ambrusianas Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 (editat) buna ziua, de ceva timp am cateva probleme, cum ar fi: - nu merg luminile de mansalier. am verificat siguranta(care este una singura pe stopurile frana si pe luminile de mansalier, stopurile pe frana merg) - am observat de ceva timp ca luminile la intrerupatoarele de caldura (rotile de la care dai caldura) si unde arata numarul de km nu este luminat. astea asa trebuie sa fie eu nu mai stiu daca au mers cand am luat masina. Va multumesc Editat Noiembrie 30, 2015 de ambrusianas Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Re: problema electrica Cel mai probabil becuri arse in ambele situatii. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Re: problema electrica buna ziua, de ceva timp am cateva probleme, cum ar fi: - nu merg luminile de mansalier. am verificat siguranta(care este una singura pe stopurile frana si pe luminile de mansalier, stopurile pe frana merg) - am observat de ceva timp ca luminile la intrerupatoarele de caldura (rotile de la care dai caldura) si unde arata numarul de km nu este luminat. astea asa trebuie sa fie eu nu mai stiu daca au mers cand am luat masina. Va multumesc Becurile le-ai verificat? La intrerupatoarele de caldura, trebuie sa ai lumina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Re: problema electrica Nu stiu cum este la Freelander, dar majoritatea masinilor au un contact/intrerupator pe cutia de viteze care este raspunzator de aprinderea luminilor de marsarier. Au am patit treaba asta la o Toyota LC acum o luna si a trebuit sa demontez acel intrerupator si sa-l actionez manual de cateva ori dupa care si-a revenit. Pentru a verifica daca el este problema eu am pus contactul, am cuplat mersul inapoi de la maneta, am scos mufa din contactul de pe cutie si cu o sarma subtire in forma de "U" am unit cei doi pini ai mufei. In acel moment s-au aprins luminile de mers inapoi si am identificat vinovatul. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Re: problema electrica buna ziua, de ceva timp am cateva probleme, cum ar fi: - nu merg luminile de mansalier. am verificat siguranta(care este una singura pe stopurile frana si pe luminile de mansalier, stopurile pe frana merg) - am observat de ceva timp ca luminile la intrerupatoarele de caldura (rotile de la care dai caldura) si unde arata numarul de km nu este luminat. astea asa trebuie sa fie eu nu mai stiu daca au mers cand am luat masina. Va multumesc Sustin chestia cu ''reverse light switch''-ul dar pentru a putea sa fiu mai exact ar trebui sa-ti completezi profilul cu tipul de motorizare, de transmisie si anul de fabricatie al masinii NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ambrusianas Postat Decembrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2015 (editat) Re: problema electrica buna ziua, va multumesc, la luminile de MARSARIER becurile sunt in ordine, cred ca intrerupatorul acela e problema. masina mea este din 2000, motor de rover, 2.0 diesel, transmisie manuala. v-as fi rescunoscator daca mi-ati spune unde este acel intrerupator la schimbator. la luminile de la caldura cum verific daca e ars becul? multumesc Editat Decembrie 1, 2015 de Astral "Mansalier" nu exista in nicio limba de pe Terra.....poate "MARSARIER" !! Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 (editat) Re: problema electrica Ai uitat sa specifici exact ce e mai important in cazul asta CE TRANSMISIE, ca in functie de asta e raspunsul la intrebare, chiar asa greu e sa fie chestiile astea importante trecure in profil? uffff scriam impreuna, vad ca ti-ai dat seama, imediat primesti raspuns Editat Decembrie 1, 2015 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 (editat) Re: problema electrica Nr 18 in schema, http://www.allbrit.de/UNI.cfm?PAGE=838373&SPRACHE=EN deconecteaza firele si pune-le in scurt cu contactul pus, daca se aprind becurile de marsarier asa cumpara un switch dupa codul dat, nu e scump, daca nu se aprind nici asa conecteaza-l inapoi si mai vorbim ca e si un releu implicat, pentru lumini la caldura fa-ti o idee de aici http://www.allbrit.de/UNI.cfm?PAGE=840727&SPRACHE=EN iar pentru odometru aici http://www.allbrit.de/UNI.cfm?PAGE=841449&SPRACHE=EN ...bafta Editat Decembrie 1, 2015 de sierrafery 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Re: problema electrica buna ziua, va multumesc, la luminile de MARSARIER becurile sunt in ordine, cred ca intrerupatorul acela e problema. masina mea este din 2000, motor de rover, 2.0 diesel, transmisie manuala. v-as fi rescunoscator daca mi-ati spune unde este acel intrerupator la schimbator. la luminile de la caldura cum verific daca e ars becul? multumesc Nu poti verifica. Demontezi consola centrala si schimbi becurile.La mine,nu sunt arse,dar la selectorul de aer,jumatate nu se aprinde.Daca misc selectorul de cateva ori, se aprind si martorii in cauza. Cred ca am un contact imperfect pe undeva,dar e prea mult de demontat pentru 1-2 becuri.Ma gandeam sa schimb becurile respective cu altele pe led mai puternice,daca tot e sa umblu acolo. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ambrusianas Postat Decembrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Re: problema electrica multumesc, o sa verific maine luminile sa vad. va multumesc pentru raspunsuri Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Re: problema electrica http://forum.club4x4.ro/showthread.php?68433-masina-mea-TD4-2001-jurnal-probleme-prezente-si-viitoare&p=931019&viewfull=1#post931019 .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ambrusianas Postat Decembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Re: problema electrica buna ziua, am desfacut panoul de caldura si intradevar 2 becuri nu merg, de unul am miscat si merge, celelalte doua nu merg, urmeaza sa le inlocuiesc, la cutia de viteze nu am ajuns ca trebuie(cred) sa intru sub ea si nu pot, urmeaza cand merg la mecanic sa rezolv si problemna aia. va multumesc Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu-N Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Re: problema electrica Noroc cu arhiva sitului! Cam asta e pozitia senzorului de mers inapoi, in spatele cutiei de viteze, nu in fata ca si acolo dai de unul. [ATTACH=CONFIG]254420[/ATTACH] Daca mai sapi pe aici, tin minte ca au fost postate si codurile piesei pentru comanda via net. Le verificasem si erau OK. Cand am cumparat masina nu lucra nici un bec din panoul de ventilatie. Toate erau arse, probabil nu se obosise nimeni sa le schimbe.C0163.pdf Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ambrusianas Postat Decembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Re: problema electrica mersi mult azi ma uit sa vad daca ajung acolo :tk Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavy Sendroiu Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Am un Land Rover Freelander din 2003 motor 2000 transmisie Manule si as dori sa stiu unde este sonda pt marsalier Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sandika Postat Iunie 19, 2022 Partajează Postat Iunie 19, 2022 La 01.12.2015 la 16:09, sierrafery a spus: Re: problema electrica Nr 18 in schema, http://www.allbrit.de/UNI.cfm?PAGE=838373&SPRACHE=EN deconecteaza firele si pune-le in scurt cu contactul pus, daca se aprind becurile de marsarier asa cumpara un switch dupa codul dat, nu e scump, daca nu se aprind nici asa conecteaza-l inapoi si mai vorbim ca e si un releu implicat, pentru lumini la caldura fa-ti o idee de aici http://www.allbrit.de/UNI.cfm?PAGE=840727&SPRACHE=EN iar pentru odometru aici http://www.allbrit.de/UNI.cfm?PAGE=841449&SPRACHE=EN ...bafta Bună seara! Despre ce releu este vorba? Mulțumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate