le montez si pe ele si revin cu rezultatul final. Editat Noiembrie 20, 2015 de Fantasy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Daca iti plac namoalele........ pariu pe un pahar cu apa ca nu ajungi in primavara, cu masina in stare ok avand o astfel de echipare....... .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fantasy Postat Noiembrie 24, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Daca iti plac namoalele........ pariu pe un pahar cu apa ca nu ajungi in primavara, cu masina in stare ok avand o astfel de echipare....... La ce te referi mai exact ? :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie la planetare... http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fantasy Postat Noiembrie 24, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie la planetare... Pentru asta am luat-o. Daca se strica, o repar...Pana acum nu a dat semne de oboseala deloc. Chiar zilele trecute am fost pe la Muntii Macin pe un traseu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie sigur! e mașina ta, tu știi ce faci cu ea... http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie partea de tracțiune (cu tot ce implica) la mașinuțele noastre nu a fost gândita pentru un off mai agresiv!!! Apoi fiecare face cu banii lui ce vrea, dar dacă chiar vrei sa o îngenunchezi ești liber....... .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie @Fantasy, gumele alea sunt cam grele pentru un motor care scoate 120 de cai si 160 Nm la peste 5000 rpm. In afara de planetare osa pui in pioneze si IRD-ul sau diferentialul spate. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fantasy Postat Noiembrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Salutare. Week-end-ul acest am fost la Slanic Moldova, unde a nins destul de bine pe munte. Am fost 4 masini in total, a mea fiind singura fara reductor. Am ramas surprins ca am facut fata fara sa o chinui prea tare. Sunt foarte multumit de felul in care s-au comportat anvelopele. Atasez si cateva fotografii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fantasy Postat Noiembrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate