Liviu-San Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 in urma montarii kit-ului de inaltare de 2",am observat ca mi se tocesc anvelopele pe exterior. Geometria am facut-o de 2 ori. Nu trage stanga/dreapta,doar unghiul de cadere este problema. Am pus si celebrele "camber pins",dar degeaba. Ma gandeam daca as gasi,sau daca face cineva niste bucse cu gaura excentrica pentru bascule si tiranti, poate se mai corecteaza un pic din unghiul de cadere. Altfel, nu-mi ramane decat sa demontez amortizoarele si sa "lungesc" una din gauri,sa pot regla fuzetele. Alta solutie nu am gasit... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autoclinic Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Re: Bucse cu excentric pentru Freelander! Salut Liviu eu cred ca ai o alta problema, adica ceva nu e ok. Ce fel de camber pins ai pus si cum anume au fost montati? Eu am kit de 2 inch cu furtune de frana mai lungi, si kit de bucse poliuretanice (normale, fara excentrice) Atentie, la montarea camber pinurilor, deoarece deobicei nu este destul cat trag ele. Eu cand am facut geometria, am slabit aceste camber pinuri si am lovit roata in partea de sus, pentru a inchide din unghi (am facut asta cu masina pe standul de geometrie, am pus masina pe stand si am verificat, dat jos aparat de pe roata, slabit surub, batut in roata partea superioara, strans, pus aparat inapoi pe roata, verificat). Am kitul de imediat 2 ani si toate sunt ok (desigur inafara de cele de pe puntea spate, care din cauza IRD si alte......se uzeaza in trepte, dar am rezolvat si asta, inversand rotile de pe spate intre ele , stanga cu dreapta, periodic). Pe langa toate acestea, mai am 3 prieteni cu Freelander, care au exact kit de 2 inch, si nici unul nu are probleme cu anvelopele. Atentie si la cine si cum faci geometria, masina este 4x4 si cu suspensie independenta pe toate rotile, daca omuletul de la geometrie nu stie sa foloseasca aparatul, sau cum anume trebuie reglat exact, pot fi mari probleme (nu ca nu ar stii, dar "numa zic"). Sper sa fie de folos cele scrise Numai bine Norbi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Decembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Re: Bucse cu excentric pentru Freelander! Camber pins am un set de la Monroe si un set de pe forum.Pe aparat,geometria iese in cote,numai unghiul de cadere e la limita. Pacat de bfg-uri, ca au 2 ani si n-am facut prea multi km... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autoclinic Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Re: Bucse cu excentric pentru Freelander! Camber pins am un set de la Monroe si un set de pe forum.Pe aparat,geometria iese in cote,numai unghiul de cadere e la limita. Pacat de bfg-uri, ca au 2 ani si n-am facut prea multi km... Bun! Monroe am si eu :wink: Exact ce am spus, baga inapoi la omulet masina pe stand si incearca ce am spus (slabesti doar camber pin, dai in roata in partea de sus sa se inchida, si strangi la loc) ai se vezi ca unghiul de cadere nu o sa mai fie la limita :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Re: Bucse cu excentric pentru Freelander! eu nu am modificări dar geometria am făcut-o la autosoft și nu mai am uzuri inegale la cauciucuri :) http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Decembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Re: Bucse cu excentric pentru Freelander! eu nu am modificări dar geometria am făcut-o la autosoft și nu mai am uzuri inegale la cauciucuri :) Pai inainte de modificari,nici eu nu aveam uzuri ale anvelopelor. ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Re: Bucse cu excentric pentru Freelander! Asta-i rezultatul faptului ca unii oameni nu inteleg ca toate lift-kiturile astea si alte "imbunatatiri" care afecteaza garda la sol sunt inventate pentru masini care sunt folosite IN SPECIAL pentru off-road nu pentru masini de familie folosite doar ocazional in teren si majoritar on-road, pe cei care le vand nu-i interesaeza sa specifice chestia asta ci doar sa ia banii, am vazut multe cazuri similare pe forumuri ca se plangeau oamenii dar nu am vazut inca o rezolvare clara, sper sa-i dai de capat, din pacate la faza asta nu pot sa te ajut NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate