Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Consum la Grand Cherokee 3.1 tdi vn

zaza

Postări Recomandate

Buna la toata lumea

Cica omu nu se lasa, de mult tot ma uit de un grand cherokee. Acu am reusit sa iau una, din 2001 3.1 tdi, pe care inca nu am reusit sa inmatriculez, dar cred ca reusesc la urma (am lipsa brief mic., nu stiam ca la bulgari au asa ceva).

Dar de ce sa fie toate bune, am un consum urban de 18 %, care cred dupa informatile mele e cam mult. Si la transmisia am observat ca la drum fara panta., schimba bine, dar in panta, oricat de mica ar fi inclinat,la turatia de 1800, gandeste vreo 5-6 secunde., deci degeaba imping pedala mai mult nu vrea sa ia turatie, si sa schimba in trepte superioare. Daca imping pedala pana la fund, dupa 1-2 secunde ia turatie si merge bine, dar. Cum am observat cam la turatia motorului 1800, are ceva. Nu stiu daca am reusit sa ma exprim, dar cam asa ar fi observatia mea.oare are ceva cu butonul din maneta de shift, pe care daca apesi se modifica ceva? Cred ca scrie pe ea A/D..

Stie cineva consumul real, sau cunoaste cineva transmisia automata mai bine?

Mersi

Zaza

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Consum la Grand Cherokee 3.1 tdi vn

Scuzati, pe butonul la maneta scrie O/D. Azi am incercat sa ma uit putin pe internet, si pana acum stiu ca e ceva cu treptele de viteza.. Inca nu stiu ce rol are..

Zaza

Link spre comentariu

Re: Consum la Grand Cherokee 3.1 tdi vn

Mersi Astral, acum inteleg. Dupa cum vad numai daca tractezi o remorca,si ai nevoie de treptele inferioare, sau cobori o panta are sens sa o folosesti, si cred ca la coborarea unei pante o sa fie interesant , la off - road,si numai daca folosesti D=drive ul.Dar si mai interesat e ca daca folosesti creste consumul, transmisia folosind treptele inferioare, si mai exact ti se taie ultima treapta, ca sa ai putere mai mare. Dar putin mai trist la mine ca nu am folosit si tot 18% e consumul urban..

:hl

Zaza

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare