stefan79 Posted November 19, 2015 Share Posted November 19, 2015 (edited) Dragi Prieteni, In buna traditie a ultimilor 7 ani ,va invitam sa va alaturati celei de-a 14-a editii a Actiunii Umanitare organizata de Club 4x4 Romania / T44: Data Actiunii: sambata, 19 decembrie 2015 Ora de intalnire / Locul de plecare: 9.30 / Metro Baneasa Ora de plecare: 10.00 Destinatia: Vilcanesti, Trestioara, Stefesti, Slanic, Schiulesti – toate in judetul Prahova Beneficiari si organizare: anul acesta am hotarat sa ajutam mai multe comunitati din judetul Prahova, dupa cum urmeaza: - comunitatea copiilor prescolari si scolari din ciclul primar din Comuna Vilcanesti formata din 3 sate – Vilcanesti, Branzari si Trestioara – donatie constand in calculatoare - pachete individuale cu alimente, dulciuri si jocuri pentru copii de la gradinita din Trestioara - un caz social deosebit, o familie cu 5 fete pe care am mai ajutat-o acum 2 ani, au ramas orfane in urma cu 2 saptamani prin decesul mamei; varsta surorilor este 12, 10, 9, 6 iar cea mai mica are 3 ani. Au nevoie de hrana, imbracaminte, incaltaminte, rechizite si orice credeti ca le poate fi de folos; ele sunt acum in grija surorii de 12 ani; tatal munceste cateva luni pe an in strainatate - comunitatea copiilor prescolari si scolari din ciclul primar din Comuna Stefesti – donatie constand in calculatoare - comunitatea copiilor prescolari si scolari din Comuna Schiulesti – donatie constand in calculatoare - pachete continand alimente care se vor dona la asezamantul social de pe langa Biserica din Slanic ( preotul ajuta cei aproximativ 70 copii provenind din familii sarace, precum si cativa varstnici ) - in functie de donatiile primite, vom adauga jucarii si material didactic la gradinitele si scolile din aceste localitati Contul pentru donatii: RO13RZBR0000060011865102 - Banca Raiffeisen - agentia Mihalache Denumire: Asociatia CLUB 4x4 ROMANIA Adresa: Str. Capitan Octav Cocarascu nr.2, sect.1, Bucuresti CIF: 25832965 Asa cum am spus-o de fiecare data, la Actiunea Umanitara poate participa oricine! Membrii ai clubului, membrii ai forumului, simpatizanti ai offroad-ului sau simpatizanti ai cauzelor pe care noi le sustinem. Ne dorim sa ajutam acesti copii si o vom face in functie de posibilitatile fiecaruia dintre noi. Pastram spiritul Craciunului in aceasta actiune si pe cel al competitiei pentru Cupe si Campionat. Asa ca va asteptam, cu mic cu mare, cu sacul mic sau mare, sau doar cu bunavointa si o masina sa va alaturati noua! Persoane de contact: - Georgeta Stanila – telefon 0744 355 679 - Ligia Popescu - telefon 0727 314 777 Multumim anticipat tuturor celor care vor sa se implice in aceasta Actiune Caritabila. Edited December 18, 2015 by Astral www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulianul Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Re: Actiune umanitara de Craciun - Club4x4Romania si T44 Prezent maine dimineata cu alimente de bază, hăinuțe, rechizite, dulciuri si tot ce am strans de la colegi si prieteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crystyy Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 Re: Actiune umanitara de Craciun - Club4x4Romania si T44 Asteptam pozele!!!!! Ssangyong Rexton si Nissan patrol y61 scurt Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted December 21, 2015 Author Share Posted December 21, 2015 Re: Actiune umanitara de Craciun - Club4x4Romania si T44 Multumim tuturor celor care au facut posibila aceasta Actiune Umanitara aflata la editia a 14-a: sponsorilor, colegilor de club si participantilor deopotriva, precum si partenerilor, celor care ne-au ajutat cu un gand bun. Postez cateva poze, urmand ca pe masura ce le primim sa mai adaugam. De data asta am fost destul de ocupati fiindca programul de anul acesta a fost mai complex, asta datorandu-se nevoilor tot mai mari si oamenilor generosi care ni s-au alaturat. Vineri seara, ne-am intalnit sa mai facem ultimele pachete sa mai sortam, impachetam si repartizam donatiile si cumparaturile. Am fost sunati si in seara aceea de oameni care vroiau sa ajute, altii au venit dimineata la Metro. Ne-am impartit in 3 : 9 masini + 1 duba am mers la cei 60 + 10 copii din gradinitele de la Valcanesti, Branzari si Trestioara, altii la Izvoarele in satul Cernesti ( 1 masina si 1 duba ) si altii la cele 5 cazuri sociale grave prezentate ( 6 masini ). La final cu totii am descarcat tot ce pregatisem la asezamantul social de la Slanic. Am stat si la o cafea/ceai/vin fiert si la o gogoasa calda pregatite de gazde si apoi, spre seara ne-am intors obositi acasa. www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Re: Actiune umanitara de Craciun - Club4x4Romania si T44 Felicitari ! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Re: Actiune umanitara de Craciun - Club4x4Romania si T44 felicitari zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts