semaca Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Donez mocheta din imagine. Am spalat-o cu Biocarpet si cu vap-ul cat am putut de bine. Se gaseste in zona Colentina- sos. Fundeni , Bucuresti. Nu o trimitem nicaieri, asteptam un suflet, care are nevoie, sa o ridice si sa o ingrijeasca cu dragoste! Anuntul se refera numai la mocheta nu si la caine, care, in mod evident, nu se va lasa iubita cu una cu doua!:grin: 0745765887 Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Re: Mocheta Toyota Land Cruiser Lj70 Semaca, batu din gura caine il donez? Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Decembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Re: Mocheta Toyota Land Cruiser Lj70 Ia-i tu batu' daca poti!:mrgreen: Lup belgian (malinois) ...la primavara o dau la imperecheat. Cine are babarditor pentru ea , musai talie mare si campion ...ma intereseaza! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Re: Mocheta Toyota Land Cruiser Lj70 La primavara vin eu sa iau mocheta si un produs din babardeala la un pret de matale stabilit ca pentru prieteni.De preferinata de sex feminin ,ca dulai am. Pretul,cat mai mare,binenteles sa fie bine sa nu fie rau .... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate