Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

consum exagerat

soleavl

Postări Recomandate

Re: consum exagerat

Ziceai ca sta turata la 2000 de ture...e o problema la injectie, nu de rezervor spart. Acolo ai un soc electronic care ori el e bulit, ori e comandat aiurea de vreo sonda. Ai si checkul aprins...

Land Rover Freelander 2.0Di, 2000

Mercedes Benz W211 E220, 2005

Rescue 4x4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Re: consum exagerat

Salutare,

cam aceeasi problema am intampinat-o si eu.Tractam o platforma cu o motocicleta pe ea si s a agravat consumul.vedeam cum se misca acul de la rezervor.m am tot plimbat cu masina vreo saptamana prin oras si ii parfumam pe toti cu un miros puternic de benzina.Am aterizat la un service "recomandat" si am desfacut chiuloasa unde am gasit 3 supape ciupite.Le am schimbat pe toate ,am rectificat chiuloasa ,am schimbat tot ce trebuie intr o astfel de situatie si i am dat bataie.Vreo 2 000 de km mi a cam consumat ulei dar acum vad ca se da pe brazda.Urmareste in principiu cum trage motorul,daca la 3000 de turatii in treapta 5 nu ai aprox 100 km ar trebui sa vezi supapele.Poate ai luat o de la un "ucigas" de masini...

p.S. sper ca filtru de aer este curat

Bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare