soleavl Postat Decembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Re: consum exagerat Fum nu am deloc la mașina, de nici o culoare Am cumpărat o " soluție minune " ce reduce consumul, stiu ca este o prostie... Nu am dat rezervorul jos, dar am sa o fac Noul consum : 65 km cu 18 litrii :hl :hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costti Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Re: consum exagerat Ai verificat conductele?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
freeland Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Re: consum exagerat Ziceai ca sta turata la 2000 de ture...e o problema la injectie, nu de rezervor spart. Acolo ai un soc electronic care ori el e bulit, ori e comandat aiurea de vreo sonda. Ai si checkul aprins... Land Rover Freelander 2.0Di, 2000 Mercedes Benz W211 E220, 2005 Rescue 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aditza08 Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Re: consum exagerat Incearca sa faci reglajul connform link-lui urmator: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?90900-Feroza-Soc-Automat Mie mi-a scazut relantiul, nu stiu inca daca si consumul. Masina nu m scoate deloc fum la relanti cand e calda. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
secu mihaita Postat Ianuarie 12, 2016 Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 Re: consum exagerat Salutare, cam aceeasi problema am intampinat-o si eu.Tractam o platforma cu o motocicleta pe ea si s a agravat consumul.vedeam cum se misca acul de la rezervor.m am tot plimbat cu masina vreo saptamana prin oras si ii parfumam pe toti cu un miros puternic de benzina.Am aterizat la un service "recomandat" si am desfacut chiuloasa unde am gasit 3 supape ciupite.Le am schimbat pe toate ,am rectificat chiuloasa ,am schimbat tot ce trebuie intr o astfel de situatie si i am dat bataie.Vreo 2 000 de km mi a cam consumat ulei dar acum vad ca se da pe brazda.Urmareste in principiu cum trage motorul,daca la 3000 de turatii in treapta 5 nu ai aprox 100 km ar trebui sa vezi supapele.Poate ai luat o de la un "ucigas" de masini... p.S. sper ca filtru de aer este curat Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate