Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie

Fantasy

Postări Recomandate

Re: Masina mea - " LANDI" - Freelander 2001 1.8i + GPL - prezentare si evolutie

Frumos, din pacate si eu cred ca treaba asta nu e de lunga durata :( , nu e vorba cum se comporta acum echipata asa, e vorba cat tine, chestia cu reparatul e OK dar daca incep sa pice chestii din transmisie singurul reparat cat de cat trainic ar fi cu piese noi, originale, pe cat posibil HD ceea ce nu va fi ieftin...Bafta

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Subscriu la ce a scris @sierrafery, in plus ar fi fost mai indicat sa te ''imprietenesti'' cu masina si sa-i cunosti limitele, si dupa ce o cunosti suficient de bine sa treci la ''grupa mare''.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Fiabilitate se numeste :grin:

Si din pacate Freelanderul la partea asta sta mai prost :wink:

Stai sa vezi cand "se duce" motorul cum o sa fie.

Vorba aceea , "been there, done that"

Link spre comentariu

La masina asta poti face multe cu ce are ea din fabrica! Cauciucurile alea la albinuta aia de motor e ca si cum ai face pipi contra vantului si sa ai pretentia sa nu te stropesti !

La freelander la motorul de 2,5 benzina sau hai si la TD4 ai putea sa pui ceva mai agresiv,dar si atunci e cu cantec deoarece transmisia nu e punctul forte al acestui 4X4 .

Cu riscul de a ma repeta o sa ramai cu masina impotmolit unde unul cu niste cauciucuri AT sau chiar de strada ar trece! Vezi cum functioneaza sistemul de TC si vei intelege...La freelander soferul decide cat de potent e nu dotarile !

Pe de alta parte inteleg ca fiecare face ce vrea cu banii lui.Vreau insa sa subliniez ca la cat costa 2 planetare un motor si un grup care o sa se duca curand, iei un dicovery 1 si poti sa faci nenumarate lucruri cu el..

Trebuie sa recunosc ca arata super bine masina asa si daca iti permiti sa mentii masina functionala sigur o sa te si multumeasca!

Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old
Link spre comentariu

Momentan imi doresc sa ma scoată din iarna, ca sa protejez cealaltă masina.

Daca dupa iarna hotărăsc sa continui cu ea, o sa cumpar inca una cu volan pe dreapta identică la 1000-1200 euro sa o am de piese.

I-am vazut limitele, la o panta mai abrupta am inceput sa urc cu 3500 rpm, apoi a inceput sa scadă cand a dat de greu, pana la 1500 rpm si am oprit motorul sa nu o forțez. Ce am observat e faptul ca nu a patinat Nicioadata. Adică ori mergea ori dadea sa moara motorul, asta din cauza la TC presupun. La ceilalți prieteni, spre ex la Opel frontera, patina pana ieșea...oricum sunt mulțumit, sunt conștient ca nu o sa o duca mult in ritmul asta, si ca sa fiu sincer, tocmai asta ma atrage, faptul ca fac cu ea ce altii poate nu ar face, ca nu e Pt asa ceva.

As putea sa iau altceva special pt asa cv, nu e prob de bani, insa am ales Freelander Pt ca arata cat de cat Ok si Pt sosea, acum iarna o sa circul cu ea si las BMW-ul sa hiberneze.

Link spre comentariu

Aia cu moare motorul fara sa patineze e din cauza cauciucurilor prea grele si prea agresive ca sa lase masina sa patineze in concluzie ai profil agresiv dar nu mai ai TC astfel masina e mult mai impotenta!

Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare