worldscape Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Re: Wrangler-ul mult dorit - TJ, 2004, 2.4i Am verificat asa rapid si se pare ca intradevar am ceva tampon la cutie obosit, voi comanda de pe ebay deoarece l-am gasit la pret ok. Sper sa fie de la tampoane si nu altceva mai grav. Alin, imi e si rusine dar chiar in perioada asta sunt tare ocupat. Multumesc! Oare ma puteti ajuta in alegerea uleiului de motor? Producatorul recomanda la motorul asta de 2.4i ulei 10w30 sau 5w30. Am hotarat sa iau ulei full sintetic de 5w30(cum am scris cu cateva posturi in urma). Am vrut sa cumpar liqui moly dar am aflat ca liqui moly nu face ulei full sintetic 5w30. Acum vanzatorul s-a uitat in program si a zis ca lui ii arata ca producatorul recomanda la motorul meu ulei 0w30:oc. Asa ca nu mai imteleg nimic. Sa cumpar 0w30 sau 5w30? Sa iau full simtetic sau doar sintetic. Ce marca sa aleg oare? Au americancele astea vreo preferinta la marca? Multumesc! cati km are masina ? daca are ceva la bord iti recomand 10w40 daca are km putini baga 5w30 ... eu folosesc si recomand Mobil1 sintetic si de cateva ori am pus MOPAR, doar ca la asta pretil e cam mare si se gaseste greu. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Ianuarie 28, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Re: Wrangler-ul mult dorit - TJ, 2004, 2.4i Salut @worldscape, masina are in jur de 80000 de km. Chiar am si gasit Mobil1. Am gasit de asemenea si Ravenol si Castrol full sintetice 5W30. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Re: Wrangler-ul mult dorit - TJ, 2004, 2.4i 5w30 - mobil 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Re: Wrangler-ul mult dorit - TJ, 2004, 2.4i Eu unul am bagat Castrol. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 (editat) Re: Wrangler-ul mult dorit - TJ, 2004, 2.4i este f bun si Castrol, cu conditia sa fie original si nu contrafacut ... din 2011 am fost invadati pe piata de ulei castrol fake ... din acest motiv nu il recomand ca nu stie ce cumperi de pe piata in Romania, daca ti-l aduci din germania / sursa sigura, atunci este f bun. personal NU mai cumpar ulei decat la butoaie de metal cu stanta de producator si serie de lot, cele la bidoane sunt ambalate si etichetate in Romania si nu esti sigur ce este in ele ... cazul Castrol care era etichetat si ambalat in bidoane in hala vecina (2011), iar in realitate era un ulei de motor cu indicii x, y, z , no name importat din turcia.... chiar de catre importatorul castrol la acea vreme ... singurul ulei castrol care il importa era cel la butoaie mari de 200L si uleiurile care se vand in cantitati mici ( de DOT 3 , DOT 4, ATF....) ce ambla pt motor si transmise era no name. ... acum sa nu o luati in nume de rau, dar odata ce mi-am furat-o pe propriile masini , acum "suflu si in iaurt"... iar de Castrol cumparat din Romania la 1, 3, 4, 5 litrii ( cat o avea la bidoane de plastic NU mai vreau sa aud ). Editat Ianuarie 29, 2016 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Ianuarie 29, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Re: Wrangler-ul mult dorit - TJ, 2004, 2.4i @worldscape, multumesc mult de pont:grin:! Ce recomanzi atunci luat la bidoane de astea de 1l sau de 5l? Mobil1? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Re: Wrangler-ul mult dorit - TJ, 2004, 2.4i eu eau uleiul mobil de la Lubrom care adduce din germane si sunt OK... ii gasests pe net, cred ca au si magasin online Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 Re: Wrangler-ul mult dorit - TJ, 2004, 2.4i 5w30 de la RedLine (linK) ca sa elimini cat s-o putea din riscul de a cumpara contrafacut. Caracteristicile sunt greu de batut de altii. E adevarat si pretul e pe masura. :grin: Am mers pe Mobil1 pana acum 175k km si ultima oara dupa ultimul schimb am observat ca imi papa ulei intr-un mod suspect. Am refacut schimbul si am trecut pe RedLine de 5000 km si totul e ok - nu mai consuma si motorul toarce linistit. RedLine e un ulei scump dar il gasesti si la noi vezi linkul ASTA. Bafta si sa o noroiesti sanatos! 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 (editat) Re: Wrangler-ul mult dorit - TJ, 2004, 2.4i 5w30 de la RedLine (linK) ca sa elimini cat s-o putea din riscul de a cumpara contrafacut. Caracteristicile sunt greu de batut de altii. E adevarat si pretul e pe masura. :grin: Am mers pe Mobil1 pana acum 175k km si ultima oara dupa ultimul schimb am observat ca imi papa ulei intr-un mod suspect. Am refacut schimbul si am trecut pe RedLine de 5000 km si totul e ok - nu mai consuma si motorul toarce linistit. RedLine e un ulei scump dar il gasesti si la noi Bafta si sa o noroiesti sanatos! Da, este un ulei bun de motor, para ajungi sa folosesti varianta lor de ATF +4 pentru Cutia de Viteze si o sa ai o mare, costisitoare si neplacuta surpriza ... cel putin Redline-ul cumparat de la furnizorul respectiv pe care l-ai indicat mai sus. Editat Februarie 8, 2016 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Februarie 8, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2016 (editat) Re: Wrangler-ul mult dorit - TJ, 2004, 2.4i Multumes mult! Am gasit si sursa de mobil1 din germania, la un cunoscut de al meu care s-a oferit sa imi aduca, ma uit si dupa RedLine. Multumesc! Ps. Manualul zice ca intra 3.8 litri, mi se pare cam putin dar daca asa zice manualul asa facem. Editat Februarie 8, 2016 de MihaiK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 Re: Wrangler-ul mult dorit - TJ, 2004, 2.4i Multumes mult! Am gasit si sursa de mobil1 din germania, la un cunoscut de al meu care s-a oferit sa imi aduca, ma uit si dupa RedLine. Multumesc! Ps. Manualul zice ca intra 3.8 litri, mi se pare cam putin dar daca asa zice manualul asa facem. i-a 5 sau 6 litrii sa fie .... oricum ai joja pt. nivel Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Februarie 15, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2016 Re: Wrangler-ul mult dorit - TJ, 2004, 2.4i Am schimbat uleiul si am pus pana la urma Mobil1 fully syntetic 5W30- am mai vorbit cu colegi de pe forumul asta si de forumurile de la americani si multi au ales acest ulei asa ca asta l-am pus. Interesant ca desi manualul da ca intra 3.8 litri, au intrat 4.1- 4.2 litri. Probabil ca manualul da 3.8 fara cat mai intra in filtrul de ulei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Martie 17, 2016 Autor Partajează Postat Martie 17, 2016 (editat) Re: Wrangler-ul mult dorit - TJ, 2004, 2.4i Salut, oare ma puteti informa si pe mine de ce accesorii e nevoie pentru montarea softtopului? Am inceput sa reconditionez soft top-ul jeep-ului si mi-am dat seama ca nu am ramele acelea negre de la usi. Asa ca am hotarat sa aflu exact de ce elemente e nevoie ca stiu ce mai lipseste si sa le pot achizitiona. Editat Martie 17, 2016 de MihaiK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Re: Wrangler-ul mult dorit - TJ, 2004, 2.4i Salut, oare ma puteti informa si pe mine de ce accesorii e nevoie pentru montarea softtopului? Am inceput sa reconditionez soft top-ul jeep-ului si mi-am dat seama ca nu am ramele acelea negre de la usi. Asa ca am hotarat sa aflu exact de ce elemente e nevoie ca stiu ce mai lipseste si sa le pot achizitiona. Daca soft top-ul are partea metalica intreaga si nu lipsesc piese, mai ai nevoie de door surrounds (plasticele alea de la usi) si de o chestie care vine la parbriz, windshield channel. Si cam atat cred. Si eu as vrea sa il montez vara asta, asa ca e de interes si pentru mine daca mai trebuie ceva. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 Re: Wrangler-ul mult dorit - TJ, 2004, 2.4i Salut, oare ma puteti informa si pe mine de ce accesorii e nevoie pentru montarea softtopului? Am inceput sa reconditionez soft top-ul jeep-ului si mi-am dat seama ca nu am ramele acelea negre de la usi. Asa ca am hotarat sa aflu exact de ce elemente e nevoie ca stiu ce mai lipseste si sa le pot achizitiona. am doorsorround-uri de TJ, daca ai nevoie. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Aprilie 19, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Re: Wrangler-ul mult dorit - TJ, 2004, 2.4i Salutare, am o rugaminte pentru cine ma poate ajuta. Jeepul a inceput sa aiba un sunet ca de "click" cand apas sau eliberez pedala de ambreiaj. Minse pare ca a degenerat, saptamana trecuta abia era sesizabil. Am facut si un video sa vedeti cam despre ce e vorba. Clantanitul are sa vina din zona cutiei dar nu imi prea pot da seama de unde mai exact. S-a mai lovit cineva de asa ceva? De unde sa vina oare? http://youtu.be/I_GsOxXUp3E Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 (editat) Re: Wrangler-ul mult dorit - TJ, 2004, 2.4i Bre ,da apleaca-te si tu putin si arunca un ochi acolo ca nu poate fi mare lucru :old ...sau daca nu ai chef ma aplec eu cu o singura conditie :ha1 Vrei sa o afli ? P.S. Nu prea cred ca e din zona cutiei -posibil sa fie din zona pedalei de ambreiaj .Daca ar fi fost de la cutie nu se auzea asa de tare in cabina Editat Aprilie 19, 2016 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Aprilie 19, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2016 (editat) Re: Wrangler-ul mult dorit - TJ, 2004, 2.4i Multumesc @alin-jeep, ma uit maine mai "de aproape", sper sa nu fie din zona rulmentului de presiune sau mai stiu eu. Am uitat sa mentionez ca in momentul click-ului si agata pedala. Ps. Se auzea asa de tare deoarece eram in garaj si am deschis usa masinii sa se auda mai bine. Editat Aprilie 19, 2016 de MihaiK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Re: Wrangler-ul mult dorit - TJ, 2004, 2.4i Cred ca nu te linistesti pana nu o sa mai dai o data jos cutia de viteze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Aprilie 19, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Re: Wrangler-ul mult dorit - TJ, 2004, 2.4i Cred ca nu te linistesti pana nu o sa mai dai o data jos cutia de viteze :ha: incerc sa ma abtin:grin: Oricum de cand cu vizita la Jibou(si remedierea burdufului rupt) nu se mai aude cum se auzea vajaitul ala:wink:. Ma uit maine sa vad exact de unde vine. Multumesc mult de raspunsuri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Mai 12, 2016 Autor Partajează Postat Mai 12, 2016 Re: Wrangler-ul mult dorit - TJ, 2004, 2.4i De aprox o luna am echipat Jeep-ul cu 4 anvelope Bf Goodrich All Terrain KO. Am ales aceste anvelope pentru ca le aveam in garaj:grin:. Le am de aprox un an si le-am folosit foarte putin asa ca le-a mostenit Jeep-ul. Dimensiunea gumelor este de 31/10.5/15. Pot sa zic ca se comporta bine cu ele, nu simt o diferenta semnificativa la mers fata de cele de strada pe care le aveam montate inainte(Good Year Wrangler tot de 31/10.5/15). Dand jos rotile pentru schimbul de anvelope ak descoperit ca masina are si flanse distantiere de 25mm care par a fi din otel. Le voi schimba cu unele de 38/40 mm din aluminiu. Si cu ocazia sarbatorilor am facut si o mica iesire prin Apuseni, mai mult plimbare lejera decat offroad dar masina s-a comportat excelent. Au fost si ceva balti si noroaie dar relativ usoare. Cateva poze de la iesire, incaltata cu BFG-urile: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 Re: Wrangler-ul mult dorit - TJ, 2004, 2.4i Foarte misto arata, mai ales culoarea imi place mult. Nu prea am mai vazut albastre. Ce ET au jantele? Ca si cu flanse mi se pare ca sunt destul de ascunse sub aripi. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Mai 15, 2016 Autor Partajează Postat Mai 15, 2016 Re: Wrangler-ul mult dorit - TJ, 2004, 2.4i Multumesc de aprecieri:grin: Chiar nu stiu ce ET au, am sa caut pe net sa aflu exact ET-ul. Da intra cam mult sub aripi. Sau mai bine zis aripile sunt mai late decat cele stock. Au fost schimbate. Poate cu niste flanse mai late sa ajunga rotile macar pana la linia aripilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Mai 15, 2016 Autor Partajează Postat Mai 15, 2016 Re: Wrangler-ul mult dorit - TJ, 2004, 2.4i Zilele trecute m-am apucat sa mai bricolez ceva la masina si am hotarat sa repar grila pe unde aeroterma sufla aer pe parbriz(pentru dezaburire) deoarece era rupta in unele locuri si vibra enervant in unele situatii. Asa ca am dat jos grilajul ala(e prins in clipsuri - se salta foarte usor cu o surubelnita dreapta) si m-am apucat sa dau jos(prin taiere) grilajul acela din plastic. Odata taiat grilajul de plastic am hotarat sa lipesc in loc "plasa de tuning" sau cum s-o numi'. Plasa e usor de taiat fiind din aluminiu, se poate taia cu o foarfeca de tabla foarte usor. Se gaseste prin targuri si pe la magazine de tuning. Odata taiata in forma corecta am lipit-o cu epoxi pe dedesubt. Cam asa a iesit: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 Re: Wrangler-ul mult dorit - TJ, 2004, 2.4i Fain .Asta nu vibreaza ? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate